Upgrade je muren (level 6 en hoger) met elixir!

Muren upgraden met elixir - Clash of ClansHet is ongelofelijk maar in de nieuwe update, die ergens de komende dagen gaat komen, wordt het mogelijk om je muren te upgraden met elixir! Muren level 1 t/m 5 kan je alleen upgraden met goud. Bij muren level 6 en hoger krijg je de keuze om ze te upgraden voor goud of voor elixir. De kosten van het upgraden van de muren blijft gelijk.


Bekijk het (afschuwelijke) filmpje op Youtube

En in het filmpje wordt ook bekend gemaakt dat je bij de replays kan zien welke troepen er beschikbaar waren zodat je kan zien wat wel of niet is ingezet bij een aanval.

Muren upgraden voor elixir
Dat de muren nu ook geupgraded kunnen worden met elixir gaat heel veel hoge spelers blij maken. Omdat ze alle troepen en de legerkampen al volledig geupgrade hebben, hebben ze altijd een overschot aan elixir. Dit kunnen ze nu dus mooi inzetten voor het versterken van hun muren.

Maar moeten we blij worden van het feit dat je nu muren kan upgraden met elixir?
Mijn persoonlijke mening, nee!
De hogere levels gaan hun elixir beter beschermen en inzetten voor hun muren. De levels eronder kunnen hierdoor dus minder tot geen elixir stelen en hierdoor minder snel hun troepen en muren upgraden. De lagere levels die nog miljoenen elixir moeten sparen voor een upgrade hebben gedurende een behoorlijke tijd veel elixir. En zij worden nu een interessantere prooi voor de hogere levels omdat ze veel elixir hebben, waar eerst eigenlijk alleen de hoogte van het goud bepalend was.
Ik ben benieuwd naar jullie mening, gooi je mening hieronder in de reacties!

16 antwoorden op “Upgrade je muren (level 6 en hoger) met elixir!”

 1. Ik snap deze zin niet:En in het filmpje wordt ook bekend gemaakt dat je bij de replays kan zien welke troepen er beschikbaar waren zodat je kan zien wat wel of niet is ingezet bij een aanval.
  Dus ik snap deze zin niet (met de update).
  Kan iemand dus dit duidelijker vertellen?
  Mvg, th

  1. Nu zie je bij een herhaling alleen de troepen die zijn ingezet.
   Na de release zie je bij een herhaling ook de troepen die NIET zijn ingezet.

   Of dit echt waardevolle informatie is, daar ben ik zeer benieuwd naar.

 2. het is bizar maar logish dat Supercell deze keuze heeft gemaakt, muren waren sowieso al niet genoeg gebalanceerd qua kosten en er waren te weinig elixer upgrades. dus bij deze dikke duim voor Supercell voor deze slime keuze

 3. of ik blij ben met deze update? ligt eraan , er zullen in elk geval meer farmers komen omdat er uit dure legers nu nog minder rendement komt, maarja wat zou supercell anders kunnen doen?

 4. O ja, het wordt ook nog mogelijk om een hele rij muren in één keer te upgraden.

 5. wanneer kan je een rij muren in 1 keer upgraden? Ik w8 denk ik al 1 jaar en her is zo vervelend 1 voor upgraden eerst dat plaatje en die knop en daarna dat groene gloed ding dat je ziey als je het upgrade ‘tuh tuhletuhtuh” duurt me te lang…

 6. Th ik heb je dorp gezien je zat toch in yosnoopy maar hè mortieren waren wel beetje laag denk ik want de andere hebben lvl 5

 7. Supercell heeft dit verwijderd een aantal uur na de update, vandaar die onderhoud.
  Dit was een onderdeel van de bugs die ze op gingen lossen, dit hoorde er niet bij.
  Er was ook niet aangegeven dat deze mogelijkheid terug zou keren, vaag 🙁

  Helaas moet het verder met goud, misschien heb je snel even paar met elixer gedaan :), Clash On
  DAAN (ergerts united)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.