BOOM BEACH gelanceerd! Het nieuwste spel van Supercell

Boom Beach has landedAfgelopen donderdag is Boom Beach gelanceerd. Boom Beach is het nieuwste spel van Supercell en te vergelijken met Clash of Clans.

In Boom Beach start je met je basis op een eiland. De basis moet stapje voor stapje uitbreiden en groter maken en je moet je verdedigen tegen vijandige troepen. De grondstoffen waarmee je werkt zijn: goud en hout. Je kan andere eilanden aanvallen voor extra grondstoffen en andere handige hulpmiddelen. En een groot voordeel van aanvallen in Boom Beach tov Clash of Clans; je mannetjes die het overleven gaan mee terug naar je eiland.

En nu is natuurlijk de vraag:

 1. Spelen jullie Boom Beach al?
 2. Is Boom Beach net zo leuk als Clash of Clans?

Boom Beach is voorlopig alleen beschikbaar voor iPhones en iPads en beschikbaar in de Apple Appstore.

En er is natuurlijk ook weer een handige Nederlandse website over Boom Beach.

35 antwoorden op “BOOM BEACH gelanceerd! Het nieuwste spel van Supercell”

 1. Ik speel boom beach al even en het is wel leuk en in veel opzichten hetzelfde als coc ik raad het zeker aan als je clash of clans ook leuk vind

 2. Hallo allemaal,

  Ik heb net gisteravond Boom Beach gedownload op mijn iPad.
  Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik er (nu nog) niks aan vind. (En ik denk ook dat dat zo blijft)
  Het lijkt niet op een spel waar een goed idee achterzit(zoals Clash of Clans), maar meer op een spel dat maar moest komen omdat Supercell ook maar weer eens met iets nieuws moest komen.
  Sowieso vind ik het jammer dat je op geen enkele manier kunt chatten of communiceren met andere spelers.
  Ook vind ik het een minpunt dat alle troepen in Boom Beach oorlogsfiguren zijn en vuurwapens dragen, dan is Clash of Clans ergens nog fantasy met gaafe troepen.
  En dat je overlevende troepen mee terugkomen dat is fijn, want Boom Beach moet ook ‘iets’ hebben…
  Ik denk dat Supercell aan Boom Beach veel minder zal verdienen in totaal dan bij Clash of Clans.
  Wat mij betreft geen superspel.

  Mvg, Yosnoopy

 3. Als je bekend bent met clash of clans heb je het spel redelijk snel door. Hoewel het toch ook wel flink anders is. Naar mijn idee wel weer n topgame van supercell, maar hopelijk komt er nog een update met wat meer “social interaction”. De wachttijden in clash waren leuk door te komen in de clan en worldwide chat. Dit mis in in boom beach wel.
  Maar tippen aan clash of clans zal het waarschijnlijk wel nooit gaan doen.
  Handige website voor alle info: http://www.playboombeach.com

 4. Muren zijn ouderwets en alle troepen schieten er over dus wat heb je er aan was dit het goede antwoord

 5. Idd, ook in het echt gebruikt niemand muren meer. Legers hebben tanks,straaljagers en bazooka’s. Wel vind ik het raar dat ze geen houtenpalen met prikkeldraad hebben. Mijn favoriete soldaat is Krijger, een middeleeuwse man met hamers en gouden sieraden. Ze helen zichzelf met elke slag. Weet je wat ik raar vind? Mijn Krijgers gaan door een boom-kanon lvl 5 in 1 keer dood.(boomkanonlvl5 381 schadeofzo) Krijger lvl 1(400 levens) mvg, DANGER

 6. dat is omdat het 381 schade PER SECONDE geeft.
  een boom-kannon schiet pas om de 4 seconden,dus moet je 381×4 doen en dat is 1524.
  dus boom-kannon level 5 geeft 1524 schade per aanval.
  hetzelfde geld ook voor clash of clans.

  PS:tik op de schade per seconde (bij info van een gebouw) en je weet hoeveel schade per aanval hij geeft,hoe snel hij schiet…

 7. Wie speelt er allemaal Boom beach? Join dan: NL RAPTORS
  Daar ben ik Leider en gelijk Officier. Ik heb Hoofdkwartier lv 9.

  1. Ik heb BOOM BEACH.
   En ik zit in de clan nl boys.
   PS DANGER wil je daarin joinen?
   We zijn erg goed hoor.

 8. Ik bekijk je Gevechtsgroep wel. Ik zit nu in NL RAPTORS waar ik leider ben en we hebben al 10 leden.

  P.s. welk lvl Hoofdkwartier heb je?

 9. Tja Th, ik ben nu leider en dat mag ik wel. P.S. kun je mijn dorp bezoeken? Ik krijg radarstation level 9 en ik heb mortier lvl 8 en duikboot!

 10. Ijzer verzamelen is voor mij best makkelijk,ik krijg veel door mijn overwinningspuntbeloning-boten(das een mond vol) daar krijg ik meestal 2300 ijzer en van dr terror lvl 1 al krijg ik 4000 ijzer. En van mn duikboot ook.

  P.S. wil iemand mij bezoeken? Ik zit in gevechtsgroep NL RAPTORS en ik heet DANGER. Ik wil wat uppen want ik kan alles uppen. is er ook een Boom beach Hollandsite?

  1. DANGER weinig clanpunten en ik hopte niet hoor.
   Want je kan daar niet hoppen :/
   PS niet gemeen bedoeld hoor.

 11. Maar de gevechtsgroep is er niet heel lang. Ik denk minimaal 1 maandje, best knap niet? Ik ben pas level 20 en heb mn eigen gevechtsgroepje met 26 leden! Ik ben echt trots op me zelf. Th, ik vind het jammer dat je eruit bent. Echt, heel jammer. Je kon ons helpen met missies en onze dorpen en we konden praten over coc.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.