Boost je pompen en mijnen voor één edelsteen

Grondstoffen boost 1 edelsteen - Clash of ClansGrondstoffenboost!!! Omdat er de komende dagen elke ochtend onderhoudswerkzaamheden zijn aan Clash of Clans heeft Supercell een klein cadeautje om de pijn te verzachten. Je kan nu je goudmijnen, elixirpompen en duister elixirpompen boosten voor slechts één edelsteen!

Boost (duister) elixirpomp of goudmijn
Voor één edelsteen per (duister) elixirpomp of goudmijn kan je het oppompen van grondstoffen voor 1 dag boosten. De productie van grondstoffen gaat hierdoor 2x zo snel.

De grondstoffenboost duurt tot aan het onderhoud wat op dinsdagochtend staat gepland. Het laatste moment dat je je boost kan aanzetten is dan ook dinsdagochtend voor waarschijnlijk 8uur. Wees er dus vroeg bij en zet dan je laatste boost aan!

13 antwoorden op “Boost je pompen en mijnen voor één edelsteen”

 1. Beste stef,

  Alleen de co leiders en leider kunnen dat. Dan ben jij vast een lid of oudste. Als je in de clanchat praat zie je je rang erbij.

  Mvg DANGER

 2. Dat is een update/wijziging aan de interne systemen van CoC, daar merk je zelf (vaak) niks van als je je CoC weer opemt. (Geen nieuwe gebouwen etc.)

 3. Na server onderhoud heb je inderdaad meestal geen grote wijzigingen, soms een bericht/en bij instellingen. (Nieuws.)
  Wel laadt het balkje van Clash of Clans twee keer achter elkaar (net zoals bij updates), de eerste keer dat je Clash of Clans opstart. (Na het onderhoud).

  Mvg, Yosnoopy

 4. Mauro kan je in nl revolution komen de leider is albertville en je krijgt lvl 6 troepen en vaak cw je moet wel lvl 50 zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.