Kleine optimalisatie aanpassingen aan ClashofClan.nl

We gaan de komende dagen wat aanpassingen doorvoeren op de website om het wat gebruikersvriendelijker te maken en vooral sneller. Het forum is inmiddels al licht aangepast en we gaan voortaan ook anders om met de layouts van jullie mooie ClashofClan-dorpen.

De screendumps van de opstellingen nemen nogal veel diskruimte in en dat gaat ten koste van de snelheid. Layout zullen daarom niet meer als nieuwsbericht gepubliceerd worden, maar als losse pagina. En we gaan de oude nieuwsberichten één voor één aanpassen om de website wat sneller te maken.

Kijk hier voor het nieuwe overzicht met de layouts per level Stadhuis

3 antwoorden op “Kleine optimalisatie aanpassingen aan ClashofClan.nl”

  1. Beste Clash of Clans Holland,

    Misschien moeten jullie alle ooit ingezonden lay-outs op de pagina ‘Layouts’ plaatsen?

    Mvg, Yosnoopy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.