Interview met Jorge Yao: Master of His Virtual Domain

Deze week is er in de New York Times een interview verschenen met Jorge Yao. Jorge Yao was de eerste speler die ooit die meer dan 4.000 trofeen haalde en hij heeft nog steeds het record van de speler die de langste periode de nr.1 positie had. Het is een indrukwekkend interview geworden met de bekendste (ex-)speler van Clash of Clans.

In the process, the 25-year-old who called himself Jorge Yao joined a new breed of virtual celebrity. The first of his seven audio-only interviews with a blogger named Flammy racked up almost 400,000 YouTube views. He has attracted more than 79,000 Twitter followers and almost 30,000 “likes” on Facebook. Videos of his rampages on other villages, or of his troops repelling other people’s invaders, went viral. Sometimes Jorge Yao would make surprise visits to other clans, just to reward the fans who were sending him daily tweets.

Het interview met Jorge Yao gaat over zijn leven, zijn heldenstatus en zijn enorme game-verslaving. En de reden waarom hij op zijn hoogtepunt stopte met Clash of Clans. Een must read!

» Interview met Jorge Yao: Master of His Virtual Domain

3 antwoorden op “Interview met Jorge Yao: Master of His Virtual Domain”

    1. Het kostte hem teveel tijd, hij merkte dat hij verslaafd was en het teveel invloed op z’n priveleven had.
      En daarna is hij overgestapt naar een betaalde baan bij Samurai Siege…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.