Dubbele muren ter verdediging? Niet verstandig

Muur - Clash of ClansMuren zijn geweldig om je dorp te beschermen tegen aanvallen. Ze houden je vijanden tegen en hierdoor in de vuurlinie van je verdedigingswerken. Veel Clash of Clans spelers plaatsen dubbele muren om de vijanden tegen te houden. Heel goed als anderen dit doen, maar het is niet verstandig hun voorbeeld te volgen.

Redenen om dubbele muren NIET te gebruiken
1. Met dubbele muren heb je minder stukjes muur over om andere gebouwen te verdedigen.
2. Boogschutters hebben een bereik van ong. 3 muren, dus die schieten er gewoon overheen.
3. Muurbrekers hebben “splash-schade”. Dit betekent als ze ontploffen, ze ook de tweede rij muren schade toebrengen. Twee muurbrekers halen in één keer twee rijen muren weg.

3 antwoorden op “Dubbele muren ter verdediging? Niet verstandig”

  1. Ik ben het hier niet mee eens, als je nou tevreden bent met je muren en toch nog wat overhebt dan kan je toch best dubbele muren maken? Ja, boogschutters en muurbrekers hebben er geen last van maar bijv. iemand die met barbaren en reuzen aanvalt moet wel door alle twee de muren heen vechten!

  2. Klopt mart ///, maar aangezien iedereen meestal wel muurbrekers gebruikt en zij splash effect hebben, worden de muren daarachter ook geraakt, dus het is toch slimmer om daar ruimte tussen te laten zitten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.