Draak level 5 komt eraan!

Draak level 5 - Clash of ClansBinnenkort komt er weer een nieuwe update van Clash of Clans want Supercell is weer begonnen met het vrijgeven van sneak peaks…

En de eerste is direct een mooie: een draak level 5.
De Draak level 5 krijgt een gouden glans en is alleen beschikbaar voor level 10 stadhuizen.

En wat zien jullie graag in de komende update?

59 antwoorden op “Draak level 5 komt eraan!”

 1. Je kan de sneak peek nog niet zien op twitter maar er is sprake van een 2e wind machine (haardroger) vanaf sh9! En draak 4 zal naar sh9 gaan inplaats van het goedkoper te maken op sh10!

  Komt nog hehe

  1. je zal ook een tweede windmachine kunnen bouwen vanaf stadhuis lvl 9.
   boven ‘aanvallen’ en on onder de ‘oorlogskaart’ (waar die brief nu staat) zal een knop komen om troepen,duistere troepen en spreuken handig te trainen.je kan van de ene (duistere) kazerne (of spreukenfabriek) naar een andere gaan!

  2. hier zijn video’s:
   Clash of Clans UPDATE! Sneak Peeks! Level 5 Dragon …
   Clash Of Clans NEW UPDATE SNEEK PEEK Dragon lvl 5 …

   1. In de video is te zien dat je met bliksem geen buit meer kunt stelen en er zijn 2 icoontjes voor ‘spreuken’, wat wil dat zeggen?

    1. Kan je met Bliksemspreuken geen buit meer stelen?! Als dat zo is: NEEEEEEE!!!! Als dat .iet zo is: jippie.

 2. Op de sneak peek video van Galadon is ook een nieuwe spreuken fabriek te zien
  (Dorp van develop device)

 3. Sneak peek vrij, 2 nieuwe divisies ; Titans & Legends divisie, champ wordt samen met titans in 1/2/3 divisies verdeeld

 4. stadhuis level 11! Ook omdat coc bijna 3 jaar bestaat! Het ontgrendeld de volgende voorwerpen( het zijn voorkeuren wat het zou kunnen ontgrendelen. Supercel kan ook zeggen dat ze een laar dingen niet doen. Begrijpelijk)

  -bouwvakker level 2. Projecten worden 25% sneller voltooit en upgraden kost gems
  – windmachine ( level 7)
  – 25 muren inc. Muur level 12: upgrade kosten: 6.000.000 en 10.000 hp
  -nieuwe duistere eenheid. Granaadgooier. Gooit granaten. Schade : 60 per ontploffing. Eens per 3 sec. Een ontploffing. Hp= 740. Kosten= 80 duistere elixer. Per levelupgrade alles 10% omhoog.
  -extra luchtbom en luchtmijnzoeker en extra reuzenbom
  -duistere elixerboor en duistere elixertank level 7.
  -de helden kunnen tot level 50 en hun talendlevel tot level 10
  -de duistere spreukenfabriek. Spreuk 1: bom. Een grote explosie en brengt 250 schade aan. Kosten: 1000 duistere elixer. Per level upgrade 25 schade extra en 250 duistere elixer kosten. Spreuk 2: spawner. Als je deze spreuk op een pekka gooit dan komt er een extra pekka bij. Dit geld voor alle troepensoorten. Kosten: 2000 duistere elixer. Per levelupgrade word er een extra eenheid opgeroepen en de kosten gaan 25% omhoog. Spreuk 3: spreukenversterker. Stel. Je gooit een spreukenversterker op een spreuk dan word de kracht van de spreuk groter. Per upgrade level ( begind op 25 %) steeds 15% extra versterking. De kosten per levelupgrade 10% duurder. Alle maaktijden van de spreuken duuren 60 minuten. En de upgradekosten verschillen telkens.

  Ik hoop dat ik jullie op inspiratie heb gebracht en dat dit in de update komt.

 5. Ik zou graag zien in deze update dat je de plek van je clan kan zien in de lijste Best Clans Lokaal. Maar dat zal er wel niet inzitten.

  Mvg Witlof
  Holland Dukes

 6. dat is volgens supercell uitgesloten (komt niet) en daarbij, (voor iedereen), denk eens aan de upgrade kosten en tijden, th10 duurt al lang en is al duur

 7. Er zijn schijnt ook een 2de windmachine te komen. betekent dan ook dat er ook ballon level 7 komt anders is de balans compleet zoek.

   1. op die video lijken boogschuttertorens sneller te schiet.
    je moet maar eens kijken waneer de boogschuttertoren de tovenaar aanvalt

  1. nee,kampioen word in 3 delen verdeeld,daarboven heb je titaan (ook in 3 gesplitst) en het hoogste legende (niet gesplitst
   kampioen 3 tot 1:3200-4099 (trofeeën)
   titaan 3 tot 1:4100-4999
   legende:5000+

 8. Voor de duidelijkheid kampioen 3: 3200-3399 bekers, kampioen 2: 3400-3599 bekers, kampioen 3: 3600-3799, titaan 3: 3800-3999 bekers, titaan 2: 4000-4199 bekers, titaan 1: 4200-4399 bekers en legende vanaf 4400 bekers. Lijkt mij iets logischer dan 5000 bekers aangezien nog niemand dat heeft bereikt en alle divisies per 200 bekers gaan. En waarom beweren mensen dat stadhuis level 11 de charme van Clash of Clans doet verliezen? En wanneer komt die update in feite?

 9. Waarom zal legende voor zoveel bekers zijn, er is nog niemand met meer dan 5000 bekers. ze zijn ook van plan om daar nog een heel competitiesysteem rond te doen, maar dat gaat toch niet zonder mensen. En waarom beweren sommigen dat stadhuis level 11 de charme van Clash of Clans zal wegnemen, wees blij want alles voor sh10 zal dan goedkoper worden. En wanneer zal die update er komen.

 10. Beste michel pixel, supercell heeft vooruit gedacht over de legend league. Over een niet al te lange tijd zal de eerste speler 5000 bereiken, en zullen er meer anderen hem volgen. Hierom is alvast deze league toegevoegd

 11. Klopt. Ik zou het ook leuk vinden als je je vrienden kan uitdagen via gamecanter/googleplay. Dat je dan je vriend aanvalt en aangevallen word door je vriend. Zech maar een soort cw tegen je vriend maar dan 1 tegen 1.

  1. de derde duistere spreuk is de haastspreuk.
   hiervan is nog geen video.
   de haastspreuk maakt troepen sneller.

   1. 2sz, is dat wel zo slim? Met de Woedespreuk is het ook zo maar dan worden je troepen groter en met meer schade. dan is de Haastspreuk toch haast zinloos?

    1. nee,de haastspreuk neemt aar 1 plaats in,terwijl de woedespreuk er 2 inneemt.
     ik denk ook dat de extra snelheid van de haastspreuk groter is dan die van de woedespreuk

    2. Na de update nemen elixir-spreuken 2 plaatsen in en duistere potions 1 plaats. 😉

 12. Cool! Deze Spreukenfabriek hadden veel mensen al in gedachten, vanaf welk level stadhuis zou die zijn en hoe duur denken jullie???

  1. DANGER,lees dit:
   In totaal heb je voortaan 11 plekken voor spreuken. Normale spreuken nemen 2 plekken in, duistere spreuken nemen 1 plek in.

   (dit was antwoord op je reactie:’De woedespreuk neemt 1 ruimte in’)

 13. En nog een vraagje; ik heb Spreukenfabriek level 3, ik kan 3 spreuken opslaan. En als ik die Duistere spreuken heb, kan ik er dan meer dan 3 opslaan?

  1. Waarschijnlijk kan je dan bijv. 3 normale en 1 dark spell meenemen, het meest logische zou zijn dat je dan 7 plek heb

 14. Ben blij dat je met de Bliksemspreuk geen buit meer kan jatten pffff, beetje laffe acties zijn dat haha 😉

  Gr.
  Chaka

 15. JOIN MIJN CLAN, IS ZEER ACTIEF, MINIMAAL 1500 CUPS/MAX TH7. BEN JE LAGER EN KAN JE NIET JOINEN? VOEG ME TOE ALS VRIEND; MN NAAM: Night of Wars. MN SPELERS ID: #8C28VGLJ2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.