Boogschutterstorens schieten pijlen twee keer zo snel

Boogschutterstoren - Clash of ClansDe Boogschutterstorens worden vernieuwd! Ze gaan voortaan hun pijlen twee keer zo snel afvuren. Maar het is niet dat ze hierdoor extra schade toebrengen, dit wordt gehalveerd. Dus in het kort: extra pijlen, zelfde schade.

Een voorbeeld van de oude Boogschutterstoren versus de nieuwe Boogschutterstoren:

Bekijk het filmpje op Youtube

Op het eerste gevoel lijkt “extra pijlen, zelfde schade” niet zoveel impact te hebben, maar dit gaat het zeker wel hebben. Het is alleen lastig in te schatten hoe het precies uitpakt. Hiervoor moet je de schade van een bepaald level Boogschutterstoren gaan afzetten tegen de levenspunten van een bepaalde troep.

Een extreem, onrealistisch voorbeeld:
Boogschutterstoren 10 vs een Barbaar level 1 en je wordt aangevallen met 10 barbaren. In zowel de oude als de nieuwe variant kan je met één pijl een Barbaar omleggen. In dit voorbeeld zou je met de nieuwe Boogschutterstoren dus 2x zo snel de troepen hebben afgemaakt.

En dan nog een mooie verbetering: de Infernotoren gaat minder Duister Elixir gebruiken tijdens de verdediging. Je hebt dus minder kans dat hij leeg raakt tijdens een aanval en dat de Infernotore bij een tweede aanval al helemaal niet kan opereren omdat hij leeg is.

10 antwoorden op “Boogschutterstorens schieten pijlen twee keer zo snel”

  1. Ik heb het filmpje gezien, maar ik denk niet dat het zoveel effect zou hebben. Hij schiet sneller, maar met minder schade. Dan gaan je Boogschutters voor de verandering ook niet in een keer dood. Dus ik denk dat de toren nu juist makkelijker te overwinnen is.

  2. nee,neem nu een boogschutter level 1 met 20 levens
    en een boogschuttertoren level 7,de boogschuttertoren brengt 42 schade per seconde toe,als hij dubbel zo snel schiet geeft elke pijl 21 schade dus in 1 keer is die boogschutter dood,normaal in 1 sec. maar nu in 0.5 sec.

  3. Yups, Boogschuters moeten ondersteunt worden en de kijken of de toren zo juist succesvoller word…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.