Boem boem BOEM: bommen worden automatisch teruggelegd

Bommen update - Clash of ClansEindelijk!!! De komende update van Clash of Clans gaat een hele mooie update worden! De wens van heel veel Clashers gaat uitkomen: bommen worden na een afgeslagen aanval automatisch weer op dezelfde plek teruggelegd.

Het is één van de meest frustrerende elementen van Clash of Clans. Je hebt in je dorp de reuzenbommen en veervallen strategisch geplaatst. Je dorp wordt aangevallen. De reuzen vliegen door de lucht, grote groepen boogschutters lopen op je reuzenbommen. En heel verdienstelijk wint je verdediging. Maar dan komt die tweede aanvaller en die wandelt zonder problemen door je basis omdat er nergens meer een valstrik te bekennen is. En zeg maar dag tegen je goud & elixir.

In de volgende update worden bommen en veervallen, nadat ze door een aanvaller zijn getriggered automatisch weer teruggelegd en zijn ze weer helemaal klaar voor de volgende aanvaller. Ze worden natuurlijk niet gratis teruggelegd, het kost je gewoon goud en elixir. Hoe dit precies in z’n werk gaat is niet bekend, maar daar komen we snel genoeg achter.

4 antwoorden op “Boem boem BOEM: bommen worden automatisch teruggelegd”

 1. deze update is zeker leuk maar warneer komt ie uit wan ik kijk er echt al heel erg naar ui aleen ik vind dat met die spreuken met elixier vind ik niet heel veel nut hebben want je kunt ook een keer voor elixier sparen en dan kan dat niet wat handiger was geweest dat je kon kiezen tussen goud en elixier snapje?
  gr thomas

 2. Ik heb net wat meer informatie gevonden over de nieuwe features mbt de bommen. Geen idee of dit ook echt zo gaat worden, dat zien we wel bij de update.

  1. Bommen gaan sneller af
  2. Bommen kunnen geüpgraded worden naar een hoger level, net zoals gebouwen.
  3. Upgrade van bommen gaat middels een bouwvakker en waarschijnlijk per soort bom.
  4. Geupgrade bommen brengen meer schade toe en zijn duurder dan de basisvariant.
  5. Veervallen blijven op z’n plek nadat ze zijn getriggerd en je kan ze in één keer weer op scherp zetten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.