Nieuwe aanvalstrategie voor Valkyrie

Valkyrie - wervelwind - Clash of ClansValkyrie krijgt een nieuwe aanvalstrategie. Wie? Valkyrie, de duistere troep die niemand gebruikt. En dat is dus ook de reden dat ze in de volgende update van Clash of Clans aangepast wordt.

Valkyrie had altijd al een soort splashschade, haar bijl raakte meerdere targets, maar Valkyrie gaat voortaan bewust op de hoek van gebouwen staan zodat ze minimaal twee targets tegelijkertijd kan raken. Hierdoor schakelt ze sneller meerdere gebouwen uit.

Aangezien Valkyrie nu wat liefde krijgt van Clash of Clans, is de verwachting dat haar trainingstijd ook naarbeneden gaat. 15 minuten is echt te lang om Valkyrie goed te gebruiken. Op youtube heeft Daddy overigens een mooie sneakpeek gemaakt van de nieuwe aanvalstrategie van Valkyrie.


Bekijk op Youtube

Wij vinden de nieuwe Valkyrie een gave aanpassing! Wat vinden jullie? En gaan jullie Valkyrie nu meer gebruiken in een aanval?

10 antwoorden op “Nieuwe aanvalstrategie voor Valkyrie”

 1. Beste clash of clans Holland
  Ik snap de update niet ik had wel die video gezien.
  Maar die snapte ik niet.
  Dus kan je erop reageren om het duidelijker te zeggen?
  Mvg th

 2. Als je Valkyrie nu gebruikt, dan loopt ze op een gebouw af en zodra ze daar aankomt, begint ze tehakken met haar bijl. Ze brengt dan het gebouw schade toe en als ze andere dingen (muren en gebouwen) raakt, dan brengt ze die ook schade toe.

  Wat wij begrijpen van de update, is dat de nieuwe Valkyrie bewust op de hoeken gaat staan zodat ze zeker meerdere dingen raakt. Je ziet haar in het filmpje ook steeds richting de hoeken lopen om meerdere targets te raken.

 3. Beste clash of clans Holland
  Bedankt!
  Ik snapte er niet echt van.
  Maar nog 1 vraagje.
  Wanneer ga je de boom beach website afmaken?
  Mvg th

 4. De Valkyrie doet het anders wel erg goed in de verdediging. Mijn clan ‘Holland Dukes’ heeft al meerdere clanwars gewonnen, simpel door het feit dat ik in al de cw kastelen Valkyrie’s had verstopt. Vooral bij de wat zwakkere clanleden dreef dat menig vijand tot wanhoop ­čÖé

 5. Ik heb dat filmpje gezien.
  Ze gaat in een hoek staan en hakt dan gewoon! Ze gaat niet als een barbaar zo op het eerste af. Slim bedacht daddy!
  Mommy heeft hem zeker geholpen?

 6. Het is niet bekend of dat komt, maar vandaag (24/10’15) wordt er op ClashCon een update bekend gemaakt, ik denk dat het wat anders groots wordt, maar wie weet of er een troep komt.

  Clash On!
  DAAN
  ergerts united

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.