Over deze site

Deze website heeft GEEN officiele banden met Supercell en/of het spel Clash of Clans. Deze website is van een aantal grote fans van Clash of Clans. De website van Clash of Clans Holland heeft als doel om de Nederlandse spelers te informeren over het spel, de strategie en de laatste nieuwtjes rondom Clash of Clans.

Wil je contact met de mensen achter de website? Stuur dan een e-mail naar:
Clashofclan.Holland [at] gmail.com

11 antwoorden op “Over deze site”

 1. Hoe kan ik mijn lay-out doorsturen naar jullie ik wil hem hier graag opzetten dan krijg ik misschien. Wat handige tips

 2. Ik heb op de iphone van mijn vrouw per ongeluk mijn dorp gekoppeld, nu wil zij zelf gaan spelen maar kan niet opnieuw beginnen. Wie o wie heeft een oplossing. Weghalen via de game center lukt niet.

 3. Beste Wim,

  Misschien de app(Clash of Clans) verwijderen op de iPhone van uw vrouw? Ik zelf heb een account op mijn iPad en eentje op mijn iPod, met beide verschillende Gamecenter ID’s.(niet gekoppeld)
  Dus ik heb er niet echt verstand van.

  Mvg, Yosnoopy

 4. zit op stadhuis level 7,en ben aan het sparen, maar wordt constant aangevallen. wat is een goede layout om de schade aan goud en elixer te beperken. raak op dit moment echt te veel kwijt.

 5. Beste McSoekie,

  Wat misschien een goeie oplossing zou zijn, farmer worden.
  Je zet je Stadhuis ergens in een hoek zonder verdediging.
  Hierdoor zul je misschien wat bekers verliezen, maar meestal laten je aanvallers de buit dan wel met rust.(En je krijgt gratis 12 uur schild)

  Mvg, Yosnoopy

 6. Jow mensen. Hopelijk kunne jullie me helpen ik speel op een samsung apparaat en hoop da jullie mij kunne helpen. Ik heb per ongeluk mijn gegevens van clash of clans gewist en ben nu alles kwijt ik behoorde tot de top 50 weten jullie plzz hoe hij het weer kan doen mvg

 7. Beste daan gruijters,

  Als je dorp gekoppeld was met Google+ moet je gewoon even inloggen en heb je je oude dorp weer terug.
  Zo niet, dan ben ik bang dat je je dorp kwijt bent.

  Mvg, Yosnoopy

 8. Hoi clash of clans holland. Effe een vraagje. Waarom hebben jullie de site nog niet ge-update?? Kan begrijpen als jullie daar nog niet klaar mee zijn. Of is deze site dood? De clan is ook gestopt en jullie reageren nooit meer op berichten (hopelijk op deze wel). Hoor het wel

  ps als jullie er nog niet mee klaar zijn kan ik het wel begrijpen hoor!!

Reacties zijn gesloten.