Grondstoffenboost voor één edelsteen!

Grondstoffen boost 1 edelsteen - Clash of ClansGrondstoffenboost!!! Omdat iedereen in spanning zit te wachten op de nieuwe update, heeft Supercell alvast een klein cadeautje. Je kan nu je goudmijnen, elixirpompen en duister elixirpompen boosten voor slechts één edelsteen!

Boost (duister) elixirpomp of goudmijn
Voor één edelsteen per (duister) elixirpomp of goudmijn kan je het oppompen van grondstoffen voor 1 dag boosten. De productie van grondstoffen gaat hierdoor 2x zo snel.

Het is niet helemaal duidelijk hoe lang deze actie gaat duren, waarschijnlijk totdat de nieuwe update er is. En dat kan vandaag of morgen al zijn. Wees er dus snel bij en zet je boost aan!

33 antwoorden op “Grondstoffenboost voor één edelsteen!”

 1. noouuuu, hadden ze dat niet eerder kunnen doen. ik heb gister voor 72 edelstenen pompen en mijnen geboost 🙁

 2. nieuwe levels, nieuwe troep, betere balans met muren én elixer in 1 ding, betere balans van helden, wow dit word echt vet!!

 3. Ik vind het eigenlijk tegenvallen.. Ze zeiden de grootste update ooit na cw en uiteindelijk is het enige spektakel duistere kazerne 6 en boog-barb 7. Ik had nog wel een nieuwe verdediging, een nieuwe hero en een goede aanpassing willen zien.

 4. ik speel om de wek clash of clans en ik kijk bij een vriend mijn dorp en al mijn goudmijnen en ilixerpompen zijn vol

 5. De update is helemaal top!!!! Ik had alleen wel wat meer goeds verwacht van de lavahond, hij valt erg tegen

  1. nee, ze hebben geen enkel contact met Supercell, ze halen bijna alle informatie van ervaren clashers en updateinfo van Chief Pat (PlayClashofClans) hij heeft het grootste Clash of Clans-kanaal van Youtube en heeft veel contact met Jonas van Supercell

   mvg. NLForces

   1. Klopt, wij hebben geen direct contact met Supercell. Alle informatie komt uit hun officiële bekendmakingen. En dit maken ze altijd zelf bekend, of ze zetten hier bekende Clashers voor in.

    Mbt tot deze update.
    Uit ervaring weten we dat er altijd 5 sneak peeks worden gegeven en kort daarop komt de update. De verwachting was dus dat ze afgelopen donderdag of vrijdag met de update zouden komen. Vrijdag kwamen ze opeens met een grondstoffenboost als een goedmakertje. Aangezien Apple in het weekend geen apps released, is de verwachting dat het vandaag komt.

 6. Zullen we met zijn allen een clan oprichten? Met iedereen op deze site!

  FRØZEN DUTÇHĘRŞ

  leek mij wel cool.

 7. Yosnooopy is level 105? of inmiddels al 106?
  in elk geval was Yosnoopy de laatste keer dat ik keek lvl 105 (als ik het me goed herinner…)

 8. je zou Yosnoopy kunnen joinen, Yos heeft het hele riedeltje met de voorwaarden 🙂
  in elk geval lvl 60!

 9. maar uh bedenk wel dat Yosnoopy een exclusieve clan is waarvoor de gedadigen in de rij staan, we zullen proberen een plaatsje voor je te reserveren maar daar gaat Yosnoopy over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.