Clan Oorlogen bestaat één jaar!

Clanoorlogen dubbele xp - Clash of ClansPrecies één jaar en één dag geleden zijn de Clanoorlogen in Clash of Clans geïntroduceerd. De Clanoorlogen was grootste update in de Clash-geschiedenis!

Om het éénjarige bestaan van de Clanoorlogen te vieren krijg je gedurende een week dubbele XP punten bij een Clanoorlog.

Meer informatie over Clan XP en Clan voordelen.

29 antwoorden op “Clan Oorlogen bestaat één jaar!”

 1. Ik wil zooooooooooooooo graaaaaaaaaaaaaaaaag een nieuwe update…. Bijv. Stadhuis level 11 met een nieuwe verdedegingswerk! De vriestoren! En +25 muren…. Informatie over vriestoren: de vries toren schiet eens in de drie seconden een klein vriesspreukje van 1 seconde. Dat bevriest de eenheden. Hoe hoger het level van de vriestoren hoe langer de spreukjes duren. Level 1: kost 6.000.000 goud en 7 dagen bouwtijd. Spreuk duurt 1 seconde. Level 2: kost 7.500.000 goud en de spreuk duurt 3 seconden en 10 dagen upgradetijd . Level 3 kost 8.000.000 goud en de upgradetijd is 14 dagen en een spreuk duurt 5 seconden. Nu kan het ook bijv. Een vrieskanon zijn bijv.

 2. Zo ben ik weer, kan iemand me wat uitleggen hierover? Ik heb het maanden niet gespeeld en snap niks over die XP enzo.

 3. Beste DANGER de clan xp is de xp die je clan verdiend tijdens clan oorlogen je clan kan daardoor een hoger lvl worden en dan krijgt je clan voordelen bijvoorbeeld als je een lvl 2 clan joint moet je maar 15 minuten in plaats van 20 wachten om een nieuw verzoek te sturen grotere oorlogen (met meer leden ) leveren meer xp op dan kleine oorlogen en hoe hoger je clan lvl hoe meer(en betere) voordelen je clan heeft de clan lvl gaat tot lvl 10 dan kan je 8 troepen in plaats van 5 doneren en worden de troepen die je ontvangt van clan leden 2 lvls hoger in je clankasteel ook heb je meer cw bonus capiciteit in je clankasteel (de voordelen kan je bekijken als je een clan joint dan staat er een blauwe balkje waar clan voordelen staat en als je daar op klikt zie je alle lvls van 1 tot en met 10 en welke voordelen je krijgt per lvl ) een andere toevoeging is “aangeven of je mee wilt doen met clan oorlogen of liever niet” dat is eeb groen of rood balkje die je ziet als je op je eigen profiel drukt daar staar er (onder je coc naam) clan oorlogen jr drukt er op en dan staat er wel of niet als je op wel drukt geef je aan dat je mee wilt doen met clan oorlogen maar als je op niet drukt geef je aan dat je liever niet meedoet en als de clan (co) leider cw start sta je niet ingeschreven in cw en doe je niet mee

  Mvg fffgvcbyg (lvl 75)

 4. Ja, de nieuwe Update met de airsweeper (luchtdefence) je kan je naam (een keer) veranderen en de clan bookmarks!

 5. zie juist een filmpje op youtube voor die airsweeper….
  weet nog niet wat ik ervan moet vinden… full dragon aanval was nu al verschrikkelijk duur in cw, met deze update wordt het al helemaal niet meer de moeite en vanaf SH9 is een full dragon al sowieso niet aangewezen.
  Blijkbaar beschikbaar vanaf SH6… wat ik zie gebeuren is dat SH7-8 minder zullen gaan aanvallen met full dragon en naar andere opties moeten gaan zoeken.

 6. Je kan daarmee clans opslaan en ze via de nieuwe tab bij profiel/clans zoeken enzo snel bezoeken in plaats van telkens zoeken bij clans zoeken. En die update heeft die mooie lvl 8 muren echt gewoon VERPEST IN UITERLIJK.

  DAAN (ergerts united)

    1. ik heb muur lvl 8 zonet in het upgrade scherm van muur lvl 7 bekeken,maar ik zie geen verschil (buiten dat ze nu een schaduw hebben.

 7. Ik heb mijn naam veranderd in Arjansen. Ik vind de update wel cool alleen jammer dat je maar een luchtmachiene kan hebben…dan word je vanaf de andere kans aangevallen en dan heeft het helemaal geen nut…..

  1. Anders zou het veel te sterk worden en zou het haast onmogelijk worden om met luchttroepen aan te vallen

 8. Het hele spel wordt steeds duurder, al die nieuwe items…
  Goede items worden afgezwakt.
  Muren ineens niet meer met elixer….
  Ga zo maar door.
  Idee waar veel clans blij mee zullen zijn… Spelers die clanwar verlaten ….. Zonder aan te vallen kunnen nergens in gedurende 2-3 dagen…. Dit zal ze leren de boel te verpesten voor een clan.
  Laat donaties in war kastelen meetellen voor totale donaties…..

 9. Supercell gaat war donaties niet meetellen.
  Dit komt doordat hen willen dat er serieus wordt gedoneerd, en dat er niet bijv. Kobold wordt gedoneerd voor iemands donaties.

  Muren met elixer zorgde voor sterke vermindering van elixer in de game, daarbij, daarvoor moest het ook met goud, kan best.

  Items worden duurder omdat je verder komt in de game, en als je het serieus speelt ook veel ervaring hebt.

  Mijn clan werkt met een recrutie systeem, laat nieuwen zichzelf eerst bewijzen, door donaties en activiteit.

  DAAN
  ergerts united

 10. De lavahond komt niet uit het ck als ik in cw wordt aangevallen, is nu al twee keer gebeurt, 1 x met ballonnen aanval en 1 keer met gowipe, heb een level 9 sh en precies 30 plek
  Iemand anders hier al ervaringen mee?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.