Kerstboom met cadeautjes

Kerstboom - Clash of ClansKerst komt eraan en de Kerstboom komt ook weer terug! Met een nieuw design en een nieuwe feature. De Kerstboom die binnenkort gaat verschijnen in Clash of Clans moet je niet omhakken, maar gewoon lekker laten staan.

Waarom? Omdat de Kerstboom elke dag cadeautjes voor je achterlaat. Het is nog niet helemaal duidelijk hoeveel cadeautjes en wat de preciese inhoud is, maar het is wel weer een leuke toevoeging. Uit de sneak preview halen we dat het waarschijnlijk om meerdere cadeautjes gaat met 5.000 elixir per cadeautje.


Bekijk de sneak preview op Youtube.

En dan nog een hele leuke feature aan de nieuwe update. Ken je dat irritante scherm met “Even geduld. Je wordt nu aangevallen”? Dat verschijnt niet meer, voortaan kan je direct live meekijken hoe jij wordt aangevallen.

30 antwoorden op “Kerstboom met cadeautjes”

  1. Hallo. Ik zoek actieve clan leden voor de clan TurboCharger . we zijn op zoek naar leden met minimaal 1000 trofeeen of een clan die wilt samenvoegen. Ik hoor van jullie ciao

 1. Dit is echt leuk, kunnen die rozeharige meisjes in je dorp toch nog naar iets kijken en klappen(op die bouwvakkers na dan) als je al je obstakels verweiderd hebt dan. Je krijgt alleen maar 5000 Elixer, netals vorig jaar met de Kerstbom.

  Mvg, DANGER

 2. Echt leuke updates vind ik en jullie. Hadden.jullie al gehoord dat er een edelstenen boost komt bijvoorbeeld voor 1 edelsteen weer alles booste

  1. Nee, daar is nog niets over bekend. Maar het zou me niets verbazen als er een edelstenenboost komt.

 3. Jemig. Ik heb geen vertrouwen meer in die boom. Die komt toch niet meer bij mij. Stomme SHITBOOM IEDEREEN HEEFT HEM BEHALVE IK!!!!!!!!!!!! STOMME ROTBOOM STERF BOOM IK HAK JE OM EN GOOI JE IN DE OPENHAARD!!!!!!!

 4. De boom geeft echt niet dagelijks kadootjes. Had hem nu drie dagen maar had nog maar 1x wat gehad

 5. Er is een bug die opgelost moet worden namelijk kanon lvl 6 moet boog lvl 3 2 hits geven en boogschutter torens lvl 5 1 in 1 seconden maar kanon lvl 6 2 on 2 seconden terwijl die 1 hit point meer geeft

 6. Ik heb ook nog steeds geen boom, bij mijn tweede account wel. Wel vreemd dat het bij sommige accounts zo veel langer duurt.
  Verder vind ik het wel een super goede update

 7. Tja, ik weet ook niet waarom! Maar dat jullie geen boom hebben, is niet zó erg. Wij die wel een boom hebben, hebben em al een paar dagen en maar 1 cadeautje gekregen.

 8. Grappig, een paar dagen geleden had ik nog geen boom, nu kreeg ik gisteren eindelijk mijn boom, vandaag log ik in en wat denk je….. Ik heb er een tweede boom bij gekregen!

 9. Ik weet het niet, ik denk dat je hem terug zal krijgen. De boom is niks waard.(vind ik) ik wacht al een hele week en heb maar 1 cadeautje gehad. Of hij is niks waard, of de Kerstman is veranderd in een Kobold…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.