Lay-out van een level 79 speler met level 9 Stadhuis

Lay-out dorp - Clash of ClansDit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Kazi. De basis van Kazi ziet eruit als één van een echte “farmer”. Stadhuis buiten de muren om snel een schild te krijgen en de opslagtanks goed verdedigd door X-bogen en mortieren.

Clash of Clans Nickname: Kazi
Stadhuis level: 9

Bekijk de layout van Kazi

5 antwoorden op “Lay-out van een level 79 speler met level 9 Stadhuis”

  1. Mooie lay-out Kazi, lekkere stevige verdediging!
    Naast het opruimen van al die bomen 😉 zou ik verdedigingswerken buiten de muren upgraden. Ze hebben zo toch geen functie en buiten je muren kan je ze gebruiken als valstrik voor reuzen. Tussen je muur en het verdedigingswerk één of meerdere veervallen plaatsen en er vliegen weer een paar reuzen door de lucht…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.