Spannende verrassingen in de Halloween update

Halloween - Clash of ClansOp 31 oktober is het Halloween en zoals elk jaar wordt het Halloween thema doorgevoerd in Clash of Clans. Alle obstakels krijgen een spookachtig tintje. De bomen zijn versierd met skeletten en bij andere obstakels liggen pompoenen. Daarnaast is er een nieuw (tijdelijk) obstakel, de Halloween Headstone. Oftewel de Halloween Grafsteen.

De Halloween Headstone kan je net als je ander opstakels verwijderen en ipv edelstenen krijg je hier een mooie elixir bonus voor. Aangezien de Halloween Headstone 25.000 elixir kost om te verwijderen, zijn wij benieuwd hoeveel hij dan gaat opleveren. 250.000 elixir, 500.000 elixir?

Daarnaast komt er weer de Spreukenfabriek boost voor één edelsteen. De Spreukenfabriek werkt dan vier keer zo snel. En de boostperiode is vanaf de nieuwe update t/m Halloween.

79 antwoorden op “Spannende verrassingen in de Halloween update”

 1. Volgens mij is hij vorig jaar al geweest. Maar de bliksemspreuk heeft nieuwe coole effecten met groene mist en vleermuizen!

 2. Wie is er hier voor het eerst bij?
  Ik ben hier echt voor het eerst bij.
  Mvg,th
  PS ik speel dit denk ik ong. 10 maanden denk ik.

 3. Ff een vraagje over n ander onderwerp als de halloween update…
  Bij claninfo, dat groene vlekje naast namen, waar staat dat eigenlijk voor?

 4. Wow, er zijn ook nieuwe clan dingetjes! Wil je clan wars, ja of nee? Er stond ook zoiets als wil je clan location, clan lokatie. Wat bedoelen ze ermee?

 5. Ik zie dat er aan de servers wordt gewerkt… Gaat leuk worden (hoop) ik.. Of zou t iets anders zijn ??

 6. Ze doen er wel lang over… Krijg net melding : over paar minuten klaar, nu moet ik nog eens 20 minuten wachten… 🙁

 7. Hoi, wat krijg je als je een halloweengrafsteen verwijderd? MVG Harbers

  1. De Halloween grafsteen kost 25.000 elixir om te verwijderen en je krijgt er 75.000 elixir voor.

 8. Hoi, ik heb aan de besturing van clash gevraagt of je de skelletval nog na halloween ka kopen… En jà!!!

  Hier het bericht dat ik kreeg:

 9. Mariya (Supercell)
  23-Okt 15:25

  Hallo Harbers,

  Allereerst dank je wel voor je bericht.

  De skelletval blijft inderdaad zelfs na Halloween bestaan, dus je kan hem later zeker nog aanschaffen 🙂

  Fijne dag en Clash on!

  Mariya | Supercell | Player Support

  Need more help? http://support.supercell.com/

 10. Hey, wie wil samen een clan oprichten. Met alle mensen van de site? Clashing DUTCH klinkt wel cool. Minimaal stadhuis 8 of lager?
  Ik wil ook best in een andere clan.
  Username: DANGER
  Stadhuis: lvl 8
  Kazerne: lvl 10
  Duistere kazerne: lvl 2
  Held(en) Barbarenkoning (lvl 1)
  XP lvl: 53
  Clankasteel: 3
  Favoriete verdedigingswerk: mortier lvl 6
  Clan: International (ik ga er binnenkort uit)
  Laat jullie info over je dorp en of je mij in de clan wilt of er een wil opstarten ff weten!

  Mvg, DANGER

 11. Als ik de halloween gravestone heb, ga ik m laten staan. Mijn vriend speelt niet meer maar zn dorp is opgeslagen en hij heeft nog steeds een kerstboom van vorig jaar!

 12. Hallo. Ik heb zo,n steen. Kom maar keer kijken, mijn clan naam is Fight_Knock. En mijn naam is dus max Doei

 13. Ik heb de clan nog niet gemaakt.

  COC HOLLAND
  Ik ga hem morgen maken, wie wil er allemaal in?
  1200 trofeeen vereist
  Stadhuis lvl 6
  Min. Tovenaar
  Hopelijk komen jullie.

  P.s. laat jullie reacties achter of jullie erin willen!
  Mvg DANGER

 14. TUURLIJK KOM MAAR DE CLAN IS al opgericht
  COC HOLLAND met een bliksemschild en een goud lll speler met 1524 cups genaamd DANGER

 15. hey als je die halloween headstone verwijderd krijg je 75 000 elixir,dus maak je 50 000 elixir winst (omdat het verwijderen 25 000 kost).

 16. Kom in nl revolution lvl 6 troepen en vaak cw de leider is albertville en de clan heeft 20-25 leden
  Ik zit er ook in

 17. Beste DANGER
  Wil je mijn dorp is bezoeken?
  Ik heb nu boog 5.
  Mvg,th
  PS kijk NIET naar het dorp maar naar hoe ik up.
  Want ik heb dat dorp van NLForces.

 18. Hi Th,

  In welke clan zit je? Ik ben best benieuwd hoor! Tip: wil je naar goud? Kijk op google en zoek: clash of clan th8 epic trophy base

 19. Wow nice dorp Th! Alles netjes geupgradet, maar als ik jou was zou ik pekka kopen en varkensruiter.

 20. deze site bevalt me wel hoor, ik geef hier een tip: wil je elixir/duisterelixer/goud stelen? stel iemand heeft 100 000 goud dan moet je naar de opslagplaatsen en mijnen/pompen/boren kijken. bij de duister elixer boor in dat kleine vierkante vakje bij elixerpomp de hele pomp en goudmijnen het kleine vakje ernaast. mvg fan van DANGER

 21. He weet je wat ik merk? Mensen vragen vaak op deze site en ik geef super vaak antwoord. En dan, mensen bedanken mij NIET eens voor het antwoord. Het klopt soms niet, maar soms wel. Ik zie heel vaak staan; wauw bedankt…! En bij mij: (krekelgeluid) het zou dus redelijk zijn als ik ook word bedankt.

  Mvg, DANGER

 22. Beste DANGER
  Ik wil geen PEKKA en jog riders.
  Want die zijn duur maar ik ga het misschien later kopen.
  Mvg,th

 23. Dit lijkt me leuk voor de nieuwe update; Christmas box, een nieuw opstakel en als je hem weghaalt krijg je 50 000 elixer of goud, of 500 duister elixer of 50 edelstenen. En het kost 20 000 elixer/houd om weg te hqlen of 100 duister elixer. Lijkt dit leuk? Of minder leuk? Commentaar is altijd welkom!

  1. eeh, Danger, elk jaar rond kerstmis komt (of kwam) er een verdedigingswerk (weet niet meer hoe hij precies heet) maar dan zet je een (verstopt) cadeautje neer als val, en als een vijand erop trapt komt de kerstman overgevlogen die een stuk of 5 cadeautjes dropt die op de vijanden ontploffen, na de aanval blijven de gedropte cadeautjes staan en als je erop tikt (zoals bij de grafstenen na een aanval) krijg je iets als 2000 elixer per cadeautje. best grappig

 24. NLForces, daar was ik heus wel bij hoor! Sterker nog, ik heb het idee van de kerstbom! Bovendien krijg je er 5000 elixer van.

 25. Heb er een legion supreme komt er iemand bij hier het is een Internationale clam er zijn daar gewoon mensen die Nederlands spreken maar Engels moet je als meest praten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.