Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Boogschutterstoren level 12 komt bij volgende update

Boogschutterstoren level 12 - Clash of ClansClash of Clans heeft een sneak preview gegeven van wat er in de volgende update komt. Er komt een nieuw level van de Boogschutterstoren, je kan zodirect je Boogschutterstoren upgraden naar level 12.

Wanneer de update komt is niet bekend, maar waarschijnlijk al binnen enkele dagen. Clash of Clans is nu nog in Halloween-stijl en Halloween is al geweest dus het kan niet lang meer duren. Wij zetten ons goud in op maandag 😉  • Kazi says:

    Hoe duur wordt die update ongeveer?

  • Kazi says:

    Ohh sorry ik zag het net staan

  • Ruben H. says:

    Dus et kost niks om die na 12 te doen??

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*