Clanwars opt-in opt-out: alleen actieve spelers doen mee met Clanoorlog

Clanwars - Clanoorlog - Opt in - Opt out - Clash of ClansWow, er gaat een opt-in / opt-out modus komen voor Clanoorlogen! Bij Clanoorlogen wordt het mogelijk om aan te geven of je wel of dat je niet meedoet met een Clanoorlog. Dit is dé update waar iedereen op zat te wachten!

Het is altijd vervelend als mensen geen tijd hebben om mee te doen met een Clanoorlog, maar wel meetellen met het bepalen van de tegenstander. Nu kan je dus van te voren aangeven dat je wel of niet meedoet. Als je niet meedoet, dan tel je niet mee in het vinden van een geschikte tegenstander. En als je wel meedoet, dan geeft dat extra stimulans om ook echt twee keer aan te vallen.

Creëer je eigen clanschild
Daarnaast komt er in Clash of Clans de mogelijkheid om je eigen clanschild te ontwerpen. Je kan je eigen patroon maken, je kleuren kiezen en de rand.

En? Zijn jullie blij met de clanoorlog opt in / out?

29 antwoorden op “Clanwars opt-in opt-out: alleen actieve spelers doen mee met Clanoorlog”

  1. Ik heb de afbeelding nog eens goed bekeken en blijkbaar wordt het een soort instelling met:
   Ja, ik doe mee met Clanoorlogen.
   Nee, ik doe niet mee met Clanoorlogen.

   Dus niet per oorlog, maar een instelling voor langere tijd die door de speler zelf is aan te passen.

 1. Eindelijk!!! Hoeven die “Clash-Homers” niet mee te doen. Dus, ik zeg tegen die Clash-Homers “ga lekker met je barbie spelen!” Dan kunnen de fanatieke en betrouwbare clashers samen vechten. En wat dat schild betreft… Ik dacht aan een VLAMMENDE SPARTAANSE SCHEDEL MET DODE MANNETJES EROMHEEN!!!! Mijn schild word dan het meest gevreesde schild van de wereld!Dus, als je je schild kan tekenen, en je wilt met mij in de clan- laat mij dan tekenen. ik ben de beste strip- en oorlogs tekenaar van mijn school!!! Veel zin in de update!!!!

  1. volgens mij is het niet de bedoeling dat je het tekent,maar dat je kiest welk symbool en welke kleuren.

 2. Als er een vriestoren komt met sh 11 heb ik wet een idee voor hoe en wat

  De vriestoren gooit/schiet vriesspreukjes.

  Level 1–> kosten:6.000.000 goud—> 3 seconden bevriezen de eenheden
  Level 2–>kosten:8.000.000 goud–> 5 seconden bevriezen de eenheden

  Favorite doelwit is lavahond…omdat hij van lava is en de vriestoren bevriest

 3. P.s. Dodo is ook mij idee…ik was vergeten mijn naam te veranderen…even dat jullie het weten

 4. DANGER in welke clan ziy je ps ik zit in Quested maxed th 8 welkom de reden dat ik er in mag is doordat ik van Quested 2 ben en die is opgeheven

 5. dat van die clanwar instelling was ik zelf ook al aan het denken dat zoiets leuk zou zijn. momenteel werken we met een vlaggensysteem. (boven meedoen, onderaan niet meedoen), dus mooie upgrade.

 6. Ik speel bijna geen CoC meer. Ik ben nog steeds sh 9 en lvl 62. Ik zie dat jullie al erg goed geworden zijn 😀
  Maar ik wilde op eens niet meer spelen. Ik snap ook niet meer waarom…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.