Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Editmodus voor je Clanoorlog-basis en meer statistieken

Oorlogsbasis Clanwar bewaren - Clash of ClansEr komt een edit modus voor je basis, speciaal voor Clanoorlogen!! Dan hoef je dus niet je alarm te zetten vlak voordat de clanoorlog begint met de tekst “Clankasteel naar binnen verplaatsen”. ­čśë
De volgende update komt er al heel snel aan en dan weten we precies hoe de edit modus van je Clanoorlog-basis in elkaar steekt. Daarnaast komen er ook uitgebreidere statistieken over de clanoorlog.

Ik ben wel benieuwd of de edit modus echt wel zo’n uitkomst is. Je kan dan rustig uitzoeken wat je allersterkste verdediging is en deze altijd gebruiken. Voor jou leuk natuurlijk, maar wat als je tegenstanders dit voordeel dus ook hebben?
Er is geen reden om elixirtanks, goudkluizen enz. binnen de muren te zetten waardoor je je verdediging in het hart van je dorp nog steviger kan maken. En als iedereen vol zijn Stadhuis gaat verdedigen, wat is dan nog de lol van clanoorlogen?

En wat vinden jullie van de editmodus? • Yosnoopy says:

  Nice!

 • rick1387 says:

  Kan er even kort samengevat worden wat er nou precies met die update verandert?

 • Pauline says:

  Lekkere update! Na installatie kan ik het spel niet meer laden. WiFi is goed.

  • Clash of Clans Holland says:

   Er is inmiddels weer een maintenance break geweest om wat kleine problemen op te lossen. Kan je inmiddels weer spelen?

 • Ik kan nogsteeds niet spelen, aargh!!! says:

  Het lukt nig steeds niet aargh

  • Clash of Clans Holland says:

   Het meest gegeven advies in ICT land (en het meest stomme advies): start je ipad, iphone of android device even opnieuw op… Vaak werkt dit

 • rick1387 says:

  Die update is geweest, maar er zijn nog steeds problemen bij level omhooggaan, ­čÖü

 • Diederik18 says:

  Even een vraagje:

  Is het bij het bewerken van je basis voor een nieuwe war niet mogelijk om de basis van je dorp over te nemen? De eerste keer is dit wel mogelijk, maar hoe zit het met die keren daarna? Een clangenoot stuit op dit probleem en ik kan het zelf ook niet vinden.

  Ik ga zelf over enkele dagen ook naar een nieuw stadhuislevel (waarbij de nieuwe bouwwerken spoedig geïnstalleerd zullen worden) en ik mag niet hopen dat ik dan de basis twee keer opnieuw moet gaan maken.

  • Clash of Clans Holland says:

   Zodra je je oorlogsbasis een keer hebt aangepast, dan zijn ze volledig gescheiden van elkaar. Een wijziging in je normale basis heeft daarna geen invloed meer op je oorlogsbasis.

   Alles wat je upgrade in je normale basis wordt doorgevoerd in je oorlogsbasis. Als je naar een nieuw stadhuis level gaat en je kan nieuwe dingen plaatsen zoals verdedigingswerken, dan moet je alleen die elementen los in je oorlogsbasis plaatsen. Dat je dan misschien je hele basis moet omgooien, dat hoort er helaas bij.

 • Diederik18 says:

  Zonde, ik had al zo’n vermoeden maar het is niet anders dan. Hopelijk komen ze bij Supercell binnenkort op het idee om dit wel mogelijk te maken.

  Bedankt voor de respons iig!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*