7 antwoorden op “Lay-out van een level 37 speler met level 8 Stadhuis”

  1. Je basis ziet er netjes uit!
    Je hebt je Stadhuis naar een behoorlijk hoog level gekregen en daardoor loopt de rest wat achter. Maar het is knap dat je dit met twee bouwvakkers voor elkaar hebt gekregen. Ik zou nu eerst je verdediging gaan upgraden. En pas als dat weer in lijn is met de rest, dan pas weer je stadhuis. Met een hoger stadhuis verklein je je kansen om veel buit te pakken.

  2. Beste clangenoot, ­čśë
    Je opstelling is heel goed maar zo als clashofclan holland ook al zei zou ik je verdedegingswerken gaan upgraden. En ik zou in de “inhammen” vallen plaatsen voor vijandelijke troepen zodat het nog lastiger wordt jou te overwinnen!!

    Kazi
    ClashHolland.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.