Clash of Clans voor Android komt eraan!

Android - Clash of ClansGoed nieuws voor alle Android-bezitters!! Binnenkort zal Clash of Clans ook voor Android-toestellen en tablets worden gereleased. Gisteren is bekend geworden dat er een Android versie van Clash of Clans is gereleased in de Google Play Store van Finland en Canada. Het is nog geen officiele Clash of Clans-versie, het is een béta-versie.

Supercell heeft tot op heden een pure iOS strategie gehad, maar CEO Ilkka Paananen heeft recent aangegeven dat Android een belangrijk platform is. Android is met name in Azië zeer omvangrijk en wil Supercell slagen in Azië, dan moeten ze deze stap richting Android wel zetten.

Het is nog niet bekend wanneer Clash op Clans op Android in meer landen beschikbaar wordt gesteld, we houden het in de gaten.

4 antwoorden op “Clash of Clans voor Android komt eraan!”

  1. Ik wil mijn clash of clans terug koppel op mijn Samsung gsm maar ik ben al gekoppelt wat moet ik doen

  2. ik heb een nieuwe tab daar heb ik clash of clan geinstaleerd mijn huidig account op mijn apple telefoon speel ik op het zelfde account nu wil ik een nieuw account aanmaken op mijn apple maar als ik het spel wis en opnieuw instaleer krijg ik mijn oud dorp terug hoe dit te veranderen ?
    bij voorbaat dank Jacky

  3. Bij instellingen staat koppel een apparaat. Daar moet je op drukken. Op het ene apparaat krijg je dan een code te zien die je op het andere apparaat moet invoeren. Als het goed is heb je dan je oude dorp weer terug.

  4. Bedank voor je snelle reactie teddoooo maar ik heb het verkeerd uitgelegd
    ik heb een kleine tab samsung en een apple telefoon daar speel ik coc op 2x hetzelfde account (ben best ver) heb het spel opgeslagen op mijn apple telefoon in game centrum. nu heb ik een nieuwe tab bekocht en daarop mijn oude account gecopieerd niet via ( koppel apparaat aan )ik dacht via game centre of google ik dacht google dat ging prima nu wil ik op mijn nieuwe tab doorgaan met het spel. en op mijn apple het spel wissen en een nieuw spel beginnen maar als ik het spel wis op mijn appleen wil opnieuw instaleren krijg ik altijd het opgeslagen spel het uode terug en geen nieuw account dit krijg ik niet opgelost hopenlijk kan je me helpen groetjes Jacky

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.