Happy birthday Clash of Clans!

Happy birthday Clash of Clans! Clash of Clans is één jaar oud! Precies een jaar geleden is Clash of Clans gelanceerd en ze zijn in een jaar uitgegroeid tot één van de populairste spellen op de iPhone & iPad.

Om dit te vieren heeft Clash of Clans een cadeautje voor alle spelers. Voor één edelsteen kan je een goudmijn, elixirpomp of duister elixirpomp een boost geven voor maar liefst zeven dagen! Let op, één edelsteen PER mijn/pomp. Het kost je dus in totaal meerdere edelstenen. Het grote voordeel; gedurende 7 dagen wordt je productie van goud, elixir en duister elixir dan verdubbeld!

Happy birthday - Clash of Clans

2 antwoorden op “Happy birthday Clash of Clans!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.