Sneak peek 2: De edelstenen doos

Edelstenen doos - Gem box - Clash of ClansIn de komende update komt er een nieuw obstakel bij; de edelstenen doos (Gem Box).
De Edelstenen doos verschijnt net als de bomen, struiken, paddestoelen één keer in de zoveel tijd. De Edelstenen doos zal waarschijnlijk, in tegenstelling tot de bomen, struiken enz., altijd één edelsteen bevatten. Maar let op, op je basis kan je maar één Edelstenen doos staan, dus zodra je hem krijgt, ruim de Edelstenen doos direct op!

Daarnaast heeft Clash of Clan aangegeven dat de andere obstakels meer edelstenen zal bevatten, dus laat bomen & struiken niet staan, maar ruim ze op.

21 antwoorden op “Sneak peek 2: De edelstenen doos”

  1. De edelstenendoos schijnt weer in het spel te zitten, maar geen idee wat de frequentie is van verschijnen. Ik ben ‘m zelf ook nog niet tegengekomen.

  2. In welke clan zitten jullie en wat is jullie naam Clash Of Clans Holland? Zijn jullie die 2 jongens die youtube videos maken maar niet veel uploaden?

  3. In een clan met vrienden die graag allemaal anoniem willen blijven, dus de naam kan ik helaas niet vertellen.
    Wij maken geen Clash of Clan video’s, dus die personen zijn we niet.

  4. Waarom willen jullie altijd anoniem blijven? En wat dacht je van een hint? Een nederlandse clan? Weten je leden dat jullie dit zijn? Komt er ooit een moment dat jullie het ons gaan vertellen?

  5. Hoe vaak krijg je zelf zo’ n kist. In het begin kreeg ik wel 1 kist per 1à 2 weken. De laatste drie weken niets meer gezien. Zouden ze bij supercell doorhebben dat ik voor een vierde arbeidershutje aan het sparen ben en niets wens te kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.