Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Nieuwe duistere krijger: The Witch

Heks - Clash of ClansDe nieuwe duistere krijger in Clash of Clans is bekend gemaakt. De nieuwe duistere krijger is The Witch. The Witch, De Heks, zal binnenkort in de Duistere kazernes verschijnen.

Het is nog niet bekend hoeveel elixir er nodig is om de duistere kazerne naar level 5 te upgraden om daarna The Witch te kunnen trainen. Zeer waarschijnlijk zal dit rond de 5 miljoen elixir liggen aangezien een duistere kazerne level 4 om de Golem te trainen al 4 miljoen elixir was. Ook is nog niet bekend hoeveel duister elixir het trainen van The Witch kost. Gezien de kosten van de Golem is de verwachting dat dit meer dan 500 duister elixir per Witch gaat kosten.

Witch - heks - Clash of Clans
With the power of Dark Elixir coursing through her veins this fearsome enchantress summons fallen warriors to do her bidding. • Clash of Clans says:

  In de nieuwe release hebben ze de kosten van het upgraden van een duistere kazerne flink verlaagd. Het upgraden naar een duistere kazerne level 5 kost 2,75 miljoen elixir. Dit is een koopje, want hiervoor kostte een upgrade naar een duistere level 4 kazerne 4 miljoen elixir.

  Het trainen van De Heks kost ook minder dan verwacht, dit is slechts 250 duister elixir

 • protected says:

  waneer komt er n nieuwe krijger?

 • Yosnoopy says:

  Beste protected,

  Dat is helaas nog niet bekend.

  Mvg, Yosnoopy

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*