Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Boogschutterstorens schieten pijlen twee keer zo snel

Boogschutterstoren - Clash of ClansDe Boogschutterstorens worden vernieuwd! Ze gaan voortaan hun pijlen twee keer zo snel afvuren. Maar het is niet dat ze hierdoor extra schade toebrengen, dit wordt gehalveerd. Dus in het kort: extra pijlen, zelfde schade.

Een voorbeeld van de oude Boogschutterstoren versus de nieuwe Boogschutterstoren:

Bekijk het filmpje op Youtube

Op het eerste gevoel lijkt “extra pijlen, zelfde schade” niet zoveel impact te hebben, maar dit gaat het zeker wel hebben. Het is alleen lastig in te schatten hoe het precies uitpakt. Hiervoor moet je de schade van een bepaald level Boogschutterstoren gaan afzetten tegen de levenspunten van een bepaalde troep.

Een extreem, onrealistisch voorbeeld:
Boogschutterstoren 10 vs een Barbaar level 1 en je wordt aangevallen met 10 barbaren. In zowel de oude als de nieuwe variant kan je met één pijl een Barbaar omleggen. In dit voorbeeld zou je met de nieuwe Boogschutterstoren dus 2x zo snel de troepen hebben afgemaakt.

En dan nog een mooie verbetering: de Infernotoren gaat minder Duister Elixir gebruiken tijdens de verdediging. Je hebt dus minder kans dat hij leeg raakt tijdens een aanval en dat de Infernotore bij een tweede aanval al helemaal niet kan opereren omdat hij leeg is. • DANGER says:

  Clash of clans Holland, volgens mij is het Infernotoren in plaats van Infernotore.

 • DANGER says:

  Ik heb het filmpje gezien, maar ik denk niet dat het zoveel effect zou hebben. Hij schiet sneller, maar met minder schade. Dan gaan je Boogschutters voor de verandering ook niet in een keer dood. Dus ik denk dat de toren nu juist makkelijker te overwinnen is.

 • 2sz says:

  nee,neem nu een boogschutter level 1 met 20 levens
  en een boogschuttertoren level 7,de boogschuttertoren brengt 42 schade per seconde toe,als hij dubbel zo snel schiet geeft elke pijl 21 schade dus in 1 keer is die boogschutter dood,normaal in 1 sec. maar nu in 0.5 sec.

 • Th says:

  Reus lvl 7 komt ook.

 • DAAN says:

  Niet handig voor barch, al wordt t verminderd, boog is slap genoeg.. kijken wat t worden gaat :-/

 • DANGER says:

  Yups, Boogschuters moeten ondersteunt worden en de kijken of de toren zo juist succesvoller word…

 • DANGER says:

  Reus level 7?? Dat lijkt me erg bazig joh! Even opzoeken. Ben benieuwd Th!!

 • armaan says:

  Hij komt echt

 • DANGER says:

  Ja dat weet ik nu ook wel. Iedereen weet het nu.

 • matteo says:

  het schiet veele sneller

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*