De groene golddigger & elixirsnuiver krijgt update: Gobelin level 6

Gobelin level 6 - Clash of ClansDe Gobelin, die kleine groene golddigger en elixirsnuiver, heeft van Clash of Clans een anaboleninjectie gekregen en krijgt er dus een leveltje bij. De Gobelin level 6 zal nog sneller het goud en elixir verzamelen en dit meenemen naar zijn eigen dorp.

De Gobelin level 6 zal beschikbaar komen bij de volgende update van Clash of Clans en helaas alleen voor Clashers met een Stadhuis level 10. De verwachting is dat de upgradekosten rond de 4,5 miljoen elixir zal zijn en dat het 10 dagen kost om de Gobelin te upgraden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.