Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Clash of Clans voor Android is gelanceerd!

Android - Clash of ClansLang verwacht, maar nu is hij er eindelijk; Clash of Clans voor Android!!

De lancering van Clash of Clans voor Android zal betekenen dat er de komende weken enorm veel spelers bij komen. Dat is goed nieuws voor de bestaande spelerspool en helemaal voor de spelers die laag in de trofeeen zitten.

En speciaal voor Android bezitters, hier is de link naar Clash of Clans in Google Play. • DANGER says:

  Waarom?! Ik heb Android, en toen ik het downloadde, speelde niemand het meer! Het was heel erg in, en toen ik Clash of Clans een weekje had, zeiden mijn vrienden dit: “Clash of Clans is saai. Ik speel niet meer.”

  • Th says:

   Ja was bij mij ook zo.

 • DANGER says:

  Het is te laat gekomen!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*