Verdien elixir aan de upgrade van je troepen

Elixirtank - Clash of ClansHet upgraden van je troepen is een dure aangelegenheid. Het upgraden van troepen kost elixir en dit kan al snel in de honderdduizenden elixir lopen. Maar gelukkig is er een manier om een klein beetje van je elixir-kosten terug te verdienen.

Hoe verdien je elixir terug met een upgrade?
Heel eenvoudig, vlak voor de afronding van je upgrade vul je je kazernes met de troepen die je aan het upgraden bent. De troepen in je kazerne worden na de upgrade omgezet naar een level hoger, maar dit kost je geen elixir. Dit geldt ook voor de troepen op je legerkamp.

Een rekenvoorbeeld met Reuzen
Stel, je hebt een level 6 Stadhuis met drie kazernes van level 6.
In je kazernes kan je 3×9, dus 27 Reuzen trainen. De trainingskosten van een Reus gaan omhoog van 1.000 naar 1.500 elixir.
Als je je kazernes vult met Reuzen, dan verdien je 13.500 elixir terug als de upgrade is afgerond. Vergeet natuurlijk niet om je kazernes weer leeg te halen voordat je gaat aanvallen, anders heb je wel heel veel reuzen :-).

In vergelijking met de upgrade kosten valt dit beetje elixir in het niets, maar waarom zou je gratis elixir laten lopen?

3 antwoorden op “Verdien elixir aan de upgrade van je troepen”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.