Barbaar level 7 & Boogschutter level 7

Barbaar Boogschutter level 7 - Clash of ClansDe Barbaar level 7 & Boogschutter level 7 komen eraan! Bij de volgende release van Clash of Clans kan je Barbaren en Boogschutters naar level 7 upgraden. Hoeveel de upgrade van de Barbaar en Boogschutter naar level 7 gaat kosten, dat is nog niet bekend. Maar de verwachting is dat dit toch wel rond de 8 miljoen elixir zal kosten.

Wel balen, maakt Supercell ons eerst lekker met het nieuws dat je muren kan upgraden met elixir. En nu kan je het niet uitgeven omdat je moet sparen voor het upgraden van je Barbaren en Boogschutters.

26 antwoorden op “Barbaar level 7 & Boogschutter level 7”

 1. Wat ben jij toch een zeikerd zeg. Je maakt het de website niet leuker om te lezen door je berichten zo een zeurende toon te geven. No offense verder, dit is een handige website en jullie zijn lekker actief, maar dit moest ik even kwijt.

 2. Het is niet bedoeld als zeikerig, meer als kritisch. Clash of Clans is een geweldig spel en ze ontwikkelen het spel op een hele mooie manier.

  En in dit geval, de mogelijkheid om je Barbaren en Boogschutters naar level 7 te upgraden is fantastisch. Het zorgt er alleen wel voor dat het andere geweldige nieuws dat je muren kan upgraden met elixir (tijdelijk) minder halleluja wordt.

 3. heel nice en er is een kans dat je je boogjes en barbaren naar lvl 6 kan doen op sh lvl 8 maarja dat weet ik natuurlijk ook ni zeker…
  en dan te bedenken dat de oorspronkelijke max level van barbare en boogjes lvl 5 was…

 4. hoe dan ook dit word weer een HUGE update waar we de komende tijd enorm van gaan genieten, zeker weten 🙂

 5. Dat word nice! De upgradekosten van de barbaar en boogschutters naar lvl 6 zal dan goedkoper worden, zodat ik het sneller kan upgraden.
  Mvg, ceetje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.