Boost special: Boost je spreukenfabriek en je Helden

Boost special - Helden en spreukenfabriek - Clash of ClansWe kunnen weer boosten!! Clash of Clans heeft de boost van de Spreukenfabriek en de Helden verlaagd!

Tot 6 maart kan je zowel je Spreukenfabriek als je Helden voor slechts één edelsteen boosten. Als je de Spreukenfabriek boost, dan worden spreuken gedurende 2 uur vier keer zo snel gemaakt. En als je de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin boost, dan worden ze gedurende twee uur vier keer zo snel genezen.

Boosten maar en clash on!!!

2 antwoorden op “Boost special: Boost je spreukenfabriek en je Helden”

  1. Ik heb een vraag weet iemand toevallig hoe ik achter kan komen op welke gamecentre account mijn dorp staat opgeslagen heb namelijk meerdere accounts gehad dus weet het zelf niet meer. Kan iemand mij helpen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.