Level 7 Reuzen bij Stadhuis level 10

Reus level 7 - Clash of ClansReuzen worden weer een stukje sterker. Mits je een level 10 Stadhuis hebt. Er komt namelijk een nieuwe level van de Reus bij, level 7 Reuzen. Deze krachtpatsers gaan dus misschien wel weer gebruikt worden door spelers met een level 10 Stadhuis.

Zoals het er naar uitziet, kost het upgraden van een Reus level 6 naar een Reus level 7 zeven miljoen elixir. De upgrade duurt 14 dagen en daarna kan je de Reus trainen voor 3.500 elixir.


Bekijk het filmpje op Youtube.

Twee andere verbeteringen die bekend zijn gemaakt:

 • Er komt een visuele indicatie dat het aantal levenspunten van je Boogschutterskoningin en Barbarenkoning tijdens een aanval bijna op zijn. Het moment dat je dan de Koninklijke Mantel of IJzeren Vuist moet activeren wordt dan een stuk duidelijker.
 • Voor de Clans komt er een local leaderboard.

8 antwoorden op “Level 7 Reuzen bij Stadhuis level 10”

 1. Ik heb nog lang geen Reus 7. Nog een tijdje sparen! Nou ja, wat de Reuzen als motto gebruiken; haastige spoed is NOOIT goed! Of don’t do it fast, enjoy slowly of your live…

 2. Maar wat ik dom vind: waarom doen ze Reus 7, terwijl die later te ontgrendelen is dan Goblin??? Maar Goblin 7 lijkt me ook wat: een zwarte zak met schedel erop getekent. En dan heeft hij een gouden ketting met schedel.

  1. Beste DAAN,DANGER
   Local board is hetzelfde als beste spelers maar dan is die nieuwe localboard voor beste nederlandse clans.
   Mvg,Th

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.