En wat is jouw domste actie tijdens een Clanoorlog?

Clanwars Clanoorlog - Clash of ClansGrote groepen draken die de verkeerde kant op vliegen. Je barbaren zijn BBQ-vlees voor de draak in het Clankasteel. De groep tovenaars die niet bestand zijn tegen een reuzenbom. Je herkent het waarschijnlijk wel. Je valt een vijandige basis met groot geschut aan, het loopt allemaal iets anders dan verwacht en het eindresultaat? Je hebt niet gewonnen, je troepen hebben enorm veel elixir gekost en de buit die je hebt gehaald is minimaal.

Normaal gesproken kan je dit soort aanvallen snel vergeten en hou je gewoon je mond erover. Maar in een Clanoorlog is het toch even andere koek. Je clangenoten zien hoeveel sterren je hebt gehaald en ze kunnen je aanvallen in de replay bekijken. En meegenieten van jouw mislukte aanval. Ach, shit happens, dus je moet je er ook niet te druk over maken.

Mijn stomste fout? Aanvallen terwijl je net bent aangevallen in de mormale modus en dan in de Clanoorlog erachter komen dat je geen Barbarenkoning hebt, geen Boogschutterskoningin en geen Clankasteel.

En wat is jouw stomste fout in een Clanoorlog?

Hier nog twee mooie filmpjes met niet zulke handige aanvallen in een Clanoorlog.
Filmpje 1

Bekijk op Youtube

Filmpje 2

Bekijk op Youtube

35 antwoorden op “En wat is jouw domste actie tijdens een Clanoorlog?”

 1. In een Clan War aanval was ik eens vergeten dat ik nog maar 2 van de 4 spreuken klaar had.
  Maar daar kwam ik een beetje te laat achter, namelijk midden in de aanval.
  En een keer zette ik al mijn Varkensruiters tussen allemaal gemaxte Reuzenbommen.

 2. Had de boogschutterskoningin en barbarenkoning gedood maar had geen bogen en barbaren meer voor het stadhuis buiten de muren alleen reuzen ;(

 3. O, haha, dat was vandaag nog. Ik zet al mijn boogjes op een plek neer om een stadhuis plat te krijgen. Wat denk je, eentje doet een stap naar voren en BOEM alles is dood 🙁
  Reuzenbommen zijn niet tof

 4. ik had eens de reus-heler strategie getraind om aan te vallen bij clanoorlog. de luchtafweer van de basis die ik aanvalde stond buiten. ik lokte eerst de clankasteeltroepen en barb koning naar buiten om ze af te maken.
  in mijn normale strategie gebruik ik reuzen als levend schild.
  dus nu zette ik er weer een stuk of 5 reuzen per buitenstaande luchtafweer in.
  toen ik naar de troepen die ik nog kon inzetten keek besefte ik dat ik een enorme fout had gemaakt. mijn reuzen waren op. ik had nog maar 2 helers, 1 barb koning en 15 gobelins.
  natuurlijk veel en veel te weinig om een lvl 9 dorp te vernietigen.
  volgende keer meer boogschutters trainen voor de luchtafweer 🙂

 5. ik heb eens al mijn boogjes ingezet maar ik had niet gezien dat hij twee mortieren had dus al mijn boogjes dood om dan veel te laat te realizeren dat ik nog 10 reuzen had

 6. Ik had een keer 10 ballonnen gekocht met EDELSTENEN maar ik hield geen rekening met tovenaars toren. Ik had ook is dat er elixer voor het grijpen lag,maar mijn mannetjes gingen de andere kant op

 7. Dit is niet dom,maar geld(elixer) verspilling.hij zette heel veel draken in tegen iemand met sh level 5

  1. Ja in mijn vorige clan was dat ook hij zette pekkas heksen golems draaken in tegen sh4 of 5 ( doe dan is een beter dorp) maar ik denk dat hij van die leider kratjes moest attacken *_* ( anders dacht hij dat hij ni kan winnen haha)

 8. ik zette eens veel boogies in tegen een farmer met zijn clan kasteel naast zijn sh.er zat een draak 2 in.toen ik de draak gedood had,waren mijn bogen ook dood

  1. lol bij mij noch noot gebeurt in cw ( in cw train ik meestal draaken (lv2) of pekka of soms duister)

 9. Het SLIMSTE bij de clan wars is om iemand aan te vallen aan het farmen is. Zo heb ik bij elkaar 435 000 goud en elixer bonus gekregen en 715 duister elixer.

 10. Beste DANGER,

  Bij ons is het verboden om Farmers aan te vallen als je geen 2 sterren(50%) kunt halen.
  Als je een farmer aanvalt is het meestal moeilijk om nog een 2de ster erbij te halen, en als je Clan niet wint, krijg je in principe niks.
  Maar als je nog niet zo lang speelt, en je Clan staat heel erg voor, dan is het inderdaad wel handig!

  Mvg, Yosnoopy

 11. Beste yosnoopy,

  Ik kan geen clan wars!

  Ik zit in een clan met maar,5 leden. Ik heb zonet je clan gezien,die is gaaf! Ik wou joinen. Maar ik was niet goed genoeg.

  1. Beste DANGER,

   Welk level ben je? Anders zou ik evt een uitzondering kunnen maken.
   Als je level 60+ bent ben je in ieder geval van harte welkom!

   Mvg, Yosnoopy

   1. Uitsnoot lag ik aub in de clan ik ben lv 58 en heb (binnen 2D) VALKEREY) en ik heb al pekka en draak lv 2

 12. Beste yosnoopy,

  Ik ben lvl 42,maar heb wel varkensruiter en heler. Ik zit in mijn clan met mijn neven en vrienden,het zou een eer zijn als je wou joinen.

  Mvg DANGER.(gelijk co)

  1. DANGER…..
   Ik mis je in welke clan zit je?
   Wil graag je dorp zoen.
   Miss. mag het van yos dat je bij ons kan komen.
   Want er was toen een ene cinderella die iets van lvl 50 was maar die ging de hele tijd de clan verlaten meestal per 2 dagen.
   Ik hoop dat yos je accepteert DANGER!
   Mvg,th

 13. Je moet altijd 1 boogje sturen naar de plaats waar je al je boogjes wil sturen, om een mogelijke val/bom zo al te ontruimen. Daarna stuur je er nog eens 5 en als het dan veilig is, je hele leger (boogjes)

 14. Yosnoopy het spijt me dat ik je clans had leeggekickt het spijt me echt heel erg ik ben lvl 48 maar heb draak en varkensruiter

 15. Yosnoopy, in welke clan zit jij? Ik ben level 56 heb varkensruiters draak en sh8 ik zit momenteel in brons 3 omdat ik boog naar 5 wil upgraden maar ik kan zo weer naar goud als dat moet. Mag ik erin als t kan?
  Mvg pieter

 16. ik was klaar om de aanval te winnen in planwar,met 20 varkensruiters (lvl 1),1 PEKKA (lvl 1),40 boogschutters (lvl 5) en 15 barbaren (lvl 5).
  ik zette alle varkensruiters in en ze sloopten het eerste verdedigingswerk,maar toen ze op weg waren naar het tweede verdedigingswerk kwamen ze een reuzenbom tegen.
  nul sterren behaald

  1. Dat is altijd vervelend, heb ik zelf ook weleens gehad.
   Zelfs als je Varkensruiters level 5 hebt zijn Reuzenbommen heel effectief tegen Varkensruiters, 2 (geupte) Reuzenbommen naast elkaar en al je Varkensruiters zijn uitgeschakeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.