Extreme make-over voor Barbarenkoning en Boogschutterskoningin

Barbarenkoning - Clash of clansHoly guacamole!! Supercell heeft vandaag weer een beetje inzicht gegeven in de aanstaande veranderingen van Clash of Clans en er gaat een mega verandering aankomen! De Barbarenkoning en de Boogschutterskoningin krijgen een extreme make-over. Onze helden worden zo enorm aangepast dat ze zelfs een uitlegfilmpje van ruim 10 minuten hebben gemaakt!

De Barbarenkoning en Boogschutterskoningin kunnen niet meer gelokt worden
Eén van de grootste veranderingen is dat de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin niet meer getriggerd worden door één mannetje in hun bewegingscirkel en daarna achter elke nieuwe troep aanlopen. Ze worden nu alleen actief als er mannetjes in hun bewegingscirkel komen. Wordt de troep omgelegd door de helden of een ander verdedigingswerk, dan blijven ze in de buurt van hun altaar en gaan ze niet over het veld rennen achter de andere troepen aan.

Nieuwe aanvalsstrategie
De nieuwe verdedigingsstrategie van de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin betekent dat iedereen op zoek moet naar een nieuwe aanvalsstrategie. De standaard aanvalsstrategie om de helden triggeren met een mannetje en ze daarna naar een hoek lokken om ze af te slachten, dat werkt dus niet meer. Wederom holy guacamole!!

Van Barbarenkoning naar Tank & van Boogschutterskoningin naar Schadespecialist?
Een paar andere aanpassingen zijn:

 • Levenspunten en schade van de lagere levels Barbarenkoning en Boogschutterskoningin gaan omhoog.
 • Levenspunten en schade van de hogere levels Barbarenkoning en Boogschutterskoningin gaat naar beneden omdat ze meer als een verdedigingwerk gaan acteren.
 • Activeren van de IJzeren Vuist bij de Barbarenkoning zorgt voor licht herstel in levenspunten. En er komen meer Barbaren bij activatie.
 • Activeren van de Koninklijke Mantel bij de Boogschutterskoningin zorgt voor licht herstel in levenspunten. En er komen meer Boogschutters bij activatie.
 • Bij activatie van de IJzeren Vuist bij de Barbarenkoning gaat hij meer als een tank door het veld. Geen idee hoe dit er precies uit gaat zien…
 • Bij activatie van de Koninklijke Mantel bij de Boogschutterskoningin brengt zij meer schade toe door.
 • Het effect van Genezingsspreuken en Helers op de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin wordt nog minder. Het effect was nu al minder groot dan bij andere troepen.

Uitleg nieuwe werking van de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin

Bekijk op Youtube

Dit zijn best wel heftige veranderingen. Wij zijn zeer benieuwd hoe dit gaat uitpakken. En wat vinden jullie van de extreme make-over van de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin?

13 antwoorden op “Extreme make-over voor Barbarenkoning en Boogschutterskoningin”

 1. Duister elixer moeilijk te krijgen!!!!!!!!!! Doe daar verandering aan anders is dit spel niet leukkkk

 2. Verdedigingen worden sterker. Actief aanvallen wordt ontmoedigd. Op zich wel een goede aanpassing maar wel 1 die je aanvalsstrategie doet veranderen. Ook goed dat de Valkiery sterker is geworden, alleen jammer dat ze de varkensruiters niet wat zwakker hebben gemaakt…

  1. Het is idd wel ff wennen met de nieuwe verdedigingswijze van de Barbarenkoning en Boogschutterskoningin, maar gelukkig hebben Varkensruiters er niet superveel last van.

 3. Een vraag, wanneer komt die nieuwe update precies en met welk lv van je duistere kazerne heb je die troep supercell?

  1. Dat kan alleen op een developer account van Supercell en is alleen om dingen te testen.

 4. Ik heb al eens een video op youtube gezien waar iemand aanviel met 5OO lavahonden!
  hoe kan dat dan als je zegt dat er geen hacks zijn?
  en ook al een video waar 99x bij elke troep stond,maar toen hij er een inzette stond er nog steeds 99x!

  Clash of Clans – 500 Lava Hound Raid (Mass Attack Gameplay)

  UNLIMITED TROOPS In HACKED Clash Of Clans Gameplay!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.