Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Over Clash of Clans

Clash of ClansClash of Clans is een spel voor de iPad, iPhone en iPod. De maker van Clash of Clans is het Finse bedrijf “Supercell“. Clash of Clans is op dit moment één van de meest populaire spellen. Clash of Clans is een gratis spel en is gratis verkrijgbaar in de Apple App Store. De eerste versie van het spel is uitgekomen op 2 augustus 2012.

Clash of Clans is een strategie spel waarin, net als vele andere strategie spellen, het doel is om iets op te bouwen. Eerst leg je de basis van je dorp aan en zorg je dat je grondstoffen zoals goud en elixir uit de grond kan halen en opslaan. Daarna zorg je dat je je dorp kan verdedigen door verdedigingswerken neer te zetten zoals kanonnen en boogschutterstorens. Door zelf troepen te maken, kan je andere dorpen aanvallen en grondstoffen stelen waarmee je je eigen dorp weer kan uitbouwen. Bouw je Clankasteel op en ga met je vrienden (of onbekenden) in een Clan. Je kan elkaar dan helpen door troepen te sturen die je kan inzetten bij een aanval. Of ze verdedigen je dorp als je wordt aangevallen.

Hoewel Clash of Clans gratis is, kan je binnen het spel “Edelstenen” aankopen voor echt geld via de Apple App Store in de vorm van In-App-aankopen. Met edelstenen kan je grondstoffen kopen, waardoor je minder lang hoeft te sparen, of de wachttijd van het bouwen of upgraden van onderdelen versnellen. Begin hier echter niet aan, geduld is een schone zaak!