Pas op met de Bliksemspreuk

Bliksemspreuk - Clash of clansMet de Bliksemspreuk kan je je vijanden elektrocuteren met bliksemschichten! Ze zijn vooral handig in tweevoud. Twee bliksemspreuken op een mortier vagen meestal wel de mortier helemaal van de kaart. Zet deze dus ook direct in het begin in, voordat de mortier je barbaren of boogschutters gaat bombarderen.

Maar pas op met deze toverspreuk!!! Je eigen mannetjes zijn niet immuun voor de Bliksemspreuk! Dus heb je wel eens een bliksemspreuk losgelaten en je daarna afgevraagd waar je mannetjes opeens waren? Nou, die heb je zelf dus ff lekker ge-elektrocuteerd…

4 antwoorden op “Pas op met de Bliksemspreuk”

  1. Ik zal het ook eens testen. Het is mogelijk dat dit met een latere update is verbeterd.

  2. Ha,ha… dst is mij ook gebeurd, meermaals…. want het kwartje viel niet direkt… Nu wel natuurlijk… Maar ILove that Spell….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.