Koppel Clash of Clans aan GameCenter of Google Plus!

Bescherm je account - Clash of ClansWow, wat is Clash of Clans een geweldig spel! Dat vinden jullie toch ook? Je steekt er heel veel tijd in en misschien zelfs wel wat geld en de ene mooie aanval is nog mooier dan de andere. Maar dan komt er nog wat mooiers voorbij: een nieuwe telefoon. Of wat minder moois: je telefoon crasht (of nog erger, je telefoon wordt gestolen).

De hoogste prioriteit is dan natuurlijk alles weer herstellen en één van eerste apps die je terugzet is Clash of Clans. En dan? Dan blijkt opeens dat je opnieuw kan beginnen en met geen mogelijkheid je oude vertrouwde basis kan terugkrijgen. Bescherm je ClashofClans-account en koppel daarom je Clash of Clans aan je GameCenter of Google Plus account.

Hoe koppel je Clash of Clans aan je GameCenter of Google Plus account?
Eenvoudig… Door in te loggen op GameCenter of Google Plus en daarna Clash of Clans te openen. Als het goed is krijg je daarna de vraag of je wilt koppelen. Doe dit, en je ClashofClans-account en voortgang is veilig gesteld.

Koppelen aan Facebook
Clash of Clans koppelen aan Facebook is alleen maar om vrienden uit te nodigen enzovoort. Met de facebook-koppeling kan je je account NIET terughalen.

80 antwoorden op “Koppel Clash of Clans aan GameCenter of Google Plus!”

 1. Hoe kun je een apperaat loskoppelen van dit spel
  Nu heb ik op mijn tablet en op de telefoon staan maar nu wil mijn zoontje het ook doen dus wil op mijn telefoon een opnieuw beginnen voor hem maar hoe koppel je die los

  1. dat kan alleen op android.
   1. maak je een nieuwe gmail aan.
   2. start clash of clans.
   3. koppel aan Google+.
   4. tik op de nieuwe gmail.
   en dan kan je een nieuw account aanmaken als het goed gaat

    1. Mijn ipat is geblookeerd en ik wiel op mijn vorige clash of clans

 2. Beste Anja,

  Dat is vrij lastig.
  Op een Apple toestel wou ik ook opnieuw beginnen met Clash of Clans, maar dit is me (nog) niet gelukt.

  Mvg, Yosnoopy

 3. Misschien eerst uitloggen op game center, clash of clans verwijderen en vooral geen dingetjes bewaren en zo, dan een nieuw game center account maken, clash of clans weer downloaden

  Misschien zo?

 4. Hallo ik wou iets vragen ik heb al een andere clan staan op mijn googleplay account hoe kan ik de oude verwijderen en mijn klan die ik nu gebruik opslaan 1ste klan is stadhuis lvl 2 en die iknu gebruik is lvl 9 ik ben er een beetje bang voor omdat hij nogniet veilig staad
  Mvg xx

 5. Wat moet je doen als je Iphone stuk is en je hebt een nieuwe samsung gekocht. hoe zet je dan je account over?

 6. Ik heb 1 account verbonden met google+ maar nu heb ik een ander COC account en die wil ik verbinden met mijn Google+ hoe moet ik dit doen

 7. Mijn COC op mijn iPhone is gekoppeld aan game center maar nu is hij gestolen ik heb nu een lg maar daar zit Android op kan ook ooit nog mijn account van mijn COC terug krijgen

 8. Ik heb clash of clans ik heb er veel geld in gestoken en ik heb een telefoon verkocht en ik heb het gekoppeld op mijn nieuwe telefoon maar die andere gene aan wie de telefoon verkocht heb die speelt het nu wat kan ik er aan dien

  1. Als je een iPhone/iPad hebt, dan heb je deze volgens mij automatisch. Gewoon op het GameCenter icoon klikken en dan zie je daar of je m hebt.

   1. Als ik me niet vergis, is namelijk al lang geleden…
    Maar volgens mij hoef je alleen maar in te loggen bij je GameCenter met je Apple-ID ??

    Maar dat weet ik niet meer zeker…

    Succes !! 🙂

    Gr.
    Chaka

 9. Beste Chaka Nanholy
  Ik heb je dorp toen bekeken bij lay-outs.
  Het ziet er erg goed uit!
  Ik dacht dat je iets van lvl 39 bent.
  Mvg, th
  PS wil je mijn dorp zien?
  Clannaam:Yosnoopy
  Naam:th

  1. Hey TH,

   thnx voor je reply !!

   Ik zal de jouwe straks eens bezoeken, als ik thuis ben vanavond 🙂

   Gr.
   Chaka

 10. Hey TH,

  Ik heb je dorpje bezocht !!

  Ik zie dat je stadhuis in de upgrade zit, goed bezig !!
  Je muren zijn in ieder allemaal al roze :), is beter dan zwart of goud, wat er nog genoeg hebben met een hoge stadhuis.

  Verder ziet het er niet verkeerd uit toch, maar ik denk dat je je indeling wel zal gaan veranderen of niet, als je zodirect die 50 muurstenen erbij krijgt 😉

  Je bent in ieder geval goed op weg 🙂

  Doe jij ook altijd eerst alles op max zetten en dan pas je stadhuis…??

  Gr.
  Chaka

 11. Beste Chaka Nanholy
  Ik up dan BIJNA alles met mijn sh.
  Bij sh 8 ga ik natuurlijk meer uppen.
  Maar bedankt voor je reply!
  Mvg,th

  1. PS Wist je dat ik heel veel lay-outs van internet heb gehaald.
   Die dorp die jij had bezocht had ik zelf gemaakt.

 12. Ja, op internet staan echt heel veel Lay-Outs ja…

  De mijne had ik toevallig gezien bij een filmpje op YouTube 🙂

  Vond hem er goed en leuk uitzien, dus nam hem meteen over toen 😉

  Voorlopig hou ik em nog zo en ga zodirect beginnen aan mijn boogtorens te upgraden….. gaat nog genoeg tijd in zitten hahahahaha

 13. Beste Th,

  Heb je al sh lvl 8? Beste lay-uot ervoor is: the Ball.

  Zoek op op google: Epic trophy base th 8.

  Mvg DANGER

 14. Ik heb een probleem. Wanneer wij coc starten op een Android tablet moet ik opnieuw inloggen bij google plus. Dan staat er ook weer welkom. Dat was voor heen niet het geval. Bij mijn vader op zijn mobiel blijft hij automatisch ingelogt. Als mijn tablet chrast ben ik dan niet alles kwijt??? Omdat ik steeds opnieuw bij instellingen opnieuw moet inloggen??

  Graag antwoord!!

 15. Goeiedag.

  Mijn zoon heeft een Android tablet. Die is pas voor herstel naar de fabrikant teruggestuurd.. Gelijk toen we deze terug hadden coc er opgezet. Zover geen probleem, alleen nu bij instellingen moeten we elke keer opnieuw inloggen bij Google sign in? Dit hadden we voorheen niet. Kan dit kwaad als zijn tablet ineens crasht of zo. Krijgt hij dan wel zijn account terug?? Als hij bij Google instellingen kijkt staat er wel zijn gekoppelde games. We zien ook niet meer als hij coc start welkom terug.
  Graag een oplossing!

 16. Ik heb nu een.nieuw apparaat maar en heb een.google ding account maar ik.weet.niet wat te doen kan.iemand mij helpen/??

 17. k speelde dus coc op mijn iphone 4s maar nu is het zo dat mijn telefoon het nog wel doet maar heel lastig oplaad.. had van te voren nooit mijn account gekoppeld aan game center Nu ik dus mijn nieuwe Iphone heb kreeg ik dus een account met level 0 en heb ik die perongeluk gekoppeld met mijn apple id..Nu is het zo dat ik eigenlijk Mijn oude account waarmee ik al in een veel hoger level zit,op mijn nieuwe telefoon wil hebben, maar ik moet dus eerst mijn account wat ik nu perongeluk gekoppeld heb aan game center verwijderen Iemand een idee hoe ik dit oplos aub ??

 18. mijn ipod is gevallen en kan niet gepareed worden maar ik had wel coc er met sh level 10 dit zou ik graag terug willen maar ik weet niet zeker of hij nu is gekoppeld met gamecenter ik weet wel zeker dat ik ooit ben gekoppelt met gamecenter kan ik mijn acc nog terug krijgen zo ja help mij

 19. Ik heb pas nog overgezet met gamecenter, dat werkte uitstekend. Als het niet lukt ivm dat het toestel niet is gekoppeld zou ik niet weten hoe ik verder kan helpen.

  Mvg: DAAN (ergerts united)

 20. mijn broertje en ik hebben clash of clans maar…..
  zijn level is ook verbonden op de andere iPad.
  ik wil ze graag loskoppelen zodat ik ook een eigen level kan aanmaken.
  want als ik erop wil en hij ook kan er maar 1 op clash of clans……
  help me aub!!
  ik heb google+ account maar weet niet hoe ik het nu moet doen.

  Groetjes,

 21. Ik had en iphone 4s daar speelde ik clash of clan op. Mijn iphone was gekoppeld aan de Ipad met hetzelfde apple ID waar mijn man ook clash of clan op speelt. Nu is mijn iphone kapot gegaan en heb ik een Samsung. Hoe kan ik nu mijn clash of clan hierop terug krijgen?

 22. Hoi ik ben level120 witte en ben het nou kwijt omdat ik ging inloggen op me ipad met een ander acount en als ik nou weer wil inloggen met me oude krijg ik die niet meer ik wil hem echt terug heb er veel geld ingestoken help

 23. Hallo! Ik heb echt hulp nodig!! Ik heb myn account nooit gekoppeld aan een apple id ik vergat steeds myn wachtwoorden van me ids, ik heb van alle drie de id”s het ww maar als ik coc opnieuw start komt myn dorp niet tevoorschijn. Heb alles geprobeerd en kom niet verder. Het gebeurde ook heel raar, myn telefoon gaf zwart beeld knipperde paar keer, toen startte hy coc op en toen ging hy weer op lock sindsdien is myn dorp weg! Ik moet hem echt trughebben heb sh 10 en ben lvl 111 wie helpt my plzzzzzz

  1. Als je je account nooit hebt gekoppeld ben je deze denk ik kwijt. Je kan wel contact opnemen met supercell en als je kan aantonen dat het jou account is kunnen ze het wel teruggeven. (door bijvoorbeeld een bewijs van een keer dat je edelstenen hebt gekocht)

 24. Hallo, ik heb men dorp kwijt ik zat in lvl 49 en men kleine broer had COC verwijderd… En dan had ik opnieuw gedownload en ik zag een andere acc., van vorige jaar… Daar was ik nog amateur en ik wou opnieuw beginnen en ik speelde daar 4 maanden en ik heb nu men oude acc., kwijt… Naam van COC account: OktayBsgl maar er zijn zo 2 account’s met die naam, want ik had bij die nieuwe acc., men naam veranderd want misschien dat ik men account zou krijgen. Zouden jullie bericht sturen met antwoorden op die nieuwe account, voor de vragen… Alvast bedankt!

 25. Onze oude ipad is naar mijn zoontje door geschoven. Deze speelt daar CoC. Dit is gekoppeld met mijn game center account. Nu vroeg hij mij om ook CoC te spelen en samen met hem in een clan te gaan. Heel erg leuk. Wel krijg ik iedere keer de vraag of ik de game center CoC wil laden. Dat doe ik natuurlijk niet want die is van mijn zoontje. Tot nu toe gaat het goed maar er komt een moment dat ik per ongeluk verkeert druk!

  Nu ben ik wat gevorderder aan het raken en wil ik eigenlijk ook wel opslaan in mijn game center. Hoe ga ik nu te werk? Voor mij zelf wil ik best een nieuw game center account aanmaken. Daar zit qua andere spellen niet veel in voor mij.

 26. Ik heb 1 account verbonden met google+ maar nu heb ik een ander account op dit spel waar ik level 30 op ben en die wil ik verbinden met mijn Google+ hoe moet ik dit doen. kan je zo snel mogelijk antwoorden aub

 27. Ik heb met mijn apple account verbonden met een google plus account. Maar dat was met mijn oude telefoon en ik weet het email niet meer van dat google plus account. Hoe kan ik die email terughalen?

  1. Als je apple hebt kan je vgm je account koppelen aan je gamecenter, als je dat hebt gedaan kan je op die manier op je account komen.

 28. ik heb een goed account en bijna stadhuis level 8 join mijn clan dead p.e.k.k.a please mijn naam is slechtvalk2

 29. Hallo
  Mijn clash of clans account staat op mijn iphone maar die is kapot en heb nu een samsung . Maar hoe kan ik hem nu overzetten .

 30. Beste mensen.
  Ik heb een probleempje…..
  Ik heb een CoC account van lvl 91,maar ik heb een ipad waar ik het op speel. Mijn vriend doet mee via zijn Samsung. Dus dat hebben we gekoppeld. Maar mijn ipad is nu stuk gegaan dus heb ik ook een nieuwe Samsung gekocht. Ik heb e het goede account op mijn ipad staan en wil het dus koppelen aan mijn nieuwe telefoon (Samsung) maar het probleem is dat je maar 1 account kan koppelen. Mijn vriend is bereidt om opnieuw te beginnen maar hoe kan ik dan ervoor zorgen dat ik weer kan koppelen en dat mijn vriend ontkoppelt is.

  Mvg

 31. Beste mensen
  Ik heb een heel groot probleem.
  Heb echt Hulp nodig word overspannen zo.
  Mijn telefoon is afgelopen woensdag weggehaald waar me clash of clans opstond.
  Het probleem is dus ik weet me gmail account niet meer, wel me gebruikersnaam.
  Zou ik me gmail naam, aan kunnen vragen via mijn gebruikersnaam ?

 32. Hoi een vraagje waarom wordt je iedere keer eraf gegooid als je aan het spelen bent geef hij aan dat je telang online bent al naar 20 min 3 x achter elkaar ook voor een schild te kunnen krijgen is het ook gewoon knudde zo 6 x aangevallen worden en geen schild krijgen jammer van deze update maakt het spel minder leuk mee

 33. op hoeveel toestellen kan ik 1 account zetten want ik heb mijn accout op de tablet en op mijn telefoon van apple maar ik krijg een samsung telefoon kan ik daar dan ook nog op spelen met die account ? of moet ik die account op mijn i phone verwijderen help me

 34. Ik heb coc op mijn iphone. Nu wil ik m overzetten op een androidtablet, maar dat lukt me niet. Ben naar gamecenter gegaan maar daar kan ik niks terugvinden over coc of koppelen ofzo. Graag hulp hierbij.

 35. Hoe kan ik op mijn ipad een nieuw dorp beginnen? Is het mogelijk om het bijvoorbeeld te doen door en ander Game center account en hoe werkt dat dan?

 36. Hallo ik had 2 accounts 1 op mijn iPad en 1 op mijn iPhone ik wou deze twee switchen voor succes maar heb nu op beide apparaten dezelfde account en ben 1 account kwijt kan iemand mij helpen???

 37. Ik ben alles kwijt en kan me leven 8 stadhuis niet meer terug vinden
  ik ben me account en me wacht woord kwijt
  kan iemand me er mee helpen

 38. Nou kijk ik probeer alles maar ik krijg mijn oude dorp echt niet terug
  ?? en ik was echt goed niet opschepperig bedoelt maar ik vind het wel jammer dat het niet lukt
  Misschien kan iemand mij helpen
  En nog iets koppelen werkt bij mij niet nog stommer misschien nog andere dingen die werken ik hoor anders wel??

 39. ik had mijn iPod in fabriek stand gezet en ik logde weer in in game center maar moest toch opnieuw beginnen en al ik het spel nu verwijder en weer terug zet krijg ik wel het dorp terug maar dat is de verkeerde 🙁

 40. Tering ben level 110.. ben wachtwoord kwijt van game centre.. en ben wel gekoppeld aan Facebook maar dat heeft vrij weinig zin.. lekker 2 jaar gespeeld en nu account weg kan iemand iets voor me regelen via Facebook ben ik wel nog gekoppeld

 41. Hoi. Tis een lang verhaal ma lees aub verder
  op men ipad heb ik sh lvl 8 en ik heb pas een gsm gekregen een samsung en kwou men dorp over zetten maar toen ik op DIT IS HET OUDE DORP klikte zei die dat k een ander gamecenter acc moest gebruiken; ik heb ios 10 en die heeft geen Gamecenter!!! Dit echt stom. Kheb dat dorp over gekregen van men dode nonkel en het betekent veel voor mij. Men ipad werkt niet meer goed dus kkan er amper op. Kheb alles al geprobeert FaveBook Google plus Gameenter ma dat wist je al. Weet iemand miss een app waar je al je gegevens kunt opslaan dan kan die proberen
  Daaaag

 42. Sinds ios 11 kan de game center op mijn iphone niet meer vinden. Ik heb vorig jaar of een aantal jaar geleden clash of clans gespeeld en was aardig ver. dit account was ook aan game center gekoppeld maar weet niet hoe ik het nu terug kan halen en nu is mijn vraag dan ook. kan ik het account nog terug halen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.