Verras je vijand met een Skeleton Trap!

Skeleton trap - Clash of ClansEr komt een nieuwe valstrik! De Skeleton Trap is een valstrik waarbij een kleine groep skeletten de vijandige aanvallers vanuit een hinderlaag aanvalt en afleidt. De skeletten hebben een korte levensduur maar zorgen hopelijk voor genoeg afleiding om de verdedigingswerken extra tijd te geven om de vijandige aanvallers af te maken.

De Skeleton Trap (Skeletval) kan je instellen op het aanvallen van grondtroepen of van luchttroepen. De Skeleton trap kan je plaatsen als je een Stadhuis level 8 of hoger hebt en kan net als veel andere valstrikken geupgrade worden.

De Skeleton Trap is zwaar afgekeken van Samurai Siege, maar desondanks niet minder leuk. Wat vinden jullie van deze toevoeging aan Clash of Clans?

72 antwoorden op “Verras je vijand met een Skeleton Trap!”

 1. Hallo kan iemand me helpe wat moet ik doen? Ik ben clan loos maar ik sta in de clan kan iemand me kicke ik heet Stefan de clan het DINAMO CW help me graag

 2. ik snap niet precies hoe hij werkt en wat hij doet,en is hij maar tijdelijk beschikbaar?Of ook na halloween?

  1. erg bedankt!

   ik heb ook net ergens anders gelezen dat hij na de update blijft.

   (PS:ik heb dat gelezen op clash of clans wiki)

 3. ik vind het een super leuk idee, maar een vriend van me heeft nog geen lvl 8 stadshuis dus ik zou er geen beperking op zetten met stads huis lvl 5 ofzo maar niet acht.

 4. Jammer ik heb sh lvl 6 maar wel bijna max maar waarom is het ook niet voor sh lvl 7 die twee zijn bijna even goed

 5. Gelukkig is het iets blijvends… Mensen kunnen later (hopelijk) nog bij sh8 de ‘Skeleton Trap in hun base verstoppen en weer de vijand wat (proberen) af te remmen.. Ik zelf vind het ook wel jammer… Ben sh7, maar ben aan t afronden dus binnen korte termijn kan ik de nieuwe ‘trap’ zelf ook uitproberen

 6. ik ken nog spellen die ik speel van strategie die soms leuk zijn ik spel al clash of clans , boom baech jungle heat(op de tablet) battlefront heroes,jungle haet ninja kindom ,vikings gone wild casle clash ( op facebook)

 7. Ik zit in nl revolution de leider is albertville en de clan heeft 25-30 leden je krijgt lvl 6 troepen

 8. Nu 20 minuten kunnen supersnelle poep bedrijf
  Die update is nog steeds niet klaar wat een poepbedrijf

 9. Je weet ook niet wat ze voor de update(s) moeten doen, ik haat het het wachten op die updates, maar nee, ik kan het ze niet kwalijk nemen omdat ik simpelweg niet weet wat er voor nodig is om ons en beter spel te geven…

 10. Hey, join de clan #COC NL TEAM, ik zet zometeen het clannummer er wel op.
  Joinen van af 1400 trophies. Actief en goed donerend. Over zilver I doen we niet moeilijk. Actief in cw.

  Hezzt/Lotte

 11. Beste Chaka Nanholy
  Het is erg leuk in sh lvl 8.
  En zit te sparen voor lvl 5 troepen.
  En ik probeer alles te maxen.
  Mvg,th

  1. Gaat je wel lukken joh !
   Ik ben zelf nou bezig met mijn Tesla’s…en tussendoor effe de nieuwe mortier 😉

 12. Haloween update is niet leuk. Waarom moeten er nu ineens doodskisten in het spel. Muziek is ook minder mooi. Nee. Geef ons liever een 1 edelsteen boost. Daar heb je tenminste wat aan. Kosten vind ik ook veel te hoog voor upgrades. Jullie maken het te gek duur. Wel een prachtig spel maar de kosten van upgrades vind ik erg jammer van het spel.

 13. Hi eric,

  Je hebt idd een punt. De muziek is walgelijk. Maar de doodskisten zijn handig alks je te weinig elixer hebt. De nieuwe vallen zijn fantastisch plus de mortier. Ik denk dat je het niet fijn vindt omdat je mischien geen sh lvl 8+ hebt?

 14. Armaan?welk level ben je?
  Je bent van harte welkom vanaf level 60

  Dit geldt voor iedereen die een clan zoekt

 15. Ps ben lvl 52 en heb alle muren lvl 7 wil je me bezoeken zit in legion supreme en heet ffgvcbyg de clan heeft 30 leden en is internationaal

 16. Ik zit nu in Dutch War
  Ooooooeh, sh moet nog ff wachten tot woensdag, en ik moet nog maar 45000 goud voor X-boog!! Die is van mij!!!!

 17. Ik heb ff de eerste berichten gelezen op dezee pagina. En of jullie gelijk hebbe! Allemaal na-aap faal games die beter dan Clash of clans willen zijn. Weet je hoe slecht die zijn?! Castle clash: best leuk, puur na maak en totaal niet origineel.
  Clash of lords: deze is ZO slecht, slaat nergens op en is nog lelijk ook.
  Game of war: leek me leuk, nou volgens mij moet je voor dat spel Albert Einstein zijn, weet je hoe moeilijk en raar dus geen aanrader.
  En nu nog de ergste: Clash of Spartan, wat een bullshit. Serieus. Het is gewoon Clash of clans! Vooral vroeger. Het eerste poppetje was een barbaar, die lelijker was en alles was hetzelfde alleen zijn haar was oranje. Hij had ook zo een snor. De tweede was een boogschutter. Nou ook een vrouw en met roze haar en had een brilletje.
  Alleen deze vind ik leuk; Galaxy life, bestond eerder dan Clash of clans maar was ook een strategie spel, maar iets uitgebrijder.
  Mvg, DANGER

 18. Danger nice base maar als ik je kluizen zie zeg ik schaf meer keten aan je verdient gewoon meer dan mij

 19. Ik heb mijn goud laatste 5 dagen niet uitgegeven. Het was een X-bow-target weak. Alleen aan het sparen voor X-boog dus. Maar mijn enige bouwer geef ik uit aan dingen die Elixer kosten. En die bouwkeet kan ik niet aanschaffen, veels te weinig gems heb ik. Th, jij hebt ook geen 3e bouwer ofwel?

 20. O, ik dacht van niet. Maar ik heb genoeg bouwers. Ik kan X-boog al, maar ik moet dit dan wel volhouden tot woensdag! Ik heb nu 3 013 000 goud!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.