Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 
 • Clash of Clans Holland says:

  Je basis ziet er netjes uit!
  Je hebt je Stadhuis naar een behoorlijk hoog level gekregen en daardoor loopt de rest wat achter. Maar het is knap dat je dit met twee bouwvakkers voor elkaar hebt gekregen. Ik zou nu eerst je verdediging gaan upgraden. En pas als dat weer in lijn is met de rest, dan pas weer je stadhuis. Met een hoger stadhuis verklein je je kansen om veel buit te pakken.

 • thomas says:

  oke dankuwel

 • Ruben P. says:

  Clan genoot!

 • thomas says:

  ja!

 • Kazi says:

  Beste clangenoot, 😉
  Je opstelling is heel goed maar zo als clashofclan holland ook al zei zou ik je verdedegingswerken gaan upgraden. En ik zou in de “inhammen” vallen plaatsen voor vijandelijke troepen zodat het nog lastiger wordt jou te overwinnen!!

  Kazi
  ClashHolland.nl

 • thomas says:

  ok zal ik gaan doen
  thomas
  clashholland.nl

 • POeran says:

  Je moet je muren gaan upgraden want die lopen achter en je mortieren

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*