Clan Wars: vecht met je eigen Clan tegens andere Clans

ClanWars Clanoorlogen - Clash of ClansEindelijk gaat Clash of Clans zijn naam eer aan doen en komt met Clanoorlogen. Clan Wars wordt binnenkort een nieuwe mogelijkheid in dit supergave spel. Veel meer is er nog niet bekend gemaakt, dus hoe de Clanoorlogen er precies uit gaan zien, dat weten we niet.

Maar één ding is zeker, ze hebben een gaaf promotiefilmpje over Clan Wars gemaakt!!

En in afwachting van Clan Wars hebben ze weer een boostperiode van grondstoffen. Je kan al je (duister) elixirpompen en goudmijnen boosten voor slechts 1 edelsteen per pomp / mijn. De productie van goud, elixir en duister elixir gaat dan twee keer zo snel gedurende één dag.

4 antwoorden op “Clan Wars: vecht met je eigen Clan tegens andere Clans”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.