Verdedigingswerken upgraden? Doe dit buiten de muren

Kanon - Clash of clansAls je je verdedigingswerken zoals kanonnen, boogschutterstoren, mortieren enz. aan het upgraden bent, dan verdedigen ze je dorp niet meer. Toch kan je handig gebruik maken van de upgrade en deze omzetten in een valstrik.

Door je verdedigingswerken die aan het upgraden zijn buiten de muren te plaatsen, zorg je ervoor dat die door Reuzen als eerste aangevallen worden. Hoe maak je hier dan een valstrik van? Plaats veervallen rondom het verdedigingswerk! Veervallen kunnen tot drie reuzen in één keer een enkele reis naar de ruimte geven.

Daarnaast kan je nog bommen en reuzenbommen neerleggen. En als je het verdedigingswerk in de range van een ander verdedigingswerk zet, is het een mooie vertragende factor en geeft het tijd om de aanvallers af te slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.