Sneak peek 3: Clan co-leiderschap

Co-leiderschap - Clash of ClansBij de volgende update wordt Clan co-leiderschap mogelijk. De clanleider kan een co-clanleider aanstellen die bijna dezelfde rechten heeft als de clanleider.

Clan Co-leaders can be appointed by the Clan Leader or other Clan Co-leaders. Clan Co-leaders have all the privileges of Clan Leaders, except for the ability to demote or kick other Co-leaders. Clan Elders will be less powerful to prevent abuse, no longer able to promote or demote, and only able to kick normal members.

5 antwoorden op “Sneak peek 3: Clan co-leiderschap”

 1. Yess! hier heb ik zo lang op gewacht.
  Echt nice dat na de nieuwe update er een nieuwe hogere rang komt!
  Ben echt benieuwd wat ze allemaal extra kunnen in die rang.
  Ik heb ook iets gehoord met meerdere eisen stellen in je clan om te joinen, Xp, Stadhuis, Lab etc. komt dit ook in de nieuwe update?

  Mvg, Yosnoopy

 2. Vragen aan leider om degradatie is het beste, er is voor co/oudste geen zelf-degradatie knop, wat je wel zelf kan doen is clan verlaten en terug (je bent dan lid) vraag is alleen wel of dat gewaardeerd wordt

  mvg: DAAN (bloodhel)

 3. Ik denk t niet. Lid is maar een kleine rang in de clan. Als co leider ben je assistent baas en word je door iedereen gewardeerd als leider. Als lid word je eruit gezet door kick-assen(zo noem ik mensen die kicken) en denken ze: “Hey, was dat niet die coleider? Waarom is ie nu lid? Was hij te slecht?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.