Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Verstop je elixir in je kazerne

Elixirpomp - Clash of ClansBen jij ook zo gefrustreerd als je ’s ochtends wakker wordt, je opent Clash of Clans en het eerste wat je ziet is de grote hoeveelheid goud & elixir die er van je is gejat.

Altijd klote, en helaas kan je hier niets tegen doen. Maar er is wel een handigheidje om de hoeveelheid elixir die gestolen kan worden te beperken. Verstop het gewoon in je kazerne!

Rekenvoorbeeld
In een kazerne level 7 kan je 50 troepen kwijt.
Een muurbreker level 3 kost 2.000 elixir en neemt 2 plaatsen in.
In één kazerne kan je dus 50.000 elixir verstoppen.

Met vier kazernes kan je dus 200.000 elixir verstoppen. En dat scheelt je al gauw tussen de 30.000 en 60.000 elixir bij een aanval.

Bonustips: zet de muurbrekers pas aan als je legerkampen vol zitten. En vergeet ze niet weer uit de kazerne te halen als je gaat aanvallen. • Brokkenpiloot says:

  Die laatste tip snap ik niet, hoe bedoel je dat?

 • Clash of Clans Holland says:

  Als je de muurbrekers al gaat trainen als je legerkampen nog leeg zijn, of niet uit je kazerne haalt voordat je gaat aanvallen, dan heb je voor dat je het weet heel veel muurbrekers.
  Ik ken genoeg mensen die dit zijn vergeten en er opeens achter komen dat ze 30 muurbrekers op hun legerkamp hebben. En dat is nogal lastig aanvallen… 🙂

 • kasper says:

  maar nu kan je ze dan weer weg doen

 • empire of trow says:

  Dank voor de goeie tip werkt dit ook bij duister elexir

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*