Clash of Clans voor Android is gelanceerd!

Android - Clash of ClansLang verwacht, maar nu is hij er eindelijk; Clash of Clans voor Android!!

De lancering van Clash of Clans voor Android zal betekenen dat er de komende weken enorm veel spelers bij komen. Dat is goed nieuws voor de bestaande spelerspool en helemaal voor de spelers die laag in de trofeeen zitten.

En speciaal voor Android bezitters, hier is de link naar Clash of Clans in Google Play.

3 antwoorden op “Clash of Clans voor Android is gelanceerd!”

  1. Waarom?! Ik heb Android, en toen ik het downloadde, speelde niemand het meer! Het was heel erg in, en toen ik Clash of Clans een weekje had, zeiden mijn vrienden dit: “Clash of Clans is saai. Ik speel niet meer.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.