Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Happy birthday Clash of Clans!

Happy birthday Clash of Clans! Clash of Clans is één jaar oud! Precies een jaar geleden is Clash of Clans gelanceerd en ze zijn in een jaar uitgegroeid tot één van de populairste spellen op de iPhone & iPad.

Om dit te vieren heeft Clash of Clans een cadeautje voor alle spelers. Voor één edelsteen kan je een goudmijn, elixirpomp of duister elixirpomp een boost geven voor maar liefst zeven dagen! Let op, één edelsteen PER mijn/pomp. Het kost je dus in totaal meerdere edelstenen. Het grote voordeel; gedurende 7 dagen wordt je productie van goud, elixir en duister elixir dan verdubbeld!

Happy birthday - Clash of Clans  • Tiné Mauro says:

    Bij mij kost het niet een edelsteen mazt het is de normale prijs hoe komt dat ?

  • DANGER says:

    Gefeliciteerd! Wanneer word coc 3 jaar?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*