Boost verbeteringen

Boost verbeteringen - Clash of ClansIn de nieuwe update gaat Clash of Clans verbeteringen doorvoeren aan de boost-opties. Eén van de belangrijkste verbeteringen is dat de boost-periode tijdelijk wordt stopgezet als er weer een maintenance break is. Dit was één van de grootste irritaties van veel spelers.

Heb je edelstenen gebruikt voor een boost van 12 uur, is er opeens een lange maintenance break van een uur waardoor je een uur boost misloopt. Nu gaat je boost op pauze en deze kan je dan weer aanzetten op het moment dat je online komt. De boost gaat dus niet automatisch weer aan als de maintenance break is afgelopen.

Daarnaast kan je de boost direct voor gelijksoortige gebouwen, pompen enz. aanzetten. Dit betekent dat je niet meer al je goudmijnen hoeft af te gaan om de boost aan te zetten, maar dat je ze allemaal in één keer kan aanzetten. Zo voorkom je dat je er eentje mist.

3 antwoorden op “Boost verbeteringen”

  1. Als Clash of Clans werkzaamheden aan de server of het spel heeft en tijdelijk niet beschikbaar is.

  2. Coc Holland kan je me bezoeken en th kom in nl revolution met als leider albertville je krijgt lvl 6 of 5 troepen en coc Holland daar zit ik dus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.