Accountproblemen

Help - Clash of ClansKijk dan op de website van Superceel als je problemen hebt met je account.

598 antwoorden op “Accountproblemen”

 1. Hallo. Ik woon in belgie en heb een belgische account voor de apple appstore en dus ook clash of clans. Nou ben ik in nederland en gebruik ik een apple id van mijn vriendin om wat edelstenen te kopen er zit genoeg geld op. Maar wanneer ik een aankoop wil doen. Staat er neem contact op met apple.itunes support en daarna niet gelukt te verbinden met itunes store. Maar ik ben wel ingelogd erme etc. Weet iemand een oplossing?

  1. Waarschijnlijk gaat het mis omdat jouw Apple account gekoppeld is aan clash of clans en je dus niet met een ander Apple account edelstenen kan kopen.

   1. hallo allemaal,
    heb vind ik een probleem, sinds gisteren staat er als ik clash of clans open: aanmelden mislukt foutmelding (2). heb clash of clans al verwijderd, opnieuw gedownload. een ander gamecenter acc geprobeert niks doet het. nu is er toevallig een onderhoud van 30 minuten. zou het kunnen dat het toevallig aan de servers van clash zou kunnen liggen en hopelijk niet aan mn account of iets dergelijks? graag een oplossing hier voor

  2. ik heb een probleempje, Ik heb op mijn Ipad stadhuis lvl 8, ik heb sinds kort een iphone gekregen en heb hem met dezelfde gegevens aangemeld enzo, ma nu als ik op mijn iphone CoC opstart krijg ik steeds de melding ‘wilt u uw andere stad van SH lvl 8 laden’ en dat vind ik tamelijk irritant, iemand een oplossing?

   1. Een oplossing heb ik niet meer ik heb dat probleem ook gehad ik heb toen op oke geklikt en toen krijg ik mn sh 8 terug en had ik ben beide telofoons het zelfde account dus als je op het een iets doet gebeurt dat ook bij de andere telefoon mss niet de oplossing die je zoekt maar kvond het naderand best handig ;)!

   2. Dan moet je gewoon op bevestigen klikken enzo en dan heb je gewoon je dorp weer terug en komt die melding niet meer

  3. Hoi allemaal,
   Ik heb een probleempje en kom er zelf even niet uit…
   Ik speel coc al lang em. heb een goede base speel alleen zowel op ipad als op iPhone het zelfde account..
   Nu wil ik op mijn ipad een nieuwe coc account maken dus een tweede account erbij.
   Ik heb al een nieuw Apple id aangemaakt voor me ipad en een nieuwe gamecenter alleen ik krijg nogsteeds mijn oude dorp te zien ookal ben ik op mijne nieuwe acc. ingelogd. Ik heb het al geprobeerd om te verwijderen en opnieuw teninstalleren maar niks werkt.. Iemand enig idee hoe ik dit kan doen en het even fatsoenlijk uit kan leggen???
   Grtz tokky013

   1. Volgens mij onthoud coc het apparaat, en wordt gamecenter alleen voor het koppelen gebruikt. Eenmaal gekoppeld, kan je dat apparaat volgens mij niet meer ontkoppellen.

   2. Hoi, als je in je instellingen gaat en dan naar gc, druk je op je account en daarna op uitloggen, vervolgens inloggen met t nieuwe of andere Apple id. het spel starten, dan krijg je een waarschuwing of je het nieuwe andere dorp wil laden, BEVESTIGEN intoetsen allemaal hoofdletters en spelen maar.
    Gr

   3. Ik had een soortgelijkprobleem ook en is opgelost. Via “hulp en ondersteuning” (vind je onder instellingen in de game)heb ik de vraag gesteld en het probleem werd binnen 1 dag opgelost. Je kan contact opnemen via “contact ons”.

    Ik had een spel gekoppeld aan mijn gamecenter account waarmee ik niet speelde en een laag level stadhuis had. Het spel waar ik wel mee speelde was niet gekoppeld. Ik heb het oude spel laten ontkoppelen en het nieuwe spel laten koppelen. Prima opgelost.

    1. Nou bij mij zeiden ze 1maal gekoppeld en daar blijft het bijj ze willen het niet voor mij resetten !!

   4. Je moet je iPad/iPhone/iPod helemaal terug zetten naar de fabrieksinstellingen
    Heb ik ook gedaan met m’n iPod

  4. Komt denk ik dat je een Belgische account (toestel) heb en met een Nederlands id aankopen wilt doen. En dat kan niet.

   Groetjes

  5. Hey, ik heb een probleem. Ik heb een iPad gekocht om mijn COC erop te zetten, maar ik heb nu SH 8 op mijn iphone en dat dorp wil ik op mijn ipad ik heb op mijn IPHONE en IPAD ingelogd op game center met het zelfs acc. Maar nu komt er op mijn iPhone : wilt u stadhuis lvl 2 laden ( maar dat is dus het dorp op mijn iPad ) maar ik wil dat berichtje krijgen maar dan op m’n iPad . En dan moet er op mijn iPad staan : wilt u het dorp van craig8701 met SH 8 laden . Hoe krijg ik dit voor elkaar ?

   Mvg Craig8701 ( mijn COC naam )

   1. Ik heb een clash of clans dorp op mijn iPad en ik heb een nieuwe telefoon dus ik had een nieuw dorp aangemaakt op me telefoon maar ik wil dat mijn dorp op mijn iPad ook op me telefoon komt maar ik heb op me iPad andere gegevens van game center en op me telefoon bijvoorbeeld op me iPad heet ik antonio basant op game center en op me telefoon heet ik Anton12 5 maar ik wil gewoon dat Anton12 5 verandert in antonio basant in mijn game center

    En ik wil ook dat mijn dorp van mijn iPad op me telefoon komt
    Met andere woorden kan je me helpen om me game center: telefoon gegevens te veranderen in mijn iPad gegevens want als u me helpt kan ik mijn dorp van me telefoon veranderen op me dorp van me iPad

    En dan speel ik op me iPad met hetzelfde dorp als de dorp van mijn telefoon

    Met vriendelijke groeten antonio basant antonio_basant@hotmail.com

   2. Ik heb precies hetzelfde probleem en ik heb het al meer dan een jaar en niks werkt! help

  6. Je kunt tegoeden in een iTunes store van het ene land, niet in een ander land gebruiken!

  7. Ik zit met een probleem namelijk: op min mobiel ben ik een hele tijd terug CoC gaan spelen. Toen heb ik dat account alleen aan mijn facebook maar niet aan mijn Google+ account gekoppeld. Nu heb ik een nieuwe tablet waar ik CoC ook op gedownload heb. ik heb de fout gemaakt om dit nieuwe dorp aan mijn Google+ account te koppelen. Als ik nu CoC op mijn mobiel wil koppelen aan mijn Google+ account kan dit alleen met mijn nieuwe dorp. Dit wil ik natuurlijk niet! Ik wil deze graag koppelen aan mijn oude account. Weet iemand hoe dit moet?

  8. Ik heb ipad en daar ben ik sh9 ik heb sindskort ipod touch gekregen en ik downloade CoC en er stond wilt u koppelen aan het acc van sh9 dus ik zei JA en nu besef ik dat ik toch liever een 2de acc wil…is er een manier om te ontkoppelen?

   1. Ja je kunt CoC verwijderen en opnieuw instaleren en dan kun je hem weer openen en kun je een nieuwe account maken. (dit kan met android, op ipad of iphones weet ik niet)

 2. Ik heb op mijn mobiel ingelogt (het nieuwe acout)
  En wil het koppelen met mijn oude acout maar
  Ik heb een google+ acout en doe er alle twee mee
  Ik heb een keer ingelogt op mijn tetefoon maar
  Dat blijft bij onthouden en ik wil het koppelen naar
  Mijn anderen acout. Omgekeert dus kunnen jou me helpen

  1. Een account, google plus of GameCenter, kan maar gekoppeld worden aan één clashofclans-basis. Je kan dit niet switchen en je kan ook nooit opnieuw beginnen.

   1. hi, heb mijn clash of clans account wel gekoppelt aan facebook maar niet aan google+ kwam ik later achter, dus was een nieuwe begonne op mijn nieuwe telefoon met wel een google+ account en blijkt nu dat ik mijn huidige basis nu niet over kan zetten naar me nieuwe telefoon omdat hij niet verbonde is met google+ maar wel met facebook maar dat werkt niet.
    dus hoe zou ik hem nou nog overkunnen brenge naar me nieuwe telefoon van mijn oude telefoon??

   2. Ik heb hem ook van een Samsung tel naar me iPad gekoppeld maar me ipad is gereset dus alle voortgangengen zijn weg hoe kan ik het terug krijgen

 3. ik heb een coc-account op men ipad.
  ik heb nu een smartphone(samsung)gekocht en ik zou graag op beide apparaten hetzelfde profiel hebben maar ik weet niet hoe ik het kan installeren. mvg Tom

   1. Maar als het gemeentehuis level hoger is dan 4 kan het dus niet, begrijp ik dat goed??? Moet je dan helemaal opnieuw beginnen?

  1. Je hoeft het niet te installeren, je moet gewoon naar instellingen op de iPad en op de Samsung Smartphone, dan kies je op de iPad koppel een apparaat en op de Samsung Smartphone ook koppel een apparaat, LET OP: op de IPAD kies je dit is het OUDE apparaat en op de Samsung Smartphone kies je dit is het NIEUWE apparaat, dan krijg je op de iPad een code en op de Samsung Smartphone moet je die code intypen en dan heb je op je iPad EN Samsung Smartphone je coc van je IPAD,

   P.S. Liesbeth, je hoeft geen stadhuis/gemeentehuis 4 te hebben om te koppelen het kan met alle levels stadhuis/gemeentehuis

   Mvg Leonarda

   1. Dat klopt niet, ik heb me sh9 dorp willen overschrijven met een sh 4 dorp en dat gaat dus niet. Heb hetzelfde account op de iPad en iPhone. Wilde me Google account overzetten naar iPhone maar omdat ik aankopen gedaan heb en hoger dan sh 4 ben is dit niet mogelijk. Vraag is ook meteen… Als dit wel mogelijk was, zou dan het account op me ioad ook gekoppeld worden…. Want dat wil ik niet…..

  2. Dagt probleem heb ik ook. Ik weet niet hoe ik op zowel mijn I Pad als op mijn I PHone hetzelfde level kan krijgen.

 4. HELP!
  Ik speel al een half jaar Clash of clans op mijn mobiel. nou is mijn mobiel stuk gegaan, en ik heb het altijd wel via facebook gekoppeld gehad. ik heb er ook een keer €15 euro in gestoken via google play.

  nou had ik het account zo terug kunnen halen als ik het via google plus. aan een gmail account had gekoppeld.

  weet iemand hoe ik mijn account alsnog kan terug halen?
  mvg Jos

  1. Is die verbinden met google?

   Zo ja verbind die ook met je nieuwe mobiel en je hebt allss weer back

 5. Ik heb een anders iPhone gekocht en die gene heeft me Apple id gewist en toen kon ik niet meer op me game center en moet nu opnieuw beginnen hoe krijg ik me oude acc. terug me naam is vendetta en heb een eigen clan vendetta COC help! Gr. Wesley

  1. Heeft hij daarmee ook je Gamecenter id gewist? Anders zou je m zo moeten kunnen terughalen.

 6. Beste Tom en Leonard

  Het kan!
  Controleer eerst of je dorp verbonden is met je Google-account door je aan te melden bij Google+
  Vervolgens kun je hetzelfde dorp op andere Android-apparaten laden door het spel met hetzelfde Google-account te verbinden via de spelinstellingen.

  Ik hoop dat je vraag beantwoord is 🙂

 7. Aansluitend op het bericht daar boven; Maar volgensmij kan het ook op andere apperaten dan android.

  Suc7 😛

 8. Hoi,ik heb een account de naam is DutchSwekBoy mijn tablet is kapot gegaan dus we kochten een nieuwe en nu kan ik nietmeer me acc terug krijgen en ik had er 3.400 edelstenen op en nu staat er n een keer 0 kan iemand me helpen mvg.Hans

 9. Hey,
  Ik heb een probleem; ik wil mijn coc account op mn ipad koppelen aan een android device. Maar als ik dit wil doen moet ik inloggen op gamecenter en zegt mn ipad dat ik dat niet ben terwijl ik zojuist weer ingelogd heb. Heeft iemand een idee wat ik zou moeten doen?
  Mvg kipje (ook mn coc naam)

 10. Beste Dutch Swag Boy

  Bij mij was het precies het zelfde mijn oude tablet ging kapot en ik kreeg een nieuwe, maar toen kwam ik erachter dat ik google sing in niet had geinstalleerd dus nu kan je er eigenlijk niets meer aandoen ik ben toen helemaal overnieuw begonnen en ik ben nu veel beter dan bij mijn oude account maar zorg ervoor dat je dan bij instellingen google sing in ofzo aanzet anders als je weer een nieuwe krijgt is clash of clans weer gewist maar je kan wel een klcht sturen naar supercell en geef de hoop niet op want dat heb ik ook niet gedaan en ik ben al veel beter dan bij mijn oude account !! 🙂

  Suc7

 11. Hallo,

  Mijn oude telefoon is helemaal kapot en kan ik niks meer mee, ik heb nu een nieuw toestel en wil graag mijn Clash of Clans account verder gebruiken.. Ik kan inloggen op gamecenter met mijn itunes account, alleen ben ik hiervoor mijn wachtwoord vergeten.. Ik kan mijn wachtwoord ook niet opnieuw instellen, aangezien het verifieer emailadres gehackt is (gaat lekker dus)

  Ik kan hem koppelen via de instellingen dat weet ik, maar ik moet dan op mijn oude toestel aangeven dat, dat de oude is en mijn huidige telefoon de nieuwe.. Iets wat dus niet wil..

  Zijn er nog andere opties?

 12. Hallo,

  ik heb nu een samsung galaxy s3, en ik ga nu voor een iphone omdat mijn abbo verloopt. nu wil ik mijn CoC account overzetten naar de iphone. ik weet dat dit kan en hoe dit moet. nu is mijn probleem het volgende:

  als ik mijn huidige village wil koppelen aan mijn Google+ account dan krijg ik de melding “wil je …laden met stadhuis lvl 2” ik ken dit hele dorp niet en ik heb deze ook nooit laten koppelen :S nu wil ik mijn huidige dorp op google+ opslaan maar dat kan dus niet omdat ik niet verder kom dan bovenstaande dorp laden. hoe moet ik nu verder om het over te zetten van android naar Ios? kan ik op de een of andere manier dat dorp wat schijnbaar op google+ opgeslagen is verwijderen of overschrijden met mijn huidige dorp? ben het spel namelijk al een keer eerder kwijt geraakt door een slordige fout van mijzelf en dit wil ik niet nog een keer aangezien ik nu best ver ben met mijn nieuwe dorp.

  dus in het kort; kan ik mijn huidige dorp van CoC opslaan op google+ over het dorp heen wat er al opstaat? mocht dit niet lukken dan kan ik dus niet mijn dorp overzetten op Ios, of wel?

  tips aub!

  groetjes,

  Mike

  1. Hallo Mike,
   Heb hetzelfde probleem … Hoe heb jij het opgelost?
   Groet, Milo

  2. Hallo Mike,
   Om je dorp over te zetten van Android naar IOS hoef je NIET te koppelen met Google+.
   Je kan gewoon gaan naar Instellingen en dan Account koppelen, daar kan je kiezen om iPad, iPod of iPhone te koppelen, dat kies je NIET. Op allebei de apparaten kies je de andere optie. Op je Samsung kies je “Dit is het oude apparaat” en op de iPhone kies je “Dit is het nieuwe apparaat”. Je ziet een code, die vul je op het nieuwe apparaat in en dan ben je klaar!

 13. Beste Leo heeft niet veel zijn ik was level 143 en zat in meester zat bijna in top 100 🙁 maar nu is het helemaal naar de klote en ik heb geen zin om verder te gaan Mvg.Hans

 14. Hoi,

  Ik heb een vraagje, ik wil graag een stapel edelstenen (500) kopen om een 3de bouwvakker aan te schaffen, ik had al eerder dat aantal, maar ik heb toen onwetend een paar upgrades geboost…

  Maar ik heb nu de vraag of ik ook met mijn beltegoed de edelstenen kan kopen. Ik heb ergens op deze site iemand gezien die zei dat hij dat kon, en later opeens niet meer… vaag.

  Maar weet een van jullie het?

  Alvast Bedankt!

  MVG, Koen

 15. hallo,

  Ik had clash of clans op mijn android telefoon(niet gekoppeld aan google+ wel aan facebook) maar deze telefoon is stuk gegaan.Nu heb ik een Iphone alleen kan ik niet op mijn oude account komen. hoe zorg ik dat ik dit account terug krijg?

  Is dit uberhaubt mogelijk?

  MVG,

  xVeNNuMx

  1. de naam van mijn account is xVeNNuMx
   Mijn stadhuis was lvl 7
   Ik zelf was LVL 61
   ik zat in de clan -immortals-

 16. Beste Clash of Clans,

  Ik heb al heel vaak een mailtje gestuurd, maar geen antwoord gekregen. Mijn vraag is eigelijk hoe ik mijn oude account terug kan krijgen. Ik had namelijk per ongeluk mijn account van de Iphone naar de Ipad gekoppeld. Dit moest eigelijk zo zijn dat het account van de Ipad naar de Iphone moest. Ik ben nu mijn stad kwijt waar ik voor betaald heb en waar ik ontzettend ver was, terwijl ik mijn stad wel nog in mijn clan DutchSnor zie! Ik wil mijn account graag terug, maar weet dus niet hoe dat moet. Zouden jullie a.u.b. een mailtje terug willen sturen hoe ik hem terug kan krijgen!

  Met vriendelijke groeten Joeri.

  1. Beste Joeri,

   Dit is een nederlandse fan site, geen officiele website van Clash of Clans. Als je naar Supercell een mailtje hebt gestuurd, dan heb je in ieder geval de juiste weg gevonden. Zij krijgen alleen zoveel mailtjes dat een antwoord nog wel eens lang op zich kan laten wachten.

   Maakte je gebruik van twee verschillende gamecenter accounts? Dan kan je gewoon inloggen met de andere en dan krijg je je dorp weer terug. Mits deze gekoppeld was…

   Sterkte!

 17. Hallo,

  Ik speelde clash of clans op mijn iPod en begon met hetzelfde id een nieuw account voor mijn iPhone. Op het begin komt er steeds een ‘game center melding’ en ze vragen steeds of ik het andere account wil. Dit word behoorlijk irritant dus weet iemand hoe je dat weg kan krijgen?

 18. Kan je tegelijkertijd op zowel een apple apparaat spelen als op een samsung apparaat

  1. Niet tegelijkertijd maar wel steeds omstebeurt ik heb dat nu, ik heb een Samsung telefoon en een iPad als ik als eerst op me Samsung ga en daarna op me iPad dan dan krijg ik op me iPad ofzo dit dorp wordt nu geladen ofzo en dan staat eronder herladen, dan is het andersom wat ik hierboven zei ^

 19. Hey, ik heb n samsung maar krijg mijn dorp niet gekoppeld aan mijn gmail account. Zou kemand mij kunnen beschrijven hoe je dat doet?
  Mvg danny

 20. Hoi,

  Ik heb per ongeluk de gegevens van Clash of Clans gewist en ben dus mijn account kwijt. Ik heb gelezen dat ik, na de intro die je hebt als je opnieuw begint, op “Koppel een apparaat” moest drukken”. Dat heb ik gedaan, maar daardoor lijkt mijn oude account overschreven te zijn. Ik probeerde vervolgens met Google + in te loggen maar toen stond er wil je … laden, maar dat is niet mijn goede account, dat was de nieuwe die ik gemaakt had.

  Is er een mogelijke manier om mijn oude account terug te krijgen? Ik heb gisteren al naar Supercell gemaild, maar ik krijg geen reactie.

  Hopelijk hier wel.

  Mvg, Thom.

 21. Hallo allemaal,

  Ik heb een vraag.
  Ik heb mijn iPod gekoppeld met Gamecenter. Deze iPod is ook gekoppeld aan een Android toestel waar nu hetzelfde level 105 dorp op staat.
  Kan ik uitloggen op Gamecenter op mijn iPod, Clash of Clans verwijderen op mijn iPod en helemaal opnieuw beginnen op mijn iPod, zonder dat mijn level 105 dorp op mijn Android toestel weg is?

  Alvast bedankt!

  Mvg, Yosnoopy

 22. Ik heb een vraag me telefoon moet gemaakt worden…. nu word alles ervan verwijderd hoe zorg ik dat ik me dorp niet verlies ?

  mvg Jeroen.

  1. Koppel je basis aan je google account of je GameCenter-account!
   Dan kan je m na herstel weer ophalen door in te loggen.

 23. Hallo,

  Vorig week is mijn mobiele teflon kapot gegaan nu ben ik alles kwijt, ook me clash of clans account kwijt hoe kan ik me terug krijgen?

  1. Als je ‘m gekoppeld hebt aan Google Plus of Gamecenter, dan kan je ‘m zo terughalen.

 24. Ik heb en ipad en ik heb het gekoppeld met een andere apparaat. Mijn vraag is dus hoe ga ik dat loskoppelen zodat ik alleen op mijn ipad speel. Die andere apparaat is van een vriend en hij wilt het niet verwijderen op zijn ipad.

 25. Hey mensen.
  Is er iemand die samen met mij een leuke clan wil oprichten? ik ben zelf lvl 69. het liefst lvl 60+ als je samen een clan wil maken!
  Alvast Bedankt!

  Mvg,
  Thomas

 26. Op mijn ouwe iPhone 4s speelde ik dit spel nu die kapot is krijg ik mijn oude account niet actief op mijn iPhone 5s wel is mijn oude account nog gekoppeld aan fb . Help !!!

  1. Je kan je oude basis alleen terughalen als deze gekoppeld was aan Gamecenter. Dit werkt niet met Facebook.

 27. Ik speel clash op mijn iPad. Heb dus mijn iPad ge-update en was mijn apps kwijt! Heel vervelend, maar toen dacht ik na opnieuw downloaden wel weer gewoon op clash te kunnen, zonder problemen. Aangezien ik al rond level 65 zit baal ik hier enorm van! Ik moest een nieuw kamp beginnen!! Wie weet hoe ik weer bij mijn oude kamp kan komen?

  Groet Rick

  1. Als je Clash of Clans had gekoppeld aan Gamecenter, dan gewoon door daar opnieuw in te loggen.

 28. Hallo mensen, ik had mij clash of clans verwijderd en toen ik het weer had gedownload en weer opstarte was mijn hele dorp weg.. kan ik er nog wat aan doen??

  1. Niet als je Clash of Clans niet aan Gamecenter of Google Plus had gekoppeld.

 29. Hallo,
  Ik heb een account op mijn ipad level107 stadhuis 10 ,
  Ik speelde ook op mijn android mobiel ,
  Die moest ik resetten omdat ik niet meer kon typen, had geen backupp dat kon ik ook niet meer maken….:(
  Nu zegt mijn dorp op mijn ipad dat ik maar 1 x kA koppelen? Kan ik mijn mobiel op een of andere manier ook weer ontkoppelen?

  MVG: lucas5ie coc naam

  1. De koppeling loopt toch via je Google Plus account? Dus als je daar weer mee inlogt, dan krijg je je dorp terug.

 30. Hallo, mijn zoon speelt COC op Samsung tablet en wil deze koppelen aan Google+ account die ik voor hem heb aangemaakt. Dit lukt echter niet. In Google+ zie ik wel dat er ooit iets geweest is, maar dat het ontkoppeld is. Op de knop drukken in het COC game om te koppelen resulteert in niets.
  Weet iemand hoe ik de game op de tablet kan bewaren in Google+? Dit is nodig om de game over te zetten naar een ios apparaat.

 31. Hallo
  ik heb een clash clans account op mijn android maar mijn android is kapot gegaan en heb nu een iphone,maar hoe krijg ik nu mijn oude account op mijn iphone
  Vrienden kunnen wel via facebook mijn account zien maar ik zelf niet????

 32. Hoi ik zit met een probleem ik had een account op mijn android en die is stuk gegaan en nu heb ik een iphone gekocht em daar wil ik nu mijn account op hebbe maar hoe??????

  1. Dit volgens mij de oplossing: als je je account op je Android had gekoppeld aan Google Plus, dan moet je ff bij een vriend zijn android lenen. Daar op in loggen, Clash of clans openen en dan heb je je dorp terug. Dan koppelen met je gamecenter account op je iphone.

   En dan natuurlijk niet vergeten uit te loggen op de android van je vriend.

 33. Hallo,

  ik heb een account op de tablet, maar omdat de tablet was gecrasht of iets is mijn accountweg. Ik kan het ook niet terug vinden via google + wie kan mij helpen ?

 34. hoi ik had een account genaamt papa.beer de avond voordat ik sliep had ik alles nog en in de ochtend moest ik het spel opnieuw beginnen

 35. ik ben mn telefoon kwijtgeraakt koningsnacht in groningen nu hebb ik een nieuwe maar mijn dorp is weg hoe kom ik weer in mijn oude dorp? hebb al 2 gmail accounts proberen te koppellen maar beide zonder succes..

  bvd

 36. Hallo,
  Ik had een account op mijn iphone. Nu heb ik een samsung galaxy s4 gekocht, en nu wilde ik deze aan elkaar koppelen. Toen heb ik het account aan een telefoon (ook s4) van iemand anders gekoppeld via de code, omdat het koppelen van de iphone naar mijn eigen telefoon niet direct lukte. Nu kom ik erachter dat je het account maar aan 1 telefoon kan koppelen. Hoe kan ik het account weer ontkoppelen? Of zijn er andere mogelijkheden voor mij?

  1. Hallo Eva ik heb de zelfde probleem. alleen bij mij is het anders gelopen ik kan ook niet meer van me iphone overschakelen naar me samsung S4. ik heb alles geprobeerd maar tevergeefs lukt het niet.ik hoop dan iemand ons kan helpen.

   MVG

   TJ

 37. Ik weet hoe je account over moet koppelen 🙂
  Je kan bij instelling naar dit is het oude apparaat en nieuw apparaat!
  Druk op oud apparaat en er staat een code toets die op je nieuwe telefoon in. En je account is overgezet
  toets de code in bij nieuw apparaat
  mvg daanlord2 toothbrush

 38. Hallo, ik heb mijn coc wel eens aan een telefoon gekoppelt en nu heb ik mijn telefoon gereset dus ik ben mijn dorp kwijt. Ik had het ook niet gekoppelt aan google+ wat moet ik nu doen?

 39. Hallo, ik wil mijn clash of clans voortgang wat gekoppeld is aan mijn gamecenter account, overzetten naar een ander (nieuw) gamecenter account?

  Hoe doe ik dat?

  Alvast bedankt

 40. Every time i open clash of clans there appears: do you want substite your village and i dont want to have that anymore

 41. i never had that so i dont know whats going on at your village
  i cant help you im sorry

 42. Als ik clash of vlans opstart staat er dat verbannen ben is dat voor altijd als dit zo is voel ik me erg genaaidt

 43. Hoi, ik wou net mijn clash of clans bijwerken maar drukte perongelijk op verwijderen. Dus nu maar opnieuw gedownload. .. maar nu is mijn oude dorp weg speel dit al een jaar dus beetje jammer dit hoe krijg ik mijn dorp terug? Ik heb hem niet ingelogt met google. Maar hij staat nog wel net mijn facebook verbonden en zou toch erg graag mijn oude dorp terug krijgen!

 44. hallo

  ik heb perongeluk clash of clans verwijdert. Wat nu??? kan ik mijn account terug krijgen??

 45. hoe moet ik contact opnemem met suppercel?
  wat is de mailadres ervan?

  1. Als het goed is staat alle informatie op de pagina achter de link.

 46. ik speel al clash of clans ongeveer driekwart jaar.
  bij de laatste update was mijn geheugen vol dit doet mijn LG optimus L7 wel vaker bij apps dan verwijder je gwn wat en probeer je het opnieuw. dit keer werkte dat niet en heb ik dus overwogen om clash of clans opnieuw te downloaden. ik heb dit ook gedaan hoppa verwijderd etc. na het opnieuw downloaden zat ik niet op mijn nieuwe account dus ik dacht dan maar met google+ maar daarna dacht ik ineens ik heb m helemaal niet geconnect met + maar alleen met facebook kan ik mijn account nog terug krijgen of gaat niet helaas niet meer lukken?
  ik wil graag een reactie ontvangen van iemand die mij wil en kan helpen
  alvast bedankt

 47. Ik speel clash of clans op de iPad. En ik wil helemaal opnieuw beginnen met clash of clans. Maar ik weet niet hoe dat moet. Kan iemand mij helpen?

  1. Je kan niet opnieuw beginnen in Clash of Clans. Je kan wel een nieuw gamecenter account aanmaken en daarop opnieuw beginnen. Maar houd er wel rekening mee dat al je spellen op je ipad nu aan je huidige account gekoppeld zijn en dat die dan ook aan dat andere account gekoppeld worden en je daar dus ook de voortgang kwijtraakt.

 48. Als je met clash of clans over nieuw wilt beginnen moet je het spel verwijderen en opnieuw installeren/downloaden, als je dat gedaan hebt, moet je je account NIET aan je gamecenter account koppelen, als je dat doet begin je als het goed is gewoon overnieuw.

 49. Hoi marcel janssen, het is helaas niet meer mogelijk je account nog terug te krijgen, ik weet niet of het kan als je echt contact opneemt met supercell, maar ik denk dat het ook dan niet mogelijk is

 50. Hey , weet iemand misschien hoe ik mijn wAchtwoord in dit spel kan veranderen want blijkbaar probeert iemand mij te hackend

  1. Je kan het wachtwoord van je GameCenter of Google Plus veranderen. Clash of Clans heeft geen wachtwoord.

 51. Mijn zusje heeft per ongeluk mijn acaunt verwijdert en nu moet ik opnieuw beginnen iser een oplossing ?????

  1. Als je ‘m had gekoppeld aan Gamecenter of Google Plus, dan kan je ‘m terugzetten.
   Anders moet je opnieuw beginnen.

 52. En ik had het via facebook gekoppelt maar ik kan het niet meer terug vinden heel raar wat kan ik nu doen???

  1. Met een facebook-koppeling kan je niet je dorp terughalen, dit is alleen om vrienden te attenderen op CoC.
   Je kan je dorp alleen terughalen als je het koppelt aan GameCenter of Google Plus.

 53. Hallo,

  vandaag is min tablet kapot gegaan en gaat ie niet meer aan. Nu wil ik graag dat account over zetten naar mn nieuwe ipad mini waar ik ook al ben begonnen en SH6 heb. Kan iemand mij helpen zodat ik het account van me tablet naar mn apple account kan zetten?

 54. Ben vergeten erbij te zetten dat ik bi mn tablet Clash of clans niet heb gekoppelt aan google plus kan ik het nu alsnog overzetten naar een ipad of andere tablet???

 55. als je clash of clan op 2 aparaten (hetzelfde dorp)hebt
  en als je als verwijdert van het spel op het 1 apartaat, gaat het dan ook verloren op het andere aparaat?

 56. mensen als je je coc account wilt verwijderen ga naar je google account en log hem uit met clash of clans daarna open je de app weer en je kan weer vrij spelen

  1. Dat is niet echt verstandig, want als je dan ooit je telefoon kwijtraakt, dan ben je het weer kwijt.
   Je moet CoC altijd koppelen om de voortgang veilig te stellen.

   1. Meneer/mevrouw ik kan mijn facebook niet koppelen en ook mijn game center niet wat moet ik in vredesnaam doen, ik hoop dat u mij kunt helpen

   2. Hallo,ik heb een probleel:
    ik had eerst een samsung en ik had google+ ik had dat gekoppeld naar game center naar mijn iphone4 toen had ik de iphone4 verkocht en ik had een nieuwe iphone5s gekocht maar ik weet de game center acc niet maar wel me google+ acc maar ik moet mijn game center acc hebben weet u hoe ik dat kan doen?

 57. Heb je ook geen hackers die het account hacken en m dan overzetten op een andere tablet en dat ik m dan zo terug kan krijgen?

 58. als je clash of clan op 2 aparaten (hetzelfde dorp)hebt
  en als je als verwijdert van het spel op het 1 apartaat, gaat het dan ook verloren op het andere aparaat?

 59. Als je COC op een ander account over zet kun je m dan niet meer spelen op oude toch

 60. Ik wil nu mn account koppelen maar ik ben bij dezelfde Google plus accountmanagers aangemeld nu komt er te staan dat ik op een ander account moet maar ik weet niet hoe. Hulp is welkom. S.v.p.

 61. Hoe kan ik vrienden krijgen op clash of clans kan dit met facebook of google+? Graag antwoord

 62. Beste king oscar,

  Je kunt verbinden met Facebook en/of GameCenter.

  Mvg, Yosnoopy

 63. Yo mensen
  Ik heb laatst een andere mobiel gekregen en heb mijn oude
  gereset. Ben alleen vergeten mijn account te koppelen met mijn
  google+ account. Wel heb ik hem gekoppeld met mijn Facebook.
  Wat moet ik nu doen?
  Thanks voor de reacties

 64. Ik wil mijn clash of clans account koppelen aan een andere tablet via Google plus. Maar als ik druk op dit is het oude account en dan op koppelen met een ander android apparaat komt er te staan dat ik via instellingen mezelf moet aanmelden maar dat ben ik al. Dus wat moet ik nu doen?

 65. Ik heb een vraag.
  Hoe ontkoppel ik mijn clash of clan dorp met het game center?
  Omdat mijn zoontje ook zijn clash of clan dorp gekoppeld had vraagt het spel, als ik opstart of ik zijn dorp wil openen en dat mijn dorp dan verloren zal gaan. Tot nu toe altijd op annuleren gedrukt maar er komt een keer dat ik perongeluk ok druk.
  Hebben jullie een idee?

 66. Mijn tablet is gekrst en moest alles opnieuw instaleren maar nou kan ik niet door gaan en was al lv 46 weet iemand hoe ik kan door gaan had mijn achount niet gekoppeld aan google achount

 67. Een grote fout die veel Clashers maken, Clash of Clans alleen aan Facebook koppelen… Facebook slaat je account/dorp NIET op.
  Alleen GameCenter en Google+ slaan je account/dorp en voortgang op.

  Mvg, Yosnoopy

 68. Na die grote fout doe ik het nou wel verbinden aan faceboog google jammer genoeg dus opnieuw beginne

 69. Ik wil mijn account overzetten naar een andere tablet maar dan moet ik eerst Google plus ontkoppelen. Hoe moet dat? Graag wil ik hulp aub.

 70. Ik moet voor het overzetten van mn account Google plus ontbinden en dan een ander account ermee verbinden is dat mogelijk?

 71. Ik heb perongeluk de gegevens verwijderd van mij Coc-account, en als ik
  nu op coc ga vraagt tie mij of ik wil aanmelden met Googleaccount of opnieuw beginnen. Helaas ben ik vergeten met welke GmailAccount het was gesynchroniseerd. Ik had er heel lang over gedaan om ze ver te komen kan aubb iemand mij helpen!!!!!!!!?????

 72. ik heb iets fout gedaan met account koppelen kan ik dit ongedaan maken zo ja hoe doe ik dat. dat ik het kan herstellen en dan wel goed kan koppeen
  want nu kan ik niet op twee verschillende app spelen wil graag hulp hier mee

 73. ik heb een clash of clans account op mijn tablet en ik heb die gekoppeld aan mijn gsm maar gsm is kapot en wil mijn account koppelen aan pc. maar het spel blijft zeggen dat hij gekoppelt is aan dat ander account. hoe kan ik het op mijn pc spelen ?

 74. Ik wil mijn oude clash of clans dorp overzetten op mijn nieuwe telefoon alleen heb ik op mijn nieuwe telefoon al een nieuw dorp. Als ik op mijn oude telefoon wil inloggen voor google+ dan vraagt ie of ik het nieuwe dorp wil laden. Hoe los ik dit op? Ik heb al bij google+ CoC ontkoppelt en de oude date verwijdert en een tijd gewacht, toch blijf ik dit probleem hebben.

 75. Ik heb coc geinstalleerd op mijn ipad en gekoppeld aan een android telefoon. Nu heb ik een nieuwe telefoon en wil hem weer koppelen, maar dat gaat niet. Ik krijg dan de melding dat je het dorp maar 1x kan koppelen. Heeft iemand een oplossing?

  Bedankt,

  Tommy

 76. Ik heb een account gekoppeld aan google+ en moest overnieuw beginnen het nieuwe dorp is veel beter dan het oude maar nu wil Ik opnieuw opslaan op google+ maar dan geeft hij aan wil je verser cash met je vorige dorp maar ik wil me nieuwe dorp opslaan en oude dorp verwijderen kan dat?

 77. als je probeert te koppelen vraagt hij als het goed is of je je oude dorp wil laden, klik dan op weigeren (of nee ligt eraan wat er staat)
  ik dacht dat je het daarna moest bevestigen en dan is het gekoppelt
  mvg. NLForces – Dutch Force

 78. Hallo ik heb een vraag.
  Mijn telefoon was gestolen, dus ben ik mijn account kwijtgeraakt. Helaas was die niet verbonden met gamecenter.
  Ik had gezien dat het wel mogelijk was om mijn account terug te krijgen. Ik heb een mail gestuurd met daarin de gevraagde informatie. Ik had een antwoord gekregen van de staf dat ik de naam van mijn tijdelijke dorp te geven en deze dorp te verbinden met gamecenter, zodat mijn oude account overschreven zou worden. Dit heb ik gedaan ik wacht al 4 dagen maar heb nog geen antwoord gekregen. Weet iemand misschien hoelang het duurt tot ik mijn oude dorp krijg?

 79. Ik heb een clash of clans op mn telefoon, en ik woon in Nederland. Maar bij lokaal van beste spelers staat AT. Hoe kan ik dat veranderen?

  Alvast bedankt

 80. als je GPS hebt, laat de GPS van je telefoon nog een keer zoeken voor je Clash of Clans opstart. denk niet dat het helpt maar het is een idee.
  ander idee is op clash of clans de taal even op engels te zetten en dan weer op nederlands.
  meer ideeën heb ik niet 🙂
  succes

 81. Hallo,

  Hoe kan ik mijn clash of clans dorp van android naar iOS
  Overzetten?

 82. Hallo,

  Ik heb COC altijd op mijn moeders mobiel gespeeld onder haar Google account.
  Nu heb ik zelf een mobiel met mijn eigen Google account erop.

  Ik weet dat ik het spel kan synchroniseren als ik op mijn mobiel met mijn moeder’s account inlog.
  Maar dat is niet de bedoeling en het spel logt trouwens ook automatisch in met mijn Google account. Ik kan niet eens voor een ander account kiezen.

  Is er een andere mogelijkheid om mijn spel over te zetten op mijn nieuwe mobiel zodat hij het op mijn eigen Google account opslaat?

 83. Ik heb op mijn iPhone een account van mij zelf en heb ingelogd op een ander gamecententer account en ik had die andere account geladen maar nu weet ik niet meer hoe ik mijn account terug krijg!!! Help me aub!!!!

  1. In instellingen je eigen Apple-is weer instellen. En dan weer met game center verbinden.

 84. Ik heb en klein probleempje maar graag zou ik er mee geholpen worden. Ik heb en iPad en daar speel ik clash of clans op maar ik heb ook en telefoon en ik heb ze gekoppeld dat ik dus op alle twee het zelfde account heb. Maar ik krijg en nieuwe mobiel en daar zou ik oogwenk het zelfde account op als ik met google + ben verbonden hou ik toch altijd het zelfde account. Alvast bedankt

 85. Hallo

  Ik heb clash of clans op men iPad en ben met gamecenter Verboven en ik heb het op m’n telefoon en ben met google + verbonden ik heb op alle bij de apparaten het zelfde account. Maar ik krijg en nieuwe mobiel kan ik dan wel op 3 apparaten spelen met het zelfde account.

 86. Ik had mijn coc account per ongeluk verwijderd dus nu moet ik weer helemaal opnieuw beginnen. Weet iemand misschien hoe ik mijn oude account terug krijg?

 87. Hoi,

  Ik heb mijn clash of clans account op mijn ipad en mijn iphone maar ik heb sinds kort een nieuwe telefoon en als ik hem probeer te koppelen naar mijn samsung dan zegt ie dat het dorp al een keer is gekoppeld hoe kan ik mijn iphone ontkoppelen zodat ik het op mijn samsung kan spelen want ik heb geen zin meer om er weer een jaar in te steken om weer op hetzelfde level te komen

  1. Ja, ik heb hetzelfde probleem als iedereen hierboven, alleen ik zie niet veel mensen iets over een oplossing schrijven, ja oké er is een comment iets over een oud apparaat en een code die je op een nieuw apparaat kan zetten… maar goed ik denk niet dat dat mij gaat helpen om mijn acc terug te krijgen want bij mij gaat het niet over een nieuw/oud apparaat.
   Hij was stuk en moest terug naar febrieksinstell. dus toen kreeg ik mijn probleem, coc opnieuw geinstalleerd, vraagt ie wil je n’m koppelen aan google+, lijkt me een goed plan maar kan me niet herinneren of ik dat de eerste keer ook had gedaan, is al weer zo lang geleden…
   Dit heeft ook helemaal niet het gewenste resultaat
   dat maar via fb proberen, want ik speelde ook via fb
   nu krijg ik de vraag ‘log in’ en ik doe dat en denk hiermee een koppeling te kunnen krijgen. Maar weer niet! nee nu zegt ie “dit account is al gekoppeld aan het spel coc” ja duh! thats the point, … ik had gedacht dan haalt ie dat van de server van fb op en dan zijn we er toch?
   Maar nee, het werkt niet
   Man ik ben zo teleurgesteld!
   jammer dat ik hier ook geen antwoorden vind

 88. ik heb gisteren een nieuw iphone 5c gekregen en wil clash of clans over van af mijne oude iPod naar een nieuwe iphone . ik moest Apple id invoeren op mijn nieuwe iphone en het game center ook. toen ik klaar was met clash of clans wou ik hem over zetten maar dat lukte niet. wel van mijn iphone naar iPod maar niet van iPod naar iphone alles geprobeerd .
  zou iemand nog wat weten .

 89. Ik heb op mijn iPhone m’n dorp die ik wil overzetten naar mijn nieuwe Android telefoon.
  Maar ik ben mijn gamecenter account vergeten wat nu ?

 90. proberen het je te herrinneren, een andere oplossing weet ik helaas niet

 91. ik heb een probleem, ik ben mijn telefoon verloren, maar ik wou nu nog even weten of:
  stel dat ik een nieuwe telefoon koop, en ik installeer daar CoC weer op, kan ik dan mijn oude dorp weer laden (ik heb hem aan google+ gekoppelt)
  ondanks dat CoC nog steeds met mijn oude dorp op de zoekgeraakte telefoon staat?(als je begrijpt wat ik bedoel)

  ik leg het anders uit
  op mijn oude telefoon staat CoC nog met een supergoed dorp
  als ik een andere telefoon koop, kan ik dan zomaar het dorp overnemen ondanks dat CoC nog met het goeie oude dorp op mijn goeie oude telefoon staat? ik hoor het graag
  mvg NLForces

 92. hallo,

  ik zit met het volgende probleem ik heb een nieuw google account gemaakt.
  nu ga ik op CoC en geeft het spel aan dat het inloggen mislukt is omdat het spel al gekoppeld is aan een ander account dit account heb ik al verwijdert en van mijn telefoon afgehaald en het nieuwe er op gezet maar het werkt nog niet.
  wat kan ik hier aan doen??

  mvg amazinqNL

  1. Je kan een account wat is gekoppeld aan een Google-account niet overzetten naar een nieuw Google-account.
   Je moet opnieuw beginnen, of voor CoC toch je oude account gebruiken.

 93. Beste NLForces,

  Als je Clash of Clans met Google+ hebt gekoppeld kan je gewoon inloggen op je nieuwe toestel en heb je je oude goeie dorp weer terug.
  Ik had laatst een probleem met het opstarten van Clash of Clans dus had ik de Clash of Clans van mijn toestel verwijderd en daarna weer geïnstalleerd.
  Ik kon toen direct inloggen met Google+ en had mijn oude dorp weer terug.

  Mvg, Yosnoopy

 94. ah het maakt dus niet uit 🙂 tnx. het geeft je ook een soort zekerheid als je CoC hebt gekoppelt aan google+. je weet zeker dat je dorp veilig is (behalve voor andere aanvallende spelers als je snapt wat ik bedoel 🙂

 95. Hallo ik had een clash of clans acc maar ik weet de g mail niet meer kan ik hem dn nog terug krijgen zo jaah hoe dan en ik weet de naam wel

  1. Het is waarschijnlijk het google account wat je ook voor andere dingen op je telefoon gebruikt.

 96. Hallo iedereen,
  Ik speel tijdje clash of clans, alleen ik heb vandaag het verkeerde facebookaccount gekoppeld. Hoe ontkoppel ik die en log ik met mijn juiste in?

  1. je moet eerst facebook loskoppelen van Clash of Clans, (op de game zelf) daarna moet je Clash of Clans afsluiten en met je apperaat naar facebook gaan, afmelden op je verkeerde acc en weer aanmelden met je goeie account.
   als het goed is werkt het dan

   mvg. NLForces

   1. en daarna natuurlijk weer naar clash of clans gaan en dan weer koppellen (als je de stappen hierboven hebt gevolgd)

 97. Beste Wertheim
  Heb je je Google account ermee gekoppeld of game center?
  Als je het wel heb gedaan moet je eerst uitloggen en daarnaar COC (clash of clans) verdwijderen.
  En dan opnieuw downloaden.
  Mvg th

  1. Als je ‘m al aan gamecenter hebt gekoppeld, dan kan je op dit account niet opnieuw beginnen. Je zal een nieuw gamecenter ID moeten aanmaken. Maar let op, dit kan behoorlijke impact hebben op de voortgang van andere spellen. Die ben je namelijk dan kwijt…

 98. Dag COC Holland

  Jullie hadden het volgende mailtje nog niet beantwoord:

  “Hallo,

  ik heb nu een samsung galaxy s3, en ik ga nu voor een iphone omdat mijn abbo verloopt. nu wil ik mijn CoC account overzetten naar de iphone. ik weet dat dit kan en hoe dit moet. nu is mijn probleem het volgende:

  als ik mijn huidige village wil koppelen aan mijn Google+ account dan krijg ik de melding “wil je …laden met stadhuis lvl 2″ ik ken dit hele dorp niet en ik heb deze ook nooit laten koppelen :S nu wil ik mijn huidige dorp op google+ opslaan maar dat kan dus niet omdat ik niet verder kom dan bovenstaande dorp laden. hoe moet ik nu verder om het over te zetten van android naar Ios? kan ik op de een of andere manier dat dorp wat schijnbaar op google+ opgeslagen is verwijderen of overschrijden met mijn huidige dorp? ben het spel namelijk al een keer eerder kwijt geraakt door een slordige fout van mijzelf en dit wil ik niet nog een keer aangezien ik nu best ver ben met mijn nieuwe dorp.

  dus in het kort; kan ik mijn huidige dorp van CoC opslaan op google+ over het dorp heen wat er al opstaat? mocht dit niet lukken dan kan ik dus niet mijn dorp overzetten op Ios, of wel?

  tips aub!

  groetjes,

  Mike”

  Nu heb ik net iets anders, maar t komt op hetzelfde neer: is er een manier om het dorp dat is gekoppeld aan Google + te overschrijden met mijn huidige dorp?

  Bedankt

  Groeten,

  Maaike

  1. Nee, het is niet mogelijk om een dorp te ontkoppelen. Eenmaal gekoppeld, dan blijft deze koppeling actief.

 99. Mijn zoon speelt COC op mijn Apple ID.; nu heb ik voor hem een eigen ID aangemaakt en wil ik eigenlijk het account overzetten. Is dit mogelijk?

  1. Als de huidige Clash of Clans al is gekoppeld, dan is het niet mogelijk dit aan een nieuw GameCenter account te koppelen.

 100. Ik ben op mijn Android telefoon een CoC spel begonnen. Ik wilde dit spel later ook op mijn Nexus Tablet kunnen spelen. Helaas heb ik éérst op mijn Nexus op “account koppelen” geklikt. Het spel op mijn Nexus zit nét na de tutorial. Op de telefoon ben ik veel verder.

  Als ik nu op mijn telefoon inlog met G+ dan vraagt hij dus of ik het spel van nét na de tutorial wil laden. Hoe kan ik de voortgang van dat spel verwijderen? Zoals je misschien wel begrijpt wil ik graag dat ik op mijn Tablet verder kan met het spel dat ik op mijn telefoon begonnen ben..

 101. Als je op beide devices hetzelfde Google-account gebruikt, dan heb je helaas een foutje gemaakt die niet meer te herstellen is. Er kan maar één CoC-spel aan een google-account gekoppeld worden en dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

  De enige oplossing is dat je op je telefoon een ander Google-account gaat gebruiken, maar dit kan behoorlijke impact hebben op andere apps / games.

 102. Ik heb me koppelcode al een keer gebruikt maar kan ik die code nog eenkeer ggebruiken

 103. Hallo, ik had een gamecenter account, en daarbij werd ik uitgelogd omdat ik mijn email had verwijderd wegens spam. Maar nu heb ik een ander account moeten aanmaken omdat ik niet meer in kon loggen met dat oude account. Ik wil mijn coc dorp (stadhuis lvl 9) koppelen van mijn iphone naar ipad. Maar dat lukt dus niet omdat ik dat oude account kwijt ben. Weet iemand hoe ik mijn dorp aan mijn nieuwe acocunt kan koppelen?

 104. Mijn vriend en ik spelen COC op de iPad. We hebben beide ons COC gekoppeld aan fb. En een game center account. Maar ik krijg mijn COC niet gestart op de iPad ondanks dat ik inlog op game center of loskoppel zijn account op coc

 105. Mijn zoon heeft in anderhalf jaar spelen stadhuis level 8 bereikt, maar lijkt nu alles kwijt te zijn, omdat hij zonder ons medeweten net zo lang codes heeft ingevoerd op de ipad tot deze volledig geblokkeerd was.
  Hij wist blijkbaar niet dat de ipad dan gereset moet worden. De ipad was ook niet gesynchroniseerd met itunes, dus nu is alles weg.
  Weet iemand of dit dorp tijdens het spelen ergens in de cloud wordt opgeslagen en of en zo ja hoe het dorp weer terug gehaald kan worden?

  1. Download het spel weer, log in op GameCenter, et voilà, daar is je dorp weer.

  2. Beste J R Gerritse,

   Was het account/dorp gekoppeld met GameCenter?
   Anders vrees ik dat je zoon zijn dorp kwijt is.

   Mvg, Yosnoopy

 106. Hallo ik heb een nieuwe telefoon en op mijn ipod was ik heel ver maar ik wil dat koppelen als ik dat probeer lukt het niet. Mijn telefoon zegt dat het geen vorderingen op levert maar op mijn ipod was ik stadhuis level 7 en op mijn telefoon 5. Heeft iemand tips

 107. Hallo,

  Ik speel al erg lang clash of clans en ik ben heb een samsung s3. Die had ik op fabrieks instellingen gezet. Zonder te weten dat mijn account nu weg is. Wat moet ik doen?

 108. Hey, ik heb nu iets langer als een jaar schat ik een coc account. Deze heb ik al die tijd gespeeld op mijn ssmsung galaxy s3. Nu heb ik samsung tab3 tablet gekocht, en heb me account over kunne zetten op de tablet.Maar nu komt mijn vraag, graag zou ik op mijn telefoon een nieuw account , maar wel verder kunnen spelen op de tab3 met me oude account. Iemand enig idee of dit mogelijk is?
  Bedankt, meanick

  1. Ik denk dat dat wel kan, zet je account over op je Samsung Galaxy Tab 3, verwijder het spel op je mobiel, zorg dat je op je mobiel niet bent ingelogd op Google+, download het spel opnieuw, en als het goed is doet ie het dan.

 109. Ik heb vroeger een ipad gehad en mijn broertje en ik speelde samen op 1 Gamecenter account met 2 Clash of Clans accounts maar mijn probleem is dus dat Gamecenter het account van mijn broertje heeft opgeslagen en mijn account dus niet terug te krijgen is op een Gamecenter account maar nu heb ik mijn account overgezet van mijn Ipad naar een Samsung (Google+ dus I.P.V. Gamecenter) maar als ik met een andere mobiel op mijn Google+ account inlog komt er helemaal niet te staan van wilt u dit account overnemen. Kopellen van een account kan ook niet meer want heb dat al te vaak gedaan en ik ben eigenlijk net van plan om een nieuwe mobiel te kopen. Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn Clash of Clans account daar op krijg?

 110. Heb het perongelijk verwijdert hier is mijn nummer wand de email heb ik niet meer 06xxxxxxx dus bel a u b

  1. Max, we bieden geen telefonische ondersteuning. Als je de app weer terug zet op je telefoon / tablet, dan krijg je je oude dorp gewoon weer terug MITS je deze had gekoppeld aan GameCenter / Google Plus.

 111. Hallo,

  ik heb net clash of clans opnieuw gedownload lord maar had het niet opgeslagen bij google plus. Hoe kan ik mijn eigen account terug krijven

  1. Beste dion,

   Niet, je bent helaas je dorp kwijt.
   Ik raad iedereen aan te koppelen met Google+ of GameCenter, al helemaal als je al wat verder bent.

   Mvg, Yosnoopy

 112. Ik heb clash of clans in een vakantie in frankrijk gedownload, toen ik weer in nederland was, zag ik opeens dat er bij de beste clans en beste spelers, Lokaal: FR, stond, maar ik woon in nederland, Hoe verander ik dit??

  1. Beste TPWeg,

   Dat is heel makkelijk, gewoon bij instellingen je taalinstelling op Nederlands zetten.

   Mvg, Yosnoopy

 113. hoi

  als ik mijn clash of clans wil updaten naar de nieuwe versie lukt dat niet
  er staat dan app kan niet worden geinstalleerd op destandaardinstallatielocatie.
  en ik speel het op een samsung tablet

  wat moet ik doen?

 114. Ik heb vandaag de nieuwe update geïnstalleerd, maar dat zorgde voor enige problemen. Ik moest de app verwijderen en opnieuw installeren alleen na het opnieuw installeren kreeg ik opeens weer een nieuw drop. mijn oude drop is dus weg terwijl ik gewoon op men gmail account ben ingelogd. hou kan ik mijn oude drop nu terug krijgen ?

  1. Beste kevin,

   Vanaf dat het spel is opgestart en je het tutorial moet volgen zie je linksboven in het scherm een ‘Google+ Aanmelden’ icoontje met daarboven, “Heb je al een account?”.
   Je klikt op “Aanmelden” en het spel maakt automatisch verbinding met Google+. (Zo niet, dan moet je even inloggen).
   Zodra hij weer terug bij het spel is moet je nog bevestigden dat je je oude dorp wilt laden, hierna wordt je oude dorp weer geladen en heb je hem terug!

   Mvg, Yosnoopy

 115. hallo ik heb een probleem…
  ik speel coc op mijn i pad, ik heb toen ooit dat zelfde account gekoppeld aan mijn google account op mijn android telefoon. ik moest laatst mijn telefoon resetten en was de gegevens van mijn oude google account vergeten. ik wil nu mijn i pad account koppelen aan mijn nieuwe google account, alleen dan staat er dat hij maar 1keer gekoppeld kon worden en dat is hij al (aan het account waar ik de gegevens kwijt van ben) hoe zou ik dat los kunnen koppelen? of is er een andere opkossing mijn i pad account toch op mijn nieuwe google account te krijgen?

  mvg Koos Copini

 116. Beste Yosnoopy

  Dit heb ik ook op nederlands staan, maar het er staat bij beste clans en spelers lokaal: FR

 117. Beste coc spelers,
  Ik heb een nieuwe Apple ID , maar ik wil mijn clash of clans voortgang niet verloren laten gaan, is het mogelijk om een voortgang van coc over te zetten naar het andere account?
  Mvg, ceesjan

  1. Nee, je kan maar één COC basis per Apple id hebben en je kan m niet overzetten. Dit om te voorkomen dat COC-basissen worden verhandeld.

 118. ik heb dus hier nu net gelezen dat als ik mijn dorp nog nooit aan gamecenter heb gekoppeld dat ik het dat helemaal kwijt ben
  mijn dorp:
  ik was op lvl 8 na anderhalve week op 9 met mijn stadhuis
  daar heb ik bijna anderhalf jaar aan gewerkt
  ik was met je normale lvl al op lvl 73
  ik had er in totaal meer dan 30 euro aan uitgegeven aan de bouwvakkers en €5, om de brb koning te ontgrendelen
  en dat ben ik nu dus allemaal KWIJT!

  mijn vraag aan jullie is dus: is er misschien een manier om (bijna) alles wat ik had in ongeveer een half jaar weer te hebben, door gewoon continu online te zijn ofzo of iets anders te doen maar dan heb ik dus in mijn buget alleen maar weer die €30, voor 2 extra bouwvakkers en €5, voor de brb koning en nog gewoon €5, voor 500 edelstenen.

  weet ik iemand heel misschien wat ik moet of kan doen?

 119. Ik heb een account van level 101 maar wil graag een ander account beginnen maar als ik nieuwe gc aanmaak doet hij het niet en ik speel met dit account op 3 dingen 2 i pads en 1 telefoon hoe moet ik een 2e account maken?

 120. Ik heb mijn telefoon met mijn clash of clans account: paterbaas verloren op vakantie. Volgens mij ben ik nu ingelogd op mijn nieuwe toestel maar mijn oude dorp komt niet meer te voorschijn. Is er een manier hoe dit verholpen kan worden???

 121. Hoi allemaal,
  Ik heb een probleempje en kom er zelf even niet uit…
  Ik speel coc al lang em. heb een goede base speel alleen zowel op ipad als op iPhone het zelfde account..
  Nu wil ik op mijn ipad een nieuwe coc account maken dus een tweede account erbij.
  Ik heb al een nieuw Apple id aangemaakt voor me ipad en een nieuwe gamecenter alleen ik krijg nogsteeds mijn oude dorp te zien ookal ben ik op mijne nieuwe acc. ingelogd. Ik heb het al geprobeerd om te verwijderen en opnieuw teninstalleren maar niks werkt.. Iemand enig idee hoe ik dit kan doen en het even fatsoenlijk uit kan leggen???
  Grtz tokky013

 122. Ik heb mijn telefoon kapot en nu is mijn app van mijn telefoon dus mijn dorp kwijt hoe krijg ik hem terug ik heb me niet aangemeld bij googel en zo maar ik wil mijn dorp graag terug gr

 123. Hallo, een vraag.
  ik heb op mijn oude toestel een coc account gekoppeld waar ik al ver mee bwn. Nu heb ik op een nieuw toestel een nieuw dorp gestart en nu kwam ik erachter dat ik mijn dorp van mijn oude toestel kon overzetten.
  nu is mijn nieuwe dorp waar ik niet mee verder wil gekoppeld aan mijn google account en mijn oude dorp waarmee ik wel verder wil niet gekoppeld.
  nu heb ik het nieuwe dorp al meerdere keren ontkoppeld maar telkens als ik coc verwijder en opnieuw download vraagt hij of ik dat nieuwe dorp wil laden.
  het oude dorp staat dus helemaal niet gekoppeld!
  Hoe kan ik dit oplossen?

  Groet Mark

 124. Ik wil graag opnieuw beginnen met clash of clans hoe doe je dat op je iPhone 4

 125. Beste Denvi,

  Als je niet gekoppelt hebt met Gamecenter kun je gewoon Clash of Clans verwijderen en daarna weer installeren om met een nieuw dorp te beginnen.
  Als je wel gekoppelt hebt met Gamecenter wordt het een stuk lastiger, en weet ik niet hoe je opnieuw kunt beginnen met Clash of Clans. (Uitloggen en een nieuw Gamecenter ID aanmaken helpt niet, Clash of Clans verwijderen en daarna weer installeren ook niet).

  Mvg, Yosnoopy

 126. Hallo,

  Ja Mark dat wat jij nu uitlegt heb ik dus ook. Alleen ik ben mijn toestel verloren, waardoor ie weg is. Ik ben maar opnieuw begonnen, maar hoop dat mijn oude account nog geladen kan worden, aangezien ik er toch bijna de. Jaar mee bezig ben geweest…

  PLZ HELP!?
  Gr, Franco

 127. Ik heb me juist een nieuwe gsm aangeschaft. zoals je wss al kan vermoeden wil ik mijn account overplaatsen. Als ik mijn stad wil overplaatsen, moet ik eerst inloggen met google+. Maar als ik dit wil doen krijg ik de waarschuwwing dat ik alle voortgang tot en met stadhuis lvl2 kwijt ben, wat dus praktisch alles is. Verlies ik effectief mijn voortgang? Indien ja, kan ik mij stad dan op een andere manier overplaatsen? alvast bedankt

  1. Zo te lezen heb je op je nieuwe telefoon opnieuw CoC geinstalleerd en ben je daarmee even bezig geweest en nu en ga je koppelen aan Google en krijg je deze melding?
   Als je op je oude telefoon je dorp aan Google+ hebt gekoppeld, dan klopt de melding, je gaat het huidige dorp op je nieuwe telefoon verliezen en je krijgt je oude basis terug.

 128. Hallo. Ik heb een nieuwe telefoon. Bij installatie op nieuwe tel heb ik een nieuw coc account gekoppeld aan play games. Deze heeft lvl 1. Ik wil graag mijn oude account “gimly” terug. Hoe kan ik dit account aan google+ koppelen? Please help.

 129. Hallo clashers,

  Ik wil graag mijn account van mijn ipad ook bespeelbaar maken op mijn android mobiel. Ik weet hoe dit gaat, je krijgt een code op het oude apparaat en je moet die invullen op het nieuwe apparaat…. Maarrr…. Ik kan geen code meer krijgen. Hij zegt dat je maar een keer je dorp kan koppelen, enndat ik dat dus al een keer gedaan heb. Dit zou trouwens best kunnen kloppen. Maar ik ben weer gewoon een beginneling op mijn mobiel.

  Heeft iemand een idee hoe ik mijn ipad account ook weer bespeelbaar kan maken op mijn mobiel?
  Bij voorbaat dank.

 130. K heb een account fc roche en die doet het niet meer omdat mijn tablet waar k her op speel een update nodig had dus wat moet kdoen om dat account terug te krijgen

 131. Hallo ik heb een probleem ik heb mijn clash of clans verwijderd en NIET in gamecenter gezet en ik was heel ver met mijn dorp. Wat moet ik doen? Alle hulp en tips zijn welkom. Gr.Thom

 132. Mijn Ipad is gecrashed en nu ben ik mijn clash of clans kwijt. Als ik een nieuwe account aanmaak en kijk bij mijn clan, dan kan ik mijzelf nog gewoon terugvinden. Maar kan met geen mogelijkheid meer inloggen. Ik speelde niet via gamecenter…

 133. Ik heb op mijn iPhone en iPad het zelfde dorp (die hb ik gekoppeld) maar ik wil op mijn iPad een nieuw acc hoe kan ik me iPad ontkoppelen? (of kan dat niet?

 134. kan iemand mij helpen? ik heb coc op mijn oude toestel staan nu wil ik die naar mijn nieuwe toestel zetten maar omdat ik perongeluk eerst daar heb gekoppeld werkt het niet en wil hij mijn lvl 8 SH niet inladen op mijn nieuwe telefoon hij vraagt namelijk constant of ik zeker hier mee door wil gaan en mijn SH lvl 8 wil wissen en door wil gaan met lvl 2 hoe kan ik dit switchen zodat ik mijn SH lvl 2 weg gooi en mijn lvl 8 houd?

 135. Ik ben erol ik speel clash of clans op me iphone en me broertje heeft ook een iphone maar we hebben beide dezelfde dorp opgeslagen op ons telefoon maar hebben verschillende game center account en apple id maar het blijft gewoon het zelfde

 136. Ik heb een samsung galaxy tab 2 tablet en daar op ben ik best ver mee maar toen ging hij kapot toen heb ik een andere gekocht maar dat account wat ik had op de samsung galaxy tab 2 kan er nu niet meer op maar gelukkig deed die andere het weer maar hoe verander ik de naam van mijn dorp ? Weet iemand een oplossing?

 137. Ik speel nu ongeveer een jaar Clash of Clans op mijn ipad. Ik heb toen mijn account gekoppeld met een samsung mobiel. Nu heb ik een nieuwe samsung mobiel maar ik krijg mijn ipad account er niet op. Is het nog wel mogelijk om het over te zetten of kan ik niet anders dan het alleen te spelen op mijn ipad?

 138. Beste clash of clans,
  Ik ben mijn account kwijt en kan het met geen mogelijkheid terug krijgen.
  Ik ben al twee jaar bezig en weet mij nu geen raad.
  Kunnen jullie mij alstublieft helpen? Hoe krijg ik mijn account weer terug?
  HELP!
  Bryan

 139. Ik wil mijn clash of clans account van lvl 117 van mijn ipad naar tablet overzetten.
  ik probeer dit en krijg dan : “fout opgetreden(102)
  Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw!”
  Ik heb dit 5x opnieuw geprobeerd.
  geen succes, wat kan ik hieraan doen?

 140. Beste Clash of Clans
  Ik hoop dat u mij kunt helpen,
  Ik speel ongeveer 1,5 jaar clash of clans op mijn i pad.
  Mijn vriend bij mij opbezoek en hij wou ff op zijn account spelen dus ik heb mijn gamecenter apple ID uitgelogd en toen op die van hem ingelogd. Maar toen ik weer mijn eigen apple ID inging voeren en op mijn account wilde zat die vam hem ernog op en kreeg ik die van mij niet meer terug. En voordat ik hem ging vernaderen naar die van me vriend had ik de gamecneter losgekoppeld van mijn account.
  Alvast heel erg bedankt en ik hoop dat u mij kunt helpen ben echt ten einde raad

 141. Ik en me broertje hebben allerbij een ipad en zitten op hetzelfde dorp maar mijn broertje wil een eigendorp hoe kan dit?

 142. Ik speel COC op een iPad. Via gamecenter is deze gekoppeld aan een android telefoon. Nu is deze telefoon gestolen en wil ik COC op mijn nieuwe telefoon koppelen. Ik krijg de melding dat dit niet mogelijk is aangezien ik maar 1x kan koppelen.

  Kan ik op de een of andere manier toch mijn dorp op mijn nieuwe telefoon krijgen?

 143. ik heb 17,99 aankoop gedaan met iphone 4 en krijg me edelstenen niet.
  deed toen localappstore uit en deed aankoop voor 500 stenen en ontving de wel hoe kan ik contact opnemen met clash of clans?? voor me 2500 stenen:?
  het gaat om een 2e hands gejailbreakte iphone die ik heb gekocht

 144. Mijn Clan is onvindbaar. Is heel frustrerend voor leden die terug willen komen. Maar bij clan zoeken staat ze er niet bij. onze clan heet Maya2004 blauw schildje.

 145. Beste Wendy,

  Weet je zeker dat je clan zo heet?
  Dat er geen spatie tussen moet, of dat er leestekens bij moeten?
  want ik kan je clan ook niet vinden, sorry

  Gr. roxy_p

  1. Spijtig dat ik geen foto kan posten.Dan zou je het zelf kunnen zien . Geen clan te vinden met die naam.

   1. Spijtig en ook heel lastig.Zeker als je zo een actieve clan hebt.Maya2004 is een fantoom.

 146. Ik heb mijn game center en Apple id Hetzelfde.

  Mijn probleem is:
  Ik kan mijn slechte dorp (iPhone)wel koppelen (stadhuis lvl 5) naar mijn goeie dorp iPad (stadhuis lvl 8) maar niet andersom.
  Ik krijg geen code omdat het spel zegt dat ik niet gesynchroniseerd ben met gamecenter maar op gamecenter staat dat. Spel er gewoon bij
  Ik wil graag op beide (iPad en IPhone) stadhuis lvl 8
  Wat moet ik doen graag hulp!!!!!

 147. Beste clash of clans Holland als je inlogt op game ceneter gebruik je dan gwn weer je Apple id. ??????

 148. Beste clash of clans Holland ik heb een iPad 2 en iPhone 4 en als eentje kapot ofzo gaat kan ik dan nog een keer spelen op een andere apparaat???? HOOP OP SNEL ANTWOORD

 149. ik heb per ongeluk mijn clash of clans verwijderd, daarna weer gedownload maar nu is mijn acc weg,hoe kan ik dit terug krijgen? Ik ben nog steeds ingelogd in hetzelfde game center.

 150. Ik heb een probleem…
  Ik heb mijn telefoon gereset waarop met mijn coc account th8.
  Het is een samsung en ik weet dus mijn google+ account gegevens niet meer. Als ik op het Facebook icoontje druk staat er er is al een spel gekoppeld aan dit account wil je het aan je huidige account koppelen.
  Wie weet er raad?
  Kan iemand mij helpen?

 151. Ik heb ook een probleempje ik begon coc op de ipad en toen had ik de ipad met mijn telefoon laten verbinden maar nu heb ik een nieuwe tel en

 152. Hallo ik heb ook een probleempje ik begon met cladh of clans op de ipad en toen verbond ik de ipad met mijn tel, nu hrb ik een nieuwe tel en daar eilik natuurlijk mijn dorp ook weer op maar dat kan niet want dan staat er uw bent al verbonden met een ander apparaat en heb coc op de andere tel al verwijderd wat moet ik doen?

  1. Beste lennieboyski,

   Je kunt je dorp terugkrijgen door op je nieuwe toestel in te loggen met GameCenter of Google+.

   Mvg, Yosnoopy

   1. Beste yo snoopy
    Het nieuwe toestel is android en als ik verbind met Google+ krijg ik een ander. Dorp
    Mvg

 153. Hey. Mijn acount was aangesloten op fb maar niet aan Google. Of gamecenter kan ik hem nog terug halen

 154. Hallo allemaal,

  Ik heb ooit een keer mijn Clash of Clans aangesloten op Google+. Toen ik net aan het spelen was crashte mijn mobiel en moest dus overnieuw beginnen. Ik was toen nog maar bij stadhuislevel 2. Nu wil ik mijn voortgang van het huidige stadhuislevel 7 opslaan, maar elke keer als ik op “Losgekoppeld” bij Google+ Sing-In krijg ik dus de melding:
  “Wil je chief Robbin’s dorp laden met stadhuislevel 2? Waarschuwing: de voortang in het huidige spel gaat dus verloren.”
  Maar ik wil helemaal niet stadhuislevel 2 laden. Ik wil stadhuislevel 7 opslaan via Google+!

  Wie kan mij helpen?

  BVD

  1. Waarschijnlijk is je oude dorp direct gekoppeld aan je GooglePlus account en kan je je nieuwe dorp niet meer koppelen.
   Het enige wat je kan doen is koppelen aan een nieuw GooglePlus account, maar dit kan invloed hebben op andere spellen op je telefoon/tablet.
   Of je kan natuurlijk gewoon weer “opnieuw” beginnen met je stadhuis level 2 dorp.

  1. Als je wordt gehackt, dan MOET je het wachtwoord van je Gamecenter of GooglePlus veranderen!!

 155. Hallo, ik woon in Nederland en wil graag iemand anders account kopen hoe moet dat gebeuren? Groeten devano

  1. Accounts zijn niet te koop, je moet het spel gewoon vanaf het begin zelf spelen.

 156. ik heb een account via facbook aangemeld maar heb CoC toen verwijderd. nu wil ik weer mijn oude dorp terug, hoe?

 157. krijg bij aanmelden de melding: aanmelding mislukt: je google+ account is al aangemeld bij een andere game-acoount. ik weet echter niet bij welke andere game account en wat hiermee bedoelt wordt . hoe kom ik hier achter? ik wil graag afmelden bij de andere game account zodat ik kan inloggen. maar ik heb echt geen idee waar ik nu aangemeld ben. hoe kan ik dit oplossen graag jullie advies

  mijn gmail account is kaidewolff@gmail.com

 158. Ik heb een clash of clans account op een ipad 1 en dat is een oude Oost ik wil hem overzetten naar mijn telefoon maar op ipad 1 heb je geen Google + alleen ga me center en die doet het niet (misschoen niet meer ondersteund) zijn er nog andere oplossingen?? Bedankt voor reacties als die komen:)

 159. Mijn iPhone is gestolen, nu had ik mijn COC gekoppeld aan Facebook! Ik heb nu een lg telefoon en heb daar ook COC op gezet, hoe kan ik mijn oude dorp weer te voorschijn halen?

  1. Beste erwin,

   Als je je dorp/account alleen had gekoppeld met Facebook ben je helaas je dorp/account kwijt…
   Facebook slaat je dorp/account niet op, alleen Google+ en GameCenter doen dat.

   Mvg, Yosnoopy

 160. Ik wil graag een nieuw account beginnen, maar elke keer als ik het spel verwijder en weer opnieuw downloadt komt het oude dorp weer terug. Ik heb ook al geprobeerd om het op een ander game center account te gebruiken maar jet lukt niet.

  1. Beste Iris,

   Ik heb dit gehad met mijn iPod, op geen enkele manier kon ik dat oude dorp/account eraf krijgen. (Clash of Clans gegevens gewist, nieuw GameCenter id, in/uitloggen het hielp allemaal niet.).
   Er schijnt een optie te zijn als je je hele toestel formatteert je dan met een nieuw dorp/account kunt beginnnen. (Echter ben je dan al je opgeslagen data kwijt, en ik weet niet eens of het echt werkt).

   Mvg, Yosnoopy

 161. Beste iris,
  Waarschijnlijk ben je de gegevens vergeten te verwijderen, dit kun je doen via de instellingen van de app. Als je daarna clash of clans weer opent dan begin je normaal opnieuw ermee. Log na de uitleg in met je nieuw account. Als alles vlot verlopen zou zijn dan heb je nu een 2de account. LET OP!: log voor je de gegevens wist in met je vorig account ,niet met je nieuw account. want als je het 2de dorp koppelt met je nieuw account, dan is je vorig dorp verloren. Clash of Clans ondersteunt maar 1 account per dorp: het account waar je laatst mee ingelogt hebt. Hopelijk heb ik nu je probleem opgelost.
  Mvg, ceetje

 162. Ik wilde dus een coc acount naar mijn mobiel zette is allebei apple maar stond er wilt u st lvl 2 vervangen en klikte per ongeluk op oke dus weet iemand hoe ik mijn oude dorp mn hele goede dorp terug krijg please reageer snel

 163. ik heb ook een probleem

  ik ben volgens mij gehackt want ik was 2 weken op vakantie en vandaag kwam ik weer op clashofclans en opeens had ik inplaats van een farming base een hele andere base en super minder troffeeën. hoe kan dit?

  1. Beste protected,

   Dat je veel trofeeën bent verloren terwijl je op vakantie was kan gebeuren, maar dat je dorp totaal veranderd is dat is wel heel vreemd.
   Wat is er precies veranderd aan je dorp? En weet je zeker dat je het zelf niet hebt veranderd?

   Mvg, Yosnoopy

 164. Hallo,

  Ik weet mijn gamecenter account niet en mijn google account niet, ik heb iig geen idee dat ik daar ooit heb mee ingelogt. Nu wil ik mijn account over zetten naar een tablet is dit nog mogelijk?

 165. Als ik een aperaat koppel kan ik dan het dan op het eerste aperaat verwijderen

  1. Beste tycho,
   Als je je apparaat koppelt aan een ander apparaat, dan is je dorp gekoppelt aan 2 toestellen. Dan kun je op een van de toestellen CoC wissen, en je dorp blijft dan op het andere! Ik raad je aan om zeker je dorp eerst te koppelen aan google+ of GameCenter. Dan heb je zekerheid voor als het zou mislukken je je dorp nog kunt beheren.
   Mvg, ceetje

    1. Beste Tycho,

     Zoals ceetje al zei zou ik inderdaad voor de zekerheid koppelen aan Google+ of GameCenter.
     Ontkoppelen van Google+ is makkelijk , ontkoppelen van GameCenter is een stuk lastiger.
     Het is bijna niet mogelijk om te ontkoppelen van GameCenter, tenzij je het er voor over hebt om al je gegevens op je toestel te wissen.

     Mvg, Yosnoopy

 166. ik heb op mijn dochter nieuwe android tablet CC geinstalleerd. Echter zonder google+ koppelling. Ze zit intussen op lvl 37. Nu wilde ze echter ook op de telefoon CC kunnen spelen en dus heb ik ook hierop CC geinstalleerd. Deze Android telefoon had echter een google+ account en ziet de nieuwe CC met lvl 2 als de enige CC status. Als ik de tablet wil koppellen wil hij de versie van lvl. 37 overschrijven en dat is niet de bedoeling.
  Inloggen op Google+ is op de tablet niet meer mogelijk want hij wil direkt de lvl. 37 overschrijven ook al heb ik alles van de telefoon verwijderd.
  ik heb alle aktiviteiten verwijderd bij Google apps.
  Wat kan ik nog meer doen om het lvl. te kunnen veilig stellen zonder mijn dochter teleur te stellen?
  Daarnaast moet ik eigenlijk het tablet ter reparatie aanbieden bij Acer.

 167. Hoi ik wil mijn account van de iphone naar de tablet zetten maar ik heb op de iphone gamecenter en dat heb ik op de tablet niet hoe kan ik net nu op de tablet zetten zinder het te koppelen?

 168. Hallo,

  Ik zit met een groot probleem op clash of clans. Telkens als ik op clash of clans klik dan krijg ik steeds een melding van inloggen mislukt! Probeer later nog eens. Dit constant! Wt moet ik doen HELP!!!!!

 169. Hallo, ik speel al een paar maanden CoC op mijn samsung tablet maar ik heb nu een Iphone 4 en wanneer ik het probeer te koppelen staat er “Uw dorp is al permanent gekoppeld met een game center account waarop u bent aangemeld” , wat moet ik doen om dit wel voormekaar te krijgen?

 170. hallo, ik had een ipod en nu een telefoon, ik wil graag op die telefoon en clach dus met facebook verbinden. maar dat doet ie niet… hoe kan dat?…

 171. ik heb per ongeluk een beginent spel opgeslagen over me oude spele via google+
  maar ik wil mijn oude spel trug! hoe kan ik dit doen?

 172. het oude spel staat nog wel gekoppelt aan me facebook account hoe kan ik die openen en die weer opslaan aan me google+

 173. Hee hallo,

  Ik hoop echt dat jullie me kunnen helpen, want ik ben heel bang dat ik mijn account kwijt ben.

  De nieuwe update is zojuist uitgekomen. Toen ik deze wou installeren, gaf mijn telefoon aan dat er niet genoeg ruimte was. Ik eerst ruimte gemaakt, maar nog altijd niet genoeg (grr ik moet echt een nieuwe telefoon hebben). Dus ik dacht slim te zijn: ik verwijder clash of clans van mijn telefoon en installeer het spel dan opnieuw waardoor ik het spel heb én de laatste update. Nu komt het probleem..

  Ik heb mijn account nooit gekoppeld aan mijn google+ account (ik wist niet dat dat kon). Dit betekende dus dat mijn dorp weg was en ik opnieuw kon beginnen. Dat wil ik natuurlijk niet! Ik heb wel mijn account gekoppeld aan mijn facebook. Hopelijk kunnen jullie mij helpen!!

  Met vriendelijke groet,

  Geert

 174. hallooow mensen van het goede leven, ik heb een probleem…!!

  ik speel coc op tablet en op iphone,maar na de updat opent het spel niet meer op beide.

  op de tablet krijgt play store coc niet eens meer gedownload en op de iphone komt het spel in laadmodus en staat er (materiaal wordt gedowload ) maar er gebeurd helemaal niks.

  ik heb vanalles geprobeerd,opnieuw installeren opnieuw opgestart ,verwijderd .maar krijg het niet voor elkaar. wie o wie weet wat er aan de hand is en wat ik hieraan kan doen.?

  alvast bedankt.

  groeten danny

  1. Beste Danny,

   Al een oplossing gevonden? Ik kamp nl. met hetzelfde probleem.

   Gr.

 175. Hallo,
  ik heb de laatste 2 maanden probleem met mijn spel.
  Ik koop namelijk iTunes kaart en waardeer het op, alles lukt gewoon, ik heb dan geld op mijn appel account.
  Maar als ik edelstenen wil gaan kopen lukt het wel aankoop is voltooid zeg maar , maar ik krijg mijn edelstenen niet. Inmiddels heb ik het al meerdere keren geprobeerd ( €90,- ) is weggegaan. Ik heb alles al gedaan het spel opnieuw geïnstalleerd nog steeds niks.

  Ik hoop dat jullie kan gaan helpen, want het is echt klote

 176. Hee, ik heb een probleem !
  Ik heb al heel lang clash of clans op mijn iPhone en heb daar veel geld in gestoken. Maar nu heb ik een iPad en wil ik het overzetten naar mijn iPad. Ik ben op beide apparaten ingelogd op game center maar nu geeft hij een melding op mijn iPhone dat ik SH lvl 2 moet laden maar ik moet juist een melding op mijn iPad krijgen dat ik SH lvl 8 moet laden op mijn iPad. Ik denk dat het komt doordat ik op game center mijn slechte account van mijn iPad daar op heb staan.. Weet iemand hoe ik mijn iPhone COC account op mijn iPad kan zetten ?

  Alvast bedankt

  Craig

 177. Hee, ik heb een probleem !
  Ik had een groot probleem waar ik nu eindelijk achter ben gekomen wat de oplossing is. Ik moet nog een dingetje weten. Kan ik mijn goede account op mijn iPhone waar ik nog gewoon dagelijks op speel koppelen aan game center ? Ik weet niet hoe ik dat account kan koppelen aan een nieuw gamecenter account. Als iemand dit weet vertel het mij alstublieft ik zit al lang met dit probleem
  Alvast bedankt

  Craig

 178. Na de update van afgelopen dinsdag ben ik mijn dorp kwijt. Nu heb ik die link geopend die jij gaf maar dan kom ik niet verder. Ze schrijven dat ik een bericht moet sturen naar Clash of Clans player support alleen is deze nergens te vinden.
  Wie kan mij helpen, want ik baal hier enorm van.

  1. Open Clash of Clans, rechtsonder zit een icoontje met radartjes. Klik hierop en op het tabblad instellingen staat onderin Hulp en ondersteuning. Klik daarop en dan zie je rechtsonderin de knop om een probleem te melden.

   Hopelijk kan je hiermee verder.

 179. Mijn vriend en ik willen onze Clash of clans over zetten van tablet naar mijn mobiel alleen we weten niet hoe en of dat kan zo ja hoe dan??

 180. heel simpel;
  op je mobiel inloggen met een google+ account, daarna gewoon CoC downloaden op je tablet en dan inloggen met hetzelfde google+ account.

  mvg. NLForces

 181. Ik heb problemen met mijn clash of clans app. Als ik de app opstart, begint de app te laden en komt er te staan: materiaal wordt gedownload, waarna de app weer opnieuw opstart. Dit keer op keer en ik heb er nu al bijna een week last van. Ik heb de app al van mijn mobiel verwijderd, maar er veranderd niks. Weet iemand hoe die mij kan helpen?

 182. Hallo,
  Ik heb een account ooit gemaakt op clash of clans. De naam is 0348w (de W kan ook een hoofdletter geweest zijn)
  Ik ben alleen overgestapt van telefoon en heb op de andere telefoon clash of clans verwijdert.Ik stond wel ingelogd op die telefoon. Ik twijfel nu of ik aan een mail was gekoppeld..
  Weet iemand hoe je kan controleren of die aangesloten stond op een mail adres ( Want ik weet ook niet zeker of die op 1 stond aangesloten )
  Kan je anders op andere manieren je account terug krijgen?

  Alle tips zijn welkom!

  Mvg, B

 183. Hallo,
  Ik heb nu een samsung s3 en ga een samsung s5 kopen.
  Mijn account is gekoppeld aan Google+ .
  Kan ik nu gewoon met mijn nieuwe gsm mijn dorp terugkrijgen als ik inlog met mijn oude account?

 184. Ik heb even een vraagje: ik heb mijn coc account gekoppeld aan google plus maar nu wil ik het op een ander google plus account zetten hoe doe ik dat?

  Zal het fijn vinden als ik geholpen word want ik wil het graag weten

  Groetjes,

 185. Ik had op mijn andere mobiel een stad met sh 7 en ik heb een google + account maar ik kan mijn stad nergens terug krijgen??

 186. En ik ben vergeten om op de andere aan te melden dus ben ik opnieuw begonnen, kan ik nu nog mijn oude terugkrijgen??

 187. Hallo allemaal
  ik heb een account op de Computer gekoppeld met mijn iPad maar nu wil ik er mijn iPod bij hebben. Kan dat en zoja, hoe? Ps. Op mijn iPod was ik al stadhuis lvl 9.
  Groeten lol (ook COC naam)
  Groeten lol

 188. Hallo,
  Ik heb ooit mijn account gekoppeld maar dat mailadres ben ik nu kwijt. Ook is mij account ineens niet meer gekoppeld. ik heb nog wel dezelfde base op de computer maar wil deze graag op mijn mobiel zetten. het lukt me alleen niet meer om het account opnieuw met een ander mailadres te koppelen. Kunnen jullie me helpen?
  Groet,
  Mr. Beast

 189. Hallo,

  Mijn vriend en ik hadden samen met nog een clan genaamd SoldiersOfAllah, ondanks dat we nog maar met drie over waren was de clan wel actief want er werd nogsteeds gedoneerd.
  Maar toen we vannochtend wakker werden was de clan ineens weg, mijn vriend was leider en ik co-leider en hebben geen berichtje in ons postvak of niks.
  Onze dorpen bestaan nogsteeds alleen onze clan is ineens verdwenen…
  iemand enig idee hoe dit kan en hoe we onze clan weer terug krijgen? Een nieuwe clan aanmaken werkte namelijk ook niet..

  Vriendelijke groet,
  Nisan

 190. ik was bijna in stadhuis level 8 en toen moest mijn mobiel op reperatie en toe ik mijn mobiel terug had wou ik weer inloggen maar hij deed het niet met mijn google account weet iemand wat ik kan doen om mijn oude account weer terug kan krijgen

 191. hallo als ik wil praten bij clash of clans in wat voor chat dan ook dan verdwijnt mijn toetsenbord binnen 1 sec wat kan ik daar aan doen

 192. ik heb vorige week me telefoon kapot laten vallen, ik heb nu een tablet kunnen lenen van een vriend van mij. Zijn account is gekoppelt aan die tablet maar ik kan de mijne niet koppelen zodat ik weer met me eigen dorp verder kan mijn dorp heet 030kamp uuu. Kan iemand mij AUB helpen wil echt dolgaag verder spelen.

 193. Ik zit op jijn ipad clash te spelen.
  Laast heb ik geprobeerd opnieuw te beginnen maar dat lukite niet dus ik ging mijn fb-account loskoppelen.
  Maar nu wil ik juist weer dat ie weer is gekoppeld en ik weet niet hoe dat moet.
  Kan iemand me hellpne?

 194. hoi ik ben hakan ik woon in nederland ik had mijn clash of clans dorp overgeplaats naar mn android toestel maar na 1 maandje is ie weg gegaan en heb weer een nieuwe email mr die zie k nooit meer op android terug maar op ipad heb ik dezelfde dropje nog maar als k em wil over plaatsen zegt ie dat hwt niet kan omdat er al een keer naar android. verstuurd

 195. Hallo!

  Ik heb een oud Clash of Clans account waar ik niet meer op kan komen omdat ik mijn oude gamecenter wachtwoord niet meer op kan vragen omdat mijn email account een tijd geleden is gehackt.

  Is wil super graag mijn landje terug want ik ga niet overnieuw beginnen dat vind ik het niet waard.

  Is er een andere manier om het terug te krijgen?

  Mijn spelersnaam was Keijzie.

  Mvg,

  Barry

 196. hallo,

  ik heb op me ipod clash of clans heb SH lvl 7 maar als ik clash of clans opstart dan kan ik eventjes spelen en krijg ik erna een bericht van game center dat ik moet inloggen en dan probeer ik in te loggen en dan blijft hij zowat beetje vast hangen en kan ik niemeer spelen en dat krijg ik dus alsmaar door en door als ik clash of clans opstart..

  en ik heb op me oude telefoon ook een SH van lvl 7 die wil ik naar me nieuwe telefoon koppelen maar dan staat er kan apperaat niet koppel u moet onder SH lvl 4 zijn om apperaat te koppelen., maar ik wil niet inloggen met google+ want dat is mijn broer’s account

  CoC namen
  JustMoreno
  LG Moreno

 197. Hallo,

  Ik ben als eerst begonnen met COC spelen op mijn ipad, nu wil ik het spelen op mijn Iphone, maar krijg ik telkens een dorp tevoorschijn van een veel lager level. Weet iemand hoe dit kan? Er komt namelijk telkens te staan op mijn ipad of ik het dorp met stadshuis level 5 wil laden.

 198. Mischien is je dorp op de ipad level 5 stadhuis, of je begint helemaal opnieuw. Wat ik zou doen, hou het op je ipad. Veel groter scherm en ik zou ook niet goed worden als mijn dorp waar ik 7 maanden aan werk naar de knoppen gaat.

 199. hallo,

  ik had een iPhone 5 met coc, was al een aardig eind met th 9 etc. Ik sta aangemeld op game center . Alleen mijn iPhone is verdronken in het water en ligt op de bodem van een meer. Nu heb ik een android toestel en wil ik mijn oude dorp weer terug, maar hoe? Op dit android toestel kan ik mij nergens aanmelden op game center voor zover ik zie..

  alvast bedankt

  1. Gamecenter is specifiek voor Apple producten. Je zal eerst Clash of Clans op een andere iphone of ipad moeten openen (met jouw gamecenter id) en daarna via Koppelen je dorp aan je Android moeten koppelen. Daarna kan je gewoon verder spelen op je Android.

 200. Hallo, ik heb mijn mobiel laatst gereset ik heb van tevoren het account gekoppeld aan google+ toen ik opnieuw coc downloade kon ik alleen kiezen uit een nieuw nooit door mij gebruikt dorp ik had eerst stadhuis lvl 7 en nu is hij er niet meer. Iemand een oplossing?

 201. Als je je coc dorp koppelt aan google+en daarna op een tweedw dorp wat gebeurd en dan met het eerste dorp?

 202. Ik heb mijn mobiel gereset en opnieuw coc gedownload nu heb ik wel met facebook gekoppeld maar hij zegt alleen maar dat hij met het huidige spel kan koppelen. Iemand tips ?

  1. Je kan een acc koppelen nadat je je stadhuis naar lvl4 hebt gebracht 😉 dan kan je nieuwe toestel koppelen aan de oude waar je oude acc nog op is ingelogd ;). Suces

 203. Help na de laatste update van het spel ben ik alles kwijt.
  Weet iemand hoe ik mijn stad weer terugkrijg. Heb het spel opnieuw gedownload en daarna ingelogd maar zit nu weer op level 1 in plaats van level 67.

 204. Na update niet mogelijk deze te voltooien

  gaf melding onvoldoende geheugen beschikbaar.

  Geheugen vrijgemaakt op kaart en tel geen sjoege…

  Bleek cache geheugen te zijn wat vol zat deze geleegd en of we go!

 205. beste.
  ik heb al tijd een clash of clans acount maar mijn telefoon is stuk gegaan en ik heb hem aan facebook en een apple ipad gekoppeld google + weet ik niet zeker.
  mijn vraag is nu hoe krijg ik het acount vanaf de ipad naar mijn android samsung ?
  als ik met mijn facebook in log dan gaat ie op een ander acount van mij
  en hoe hoe kan er ik desnoods achterkomen hoe mijn google+ acount heet

  mvg kevin.

 206. ik ben joren en ik had een iphone 4s waar ik clash of clans op speelde die aan een game center gekoppeld was en toen kreeg ik een nieuw apple id omdat men oude niet meer werkte en daarna kocht ik een iphone 5s en wou ik men dorp naar nieuwe gsm overzetten maar ik kan niet meer op mijn oude apple id en dus niet op game center en kan ik mijn dorp niet terugkrijgen is er iemand die kan helpen wat ik kan doen om het dorp terug te krijgen?

  1. Contact opnemen met supercell d.m.v een mailtje ….. Dit zijn problemen wat alleen door supercell opgelost kan worden

 207. Ik had een account op een galaxy die is kapot gegaan. hij doet het helemaal niet meer. maar nu heb ik een iphone gehaald maar daar kan je niet met de google+ inloggen. wat moet ik doen om mijn account terug te krijgen en zodat ik weer op mijn iphone kan spelen ?

  1. Hallo,

   Ik weet niet hoe dat moet en of dat ook wel kan.
   Wat je wel kan doen is met een ander android toestel (bijvoorbeeld die van een vriend) clash of clans downloaden en dan met je google+ account inloggen. Dan kan je op clash of clans bij instellingen op apparaat koppelen drukken. Dan krijg je een code te zien die je op je Iphone in kan voeren. Als het goed is heb je dan je oude dorp weer terug.

   Groeten, Teddoooo.

  2. Via je pc of laptop even inloggen op clash of clans en zo kan je hem koppelen aan je nieuwe toestel 😉

  1. Als jij je acc wilt koppelen met een 2 de toestel dan zal hij op je eerste toestel een code aangeven wanneer je daar klikt op (dit is de oude apparaat). Code die je nu op je oude toestel ziet moet je intoetsen op je nieuwe toestel en dan bevestigen 😉

 208. Ik speel al lang CoC. SINDS IK de IPod 4 had. Maar toen die door de ouderdom begon te laggen, besloot ik ineens gewoon.een goede gsm te kopen (Android). Ik koppelde mijn gsm aan mijn ander account en dat werkte perfect. Een half jaar later werkte mijn gsm niet meer en het moederbord.moest dus vervangen worden. Een paar weken later ontvang ik mijn gsm terug en wilde.ik hem zoals eerder hem via.mijn oude iPod terug koppelen. Dat lukte me niet want er kwam te staan dat ik mijn account maar aan 1 apparaat kan.koppelen. ik weet dus.niet wat ik kan doen. En mijn iPod staat op.Sterven. Kan iemand me.aub helpen
  Ik heb mijn account dus op mijn iPod staan en blijkbaar oude gsm maar die is vervangen door fAbriek en ik kan dus.niet meer.koppelen met mijn nieuwe gsm omdat die andere 2 al gekoppeld zijn
  Alvast bedankt en antwoord snel please

  1. Contact opnemen met supercell. Je probleem melden dat het niet meer mogelijk is om je acc van je oude toestel te ontkoppelen omdat je een nieuwe moederbord er in hebt dan zal j een mailtje terug krijgen waarbij hij bepaalde gegevens zal vragen over je acc. Bijv, Spelers naam je level en hoeveel je exacte lvl is en z.
   Als je dit beantwoord zullen zij zorgen dat het goed komt 😉

  2. Contact opnemen met supercell. Je probleem melden dat het niet meer mogelijk is om je acc van je oude toestel te ontkoppelen omdat je een nieuwe moederbord er in hebt dan zal j een mailtje terug krijgen waarbij hij bepaalde gegevens zal vragen over je acc. Bijv, Spelers naam en hoeveel je exacte lvl is en z.
   Als je dit beantwoord zullen zij zorgen dat het goed komt 😉

 209. Hallo

  Ik heb een vraag.

  Mijn zoon zijn tablet is onlangs teruggestuurd naar de fabrikant voor herstel. Na het herstel zeer makkelijk COC er weer opgekregen met zijn oude account. Nu moet hij echter elke keer als hij COC start zijn account koppelen bij google sign in. Je ziet ook niet meer de tekst welkom terug. Kan dit kwaad wanneer zijn tablet crasht of zo? is hij zijn account dan kwijt. Graag een antwoord, al vast bedankt

 210. hoi ik heb een vraagje. ik heb in een vlaag van verstandsverbijstering mijn google account gewist. maar inmiddels wel weer geactiveerd. echt als ik wil inloggen op coc met dat account kan ik wel inloggen maar mijn dorp wordt niet geladen en krijg ook dat schermpje niet te zien. ik heb inmiddels al contact gehad met supercell en volgens hun als ik uitlog en inlog ik dan weer mijn dorp terug heb maar dat heb ik onderhand al 3 uur geprobeerd en mijn dorp wil nog steeds niet laden. ook als ik google plays update dan pakt hij mn google niet en komt er kan niet inloggen te staan haal ik de updates weg dan logt ie wel in maar kan nog steeds mijn dorp niet laden…wie o wie zou me kunnen helpen want ik was al best ver met dat account en moet nu helaas met een nieuw dorp helemaal overnieuw beginnen ik hoop gauw wat van jullie te horen groetjes…..

 211. Hallo,

  Mijn dorp laad niet meer als ik ingelog met de game centre
  Blijft op de begin dorp staan.
  Wat te doen?

  Grtz

  1. Er zijn meer mensen die daar last van hebben. Supercell is het aan het onderzoeken.

 212. Beste,
  Ik had mijn clash of clans op samsung en op ipod, maar ik heb een iphone 6 gekocht en ik heb met mijn gamecenter account ingelogd maar ik ben opnieuw begonnen.
  Kan iemand me helpen?

 213. Hallo ik ben ingelogd met mijn gamecenter account maar ik heb nog altijd een drop van lvl 2. Kan iemand mij helpen ik ben lvl 78 en mijn coc naam is semihbaba.
  Ik had op galaxy s4 mini en ik had deze ook gekoppeld op mijn ipod maar kheb nu een iphone 6 maar ik kan ze nie op mijn iphone krijgen.

 214. hoi ik heb een heel oud slecht clash of clans account op mijn Google account staan en nu wil ik mijn nieuwe account ermee verbinden, alleen krijg ik elke keer een scherm met wilt u uw vorige stad laden? weet iemand hoe ik het kan restten ofzo?

 215. hallo ,

  Ik heb mijn clash of clans account wel aan mijn Facebook account gekoppeld .
  Maar het gamecenter account is verwijderd. Kan ik mijn account als nog terug halen via Facebook ?

 216. Hoi,

  Ik heb op mijn iPod en mijn iPhone een account, maar wel op jet zelfde game center account. Elke keer als ik hem op start vraagt het account of ik mijn betere account wil synchroniseren. Hoe kan ik 2 accounts hebben op 1 game center account.

 217. Het zit zo,ik heb dus een nieuwe telefoon moeten aanschaffen.. En heb daar coc op geinstalleerd..Dus begon bij level 0 dat was opzicht geen probleem maar toen wou ik dus mijn oude account overzetten naar mijn nieuwe iphone maar Mijn oude had ik nooit gekoppeld aan GameCenter.. Toen had ik zonder er bij naar te denken dat account van level 0 Gekoppeld aan Game Center.. Heb mijn oude account nog wel met lvel 68 Maar elke keer als ik dan mijn oude tel coc opstart krijg ik wilt u stadhuis level 4 Laden..Wat mijn vraaag nu dus is Hoe kan ik zorgen dat ik mijn OUde account waar ik dus bij level 68 mee zit Op mijn nieuwe Telefoon krijg.. Dat het account verwijderd word waar ik nu op speel op men Nieuwe mag van mij kwijtraken>> Iemand een idee of suggestie hoe ik mischien mijn game center account kan wijzigen ofzo want word er gek van BVD

 218. Halo,

  ik had mijn goog+ acc gekoppelt met game center maar ik ben nu mijn account vergeten van game center weet iemand hoe ik mijn GAME CENTER acc kan terug krijgen

 219. Hallo een vriend van mij heeft zijn iPod op zijn mobiel gekoppeld met clash of clans maar hij speelt het nooit meer dus krijg ik zijn clash of clans maar hij weet niet hoe je het moet loskoppelen ? En mij vraag is dan hoe moet je dat doen ?

 220. Hallo ik heb een klein probleempje ik heb een oud dorp waar ik niet meer op speel en dit dorpje komt steeds terug okal heb ik een nieuwe account aangemaakt ik wil helemaal vanaf level1 beginnen omdat ik iets verkeerds heb gedaan ik heb al niewe accounts gemaakt aleen als ik op mijn nieuwe account ga dan komt het zelfde dorpje terug please someone help me

 221. Hallo allemaal,

  Ik hoop echt dat iemand mij kan helpen!
  Ik heb dus clash of clans aangemaakt op ’n game centre account die ik ben vergeten, het is namelijk 2 jaar geleden, heb er alles aangedaan om achter dat game centre account te komen, maar het is me niet gelukt. In ieder geval ik heb dezelfde account op me Samsung s4 alleen die heb ik dus al ’n keer gekoppeld en nu het grootste probleem; ik wil de clash of clans account waar ik het over heb op me nieuwe iPhone! Heeft iemand enige idee hoe ik dat kan doen?

 222. goedemiddag

  ik stuur in naam van een clangenoot, hij heeft geen tijd om zelf te sturen daarom leg ik het even uit.

  hij wil zijn dorp met google+ koppelen, maar als hij dit zou doen 
  dan gaat zijn heel dorp terug naar lvl 1 wat niet de bedoeling is.
  normaal komt er op te staan heeft u een bestaand dorp of wilt u opnieuw beginnen. ( had ik toch ).
  maar hij krijgt: bent u zeker dat u cofu s dorp met sh 1 wil gaan dan verlies je uw huidig dorp.

  hij heeft van int begin nooit zijn dorp met google+ verbonden. 
  weten jullie mss een oplossing.
  hartelijk dank alvast

  mvg katja 

 223. Ik heb een iPad 1 gekocht alleen voor COC nu heb ik via mij gamecenter ingelogd en als ik COC open dan krijg ik de melding dat hij mij dorp niet kan laden omdat mij iPhone ios7 is ??? Iemand weet hoe ik dit voor elkaar krijg ?

 224. de winter update doet het bij mij niet er staat bij het openen:goed nieuws er is een nieuwe versie van het spel beshikbaar.

  maar als ik op bijwerken klik dan gaat hij naar app center en staat er geen update maar gewoon openen, dan klik ik op openen en dan staat er weer: goed nieuws er is een nieuwe versie van het spel beshikbaar.

  Wat moet ik hier tegen doen? het spel erop en eraf halen heb ik al geprobeert.

 225. Ik heb me iPad gereset maar ik kan nu niet me clash of clans account terug halen met me game center???

 226. Hallo,

  Ik had een Samsung galaxy s4 en heb nu een iPhone 6 gekocht.
  Is het mogelijk om dat account over te zetten want ik krijg een foutmelding als ik de overzetcode invoer?
  Groetjes django

 227. Kan iemand mij plz helpen ik heb een probleem ik heb een account aan ge maakt maar die had ik toen met Google gekoppeld maar ik wilde een ander account hebben dus heb ik dat gedaan maar daar ben ik nu heel ver mee en ik wil nu graag dat account koppelen met Google maar dat kan niet wand dan gaat hij naar mijn oude account en die wil ik niet meer

 228. Heey, ik had me account gekoppeld aan me Facebook en toen ik me nieuwe iPhone kreeg ontkoppelde ik het per ongeluk en nu kan ik het niet mee spelen. Is het mogelijk dat jullie mij kunnen helpen om me account toch terug te krijgen. Gr.

 229. Ik speel al een tijd CoC, nu is het zo dat ik dat als eerste op mijn tablet speelde.
  Maar ik heb een nieuwe telefoon dus wou ik daar CoC ook aan gaan kopellen.
  Dus wat ik heb gedaan is op mijn telefoon gelikt op kopel, maar ik denk dat ik iets verkeerd heb gedaan.
  Want als ik dan op mijn tablet ga voor de ‘kopelcode’, vraagt hij of ik het dorp van mijn telefoonwil overnemen.
  Ik dacht, dat doe ik even opnieuw vanaf mijn tablet, maar daar ben ik ineens uitgelogt met google plus.

  En als ik wil inloggen bij google plus op mijn tablet vraagt hij me weer of ik het dorp van me telefoon wil overnemen, als ik niet ja klik logt hij niet in.

  Kan iemand mij helpen?

 230. Hallo,

  Ik heb mijn telefoon moeten resetten en ben alles kwijt geraakt van clash of clans.
  Ik heb een nieuwe account aangemaakt en ben dus weer helemaal opnieuw begonnen.. nu zag ik net dat mijn oude account wel nog bestond in de Clan waar ik toen in zat. Hoe kan ik nu weer terug naar mijn oude account/dorp?

  Kan iemand mij helpen?

 231. hallo ik heb een jaar geleden overnieuw begonnen met clash of clans spel
  ik heette toen topschub1 had level 23 en stadhuis level 5 deze stond gekoppeld aan me google plus account nu heb ik een nieuwe telefoon en wil graag verder spelen maar dan wel met mijn huidige spel topschub1 level 93 met stadhuis level 10 clan Alexandria

  ik hoop dat jullie me kunnen helpen het spel verder te spelen op me nieuwe telefoon met level 93 uiteraard

  mvg dennis

 232. Ik had500 edelstenen gekocht en toen keek ik en toen stond er nog steeds geen edelsteen ik wou die graag trug willen hebben
  Of het geld trug

 233. kan ik twee keer mijn dorp koppelen ik heb een iphone 4 en als ik hem wil koppelen naar mijn samsung s3 zegt hij dat hij al is gekopelt maar ik weet niet waar ??

 234. Hallo, Ik had een dorp die al heel ver was.
  Nu heb ik de app verwijderd en heb ik het spel opnieuw gedownload nu moet ik weer helemaal opnieuw beginnen. En ik heb al geprobeert in te loggen maar hij pakt mijn oude dorp niet.

  Enige tips?

  1. Nu is mijn facebook wel nog gekoppeld aan mijn oude account maar mijn google account niet pakt. dus…. raar spelletje toch.

 235. Heey Ik heb vet probleem nieuwe tel en wad op level 68 en nu kan ik weer beginnen op level 1 kennen jullie hem terug zetten ?

 236. Hey redactie, hier Richy, was altijd ingelogd met google+ en hij is nu in een keer losgekoppeld. Probeer hem weer te koppelen maar dit lukt niet. krijg dan ook de melding”wil je stadhuis level 1 laden. wie weet wat ik moet doen.

  Alvast bedankt,
  Richy

  1. Als ik het goed begrijp, is jouw stadhuis level 1. Als je dan je oude kamp wilt laden, moet je op accepteren drukken (niet dat dat veel nut heeft, want binnen 5 minuten heb je je stadhuis op level 2).

 237. Dag redactie en medespelers,

  Ik heb natuurlijk al gekeken op de site van supercell.

  Daar niet iets gevonden wat mij duidelijk is.

  Groetjes Richy

 238. Beste Richy,

  Dit soort problemen heb ik gelukkig nooit, heb geen idee hoe ik je moet helpen, maar ik zal het proberen.
  Mischien moet je Clash of Clans verweideren en weer downloden?
  Als er staat ‘Wil je stadhuis level 1 laden?’ Staat er dan ook zoiets als ‘accepteren’ of ‘annuleren’?

  1. Hey danger,

   ik ga natuurlijk niet COC verwijderen, wil hem alleen maar weer koppelen aan google+. Er staat inderdaad acc. of annuleren.

   Groetjes

 239. Tja, de meeste mensen zeggen dat als je Coc, verweidert, en het weer download het nog steeds opgeslagen is. Maar als er staat; ‘Wil je stadhuis level 1 laden?’ Dan zou ik voor annuleren kiezen.

 240. Beste Lezers ik heb het volgende probleem als ik mijn clash of clans account van mijn HTC (google play) naar mijn Iphone (Game Center) over wil zetten d.m.v. de code:

  Je dorp is permanent gekoppeld met het game center account waarop je bent aangemeld.
  Omdat het dorp al voortgang heeft geboekt (stadhuislevel 4 of een gedane aankoop) kan het niet meer worden overgeschreven.

  Help wat te doen?!!!

  gr Jasper

 241. hallo allemaal, mijn coc account stond op mijn tablet maar die is kapot en dus nu binnen. kan ik mijn dorp laden op een ander apparaat met een ander google account?

  weet iemand wat ik moet doen?
  alvast merci

 242. Gelukkig. Ik had mijn nieuwe tabled (coc stadhuis levl 4)ook bijna overgezet naar mijn goede acount.(stadhuis level 9)

 243. Vet toch?! Heb nu ook een tweede acount! DANGER ll
  Ik ben best goed. Bijna uitgemaxte stadhuis level 3! Van je eerste acount kan je altijd leren; niet te vroeg je sh uppen. Dat kan ik nu doen, maar eerst beter mijn stadhuis tot level 5 doen, en dan een lange stop maken. Ik denk alles bij mijn lage acount uit te maxen(of iets lager) en bij sh 5 ga ik alles maxen. Kan nog es goed komen!

 244. ik heb de nieuwe update bij gewerkt en er stond bij dat er een boots is met 1 edelsteen maar hij werkt niet en de rest is wel bij gewerkt .

 245. Ik heb een probleem, ik heb schijnbaar eerder een clash of clans account gemaakt nu heb ik een nieuwe tablet en ben opnieuw begonnen alleen zonder mijn oude dorp te laden omdat ik er toch niet ver op was en de naam niet mooi vond, nu ben ik al redelijk ver met mijn nieuwe dorp alleen kan ik het account niet binden omdat hij dan steeds vraagt of ik het oude dorp wil laden. Kan ik dat oude dorp niet overschrijven of verwijderen?

 246. je mag zelf bepalen wil je 2 dorpen te gelijk dan doe je dat als je dat niet wilt verwijder je oude dorp

 247. Ik heb een probleem , ik heb sindskort een nieuwe iphone. Ik wil graag me oude dorp op me nieuwe telefoon maar ik was alleen gekoppelt met facebook meer niet.. Weet iemand misschien hoe ik me dorp terug kan krijgen

 248. Ik heb een samsung galaxy s4 waar nu clash of clans opstaat en daar was ik opnieuw op begonnen. Ik wou graag van mijn oude telefoon een samsung galaxy s2 dat clash of clans account naar mijn nieuwe telefoon overzetten maar mijn oude was nergens mee gekoppelt. Als ik die oude nu koppel met facebook hoe moet ik die dan op mijn nieuwe telefoon krijgen want als ik mijn nieuwe telefoon clash of clans koppel aan facebook zegt die dat er al een account aan gekoppelt is waar ik verder niks mee kan. En als ik via google+ probeer dan zegt die dat ik een ander account heb gekoppelt aan mijn google+ maar dat is een stadhuis lvl 2 waarvan ik niet zou weten wanneer ik die heb aangemaakt…

  Lijkt wel onmogelijk om het overtezetten…

 249. Ik had een probleem nou een andere probleem ben mijn ontgredelingscode kwijt hoe kan ik die terug krijgen of hoe kan ik contackt opnemen met clash of clans om die terug te krijgen gr maikel

 250. Ik heb een nieuwe ipod touch. Op mijn nieuwe ipod heb ik zojuist Clash of Clans gedownload en geregistreerd en ben ik met een nieuw dorp begonnen. Dit dorp wil ik niet.

  Op mijn oude ipod 4 staat het dorp wat ik op mijn nieuwe ipod wil hebben. Op mijn oude ipod had ik Clash of Clans niet geregistreerd.
  Nu lukt het overzetten niet meer omdat het nieuwe dorp staat geregistreerd.

  Wie kan mij helpen?

  1. Beste Strijder,
   Misschien eerst je oude ipod inloggen met je ID, en daarna uitloggen met je nieuwe ipod en dan weer inloggen en dan coc opnieuw starten?
   Mvg,th

   1. die ouwe ipod doet het niet meer hij start niet dus daar kom ik niet meer

 251. Mijn x bogen doen het niet goed, heb ze op land en lucht staan alleen vallen alleen land aan! Al aardig wat bekers er door verloren… Help iemand? Wat moet ik doen?

  Alvast bedankt.
  Mvg D.a.S

 252. D.a.s,

  Als de X-boog de lucht in wijst, staat hij op grond en lucht. Als je de X-boog wisselt, zie je dat de activeringsradius(afstand wanneer hij schiet) verandert. Bij alleen grond kan hij vanaf 14 tegels lang de troepen bekogelen. Bij grond en lucht 11 tegels.

  1. Dat snap ik. speel het al bijna twee jaar. maar als ik hem op lucht en grond zet. de afstand dus kleiner wordt, schiet die niet op lucht! er zit een bug in mijn x bogen!

 253. Iemand misschien een idee hoe ik mn i-tunes code kan inwisselen voor gems op mn androide telefoon?

 254. mijn account was gekoppeld aan me mobiel en toen ik op een ander account ging was ik me dorp kwijt. is er nog een manier hoe ik dit kan terugtrekken want vind dit evht zonde

 255. Dat kan niet Jasper, daar heb je een Google-Playstore kaart voor nodig, die kun je importeren uit Ameriks Etc. Die zijn nog niet in Nederland verkrijgbaar.

 256. Beste D.a.S,

  Er is een Bug opgetreden bij een aantal X-Bogen, ook bij die van mij.
  X-Bogen die op grond staan, schieten nu ook op luchtroepen. Dit is niet bij alle X-Bogen zo, dus kijk uit bij je Luchtaanvallen! Maak handig gebruik van deze Bug zolang het nog kan!

 257. Goedemorgen,

  Hopelijk kunnen jullie me helpen met een probleem.
  Op onze ipad staat een COC dorp. via de telefoon heeft mijn zoon zijn dorp gekoppeld aan het game centre waarna de ipad constant vraagt, bij het opstarten van het COC dorp of die het dorp van mijn zoontje moet laden. Wat inhoud dat mijn dorp weg is
  Wat kan ik doen?

 258. Hoi allemaal,

  Ik kan als ik op clash of clans klik niet meer inloggen. Ik heb al geprobeerd om de ipad aan en uit te zetten, de app te verwijderen en weer opnieuw te downloaden.

  Weet iemand hoe dit zit?

  Alvast bedankt!

 259. Heey,

  Ik heb een probleem ik hen iphone en ik kreeg een acc van me broertje waarmee ik heb ingelogd op gamecenter, kort daarna logde ik weer in met me eigen game center acc de probleem nu is dat mijn game center acc is gekoppeld met zijn dorp en nu kan ik nooit op me dorp. Iemand tips ?? Aub

 260. Hallo ik heb een iPod met ios 6 en een iPad met ios 8 als ik het dorp van me iPod wil krijgen op me iPad zeg ik dat me ipod me oude apparaat is en me iPad me nieuwe maar ik krijg dan geen code ligt dit misschien aan iPod
  Hoop zo snel mogelijk iets te horen
  Mvg Thomas

 261. Ik had net ergens gelezen dat als je een iPhone iPod iPad lager is dan ios 6.x ofzo dat je dan geen dorpen kan wisselen en als ik op me iPod heb ingelogd op gamecenter en ik doe dat op me iPad dan moet ik opnieuw beginnen ligt dit aan ios6
  Hoop zo snel mogelijk iets te horen

 262. Hallo,

  weet iemand hoe ik mijn gamecenter account kan veranderen van mijn coc account?
  Iemand heeft mij opgelicht. Maar op mijn iphone heb ik nog toegang tot het account. Dus wil ik een andere apple id/gamecenter account gebruiken. Aub snel antwoord.

  Bij voorbaat dank

 263. ha mede clash of clanners,
  ik zit met een probleem, ik ben ooit begonnen op mijn htc one en heb toen een keer verbindig gemaakt met mijn ipod touch, nu is mijn htc kapot gegaan en heb ik een iphone 5 gekocht en nu wil ik het overzetten via game center.
  allleen blijkbaar wil het niet lukken waarschijnlijk omdat mijn ipod ios6 heeft en mijn iphone ios8.
  is hier iets aan te doen of zal ik het acc nooit meer terug krijgen?

 264. lees nu pas dat iemand een paar berichten hierboven daar ook last van heeft, zou je me het kunnen laten weten als je meer weet?
  alvast dank

 265. Ik heb een iPod met ios 6 en elke keer als ik COC opstart staat er welkom *vince* en bij me iPhone (met ios 7) ook maar als ik ze wil koppelen krijg ik geen code op me iPod hoop snel iets te horen

 266. Hallo,

  Ik speel al jaren clash of clans. Mijn telefoon is kapot gegaan en heb nu een nieuwe. ik heb alleen nooitde game opgeslagen in game center. Nu ik het spel downloade heb ik per ongeluk die wel opgeslagen, nu kan ik niet meer bij mijn eigen dorpkomen. heb al 5 keer een in game bericht gestuurd maar hier word gewoon niet op gereageert.Ik heb alleinformatie die nodig is gestuurd.weet iemand wat ik moet doen?? ben al 2 weken bezig maar krijg maar geen reactie.

 267. Beste Clasher,
  Mijn divisie schild heeft het op bijzondere wijze “begeven”.
  Na mijn laatste aanval om naar goud2 te worden gepromoveerd liep blijkbaar niet goed synchroon, want nadat ik terugkeerde naar mijn thuisbasis was oppeens mijn schild verdwenen, in een divisie seizoen én op 1602 trofs.
  Ik weet nog wel dat bij die laatste aanval mij verbinding wegviel, dus misschien heeft mijn WiFi op een of andere manier iets aangericht 🙂
  Ik zal nog even niet aanvallen zodat men kan zien dat het echt zo is (clangenoten op chat zagen mij ook zonder schild)
  Opnieuw opstarten verscheidene keren uitgeprobeerd, geen verandering.

  Iemand deze zelfde ervaring als ik nu ? Laat een reactie achter !
  Mvg: DAAN (ergerts united)
  P.s. Het klinkt waarschijnlijk erg raar dit (vind ik zelf ook), bezoek anders even mijn clan/dorp om het te zien

  1. Beste DAAN,

   Dat heb ik ook regelmatig als er net een nieuwe seizoen is begonnen, maar bij mij is het andersom.
   Ik heb dan namelijk een divisie-schildje terwijl ik nog niet heb aangevallen, na een tijdje is het divisie-schildje verdwenen.
   Ik heb een paar andere spelers in mijn Clan gezien die hetzelfde hadden.
   Beetje vreemd, waarschijnlijk een bugje ofzo.

   Mvg, Yosnoopy

 268. Hm, ik kom net online en hij is weer terug… Erg apart..
  Toch iemand die verklaring weet… ?

 269. Hallo,

  Ik heb een vraag ik heb een samsung galaxy s3 met clash of clans om level 86.

  Mijn probleem is dat ik nu een galaxy s5 heb en daar moest ik overnieuw beginnen, ik probeerde dus mijn apparaat te koppelen van mijn s3 naar mijn s5 alleen komt er telkens te staan bij mijn s5 als ik heb geklikt op dit is het nieuwe apparaat geef de bevestigings code.

  En bij mijn s3 staat er telkens als ik inlog wilt uw zeker door gaan type bevestigen en dan word uw gekoppeld aan account met stadhuis level 3.

  Dus in plaats van dat mijn level 86 word gekoppeld naar mijn s5 krijg ik het anders om dus op mijn s3 level 3.

  Ik hoor graag of jullie mij kunnen helpen.

  Snap er echt helemaal niks van en elke keer als ik wil inloggen staat er gelijk type bevestigen als ik dat niet doe logt die niet in.

  1. Beste Mrxnl,

   Je kunt dus niet inloggen met Google+?

   Mvg, Yosnoopy

 270. hoi ik heb een vraag. mijn broertje had een dorp en was al best ver (op zijn samsung galaxy note 10.1 tablet). zijn tablet ging kapot en kon niet meer opladen hij heeft nog wel een backup kunnen maken, zijn tablet is gemaakt en hij downloade het spel opnieuw maar hij kon niet zijn eigen dorp niet terug krijgen. help??!

  1. Beste nikki verkaart,

   Als je broertje zijn dorp op zijn SamSung Galaxy Note 10.1 tablet heeft gekoppeld voordat hij kopt ging met Google+ kun je gewoon opnieuw inloggen op Google+, en heeft hij zijn oude dorp weer terug.
   Zo niet, dan moet hij helaas opnieuw beginnen.
   Succes!

   Mvg, Yosnoopy

 271. ik heb een newe gsm gekregen van mij moeder en heb weer clash of clans kunnen downloaden maar ik wou weer op mijn oude account gaan en er is een foutje gelopen daar door moet ik opnieuw beginnen weet iemand waar ik moet zijn om dat recht te zetten ?

  help a.u.b

  1. Beste monolito,

   Als je je oude dorp hebt gekoppeld met Google+ of GameCenter kun je gewoon inloggen, en heb je je oude dorp weer terug.
   Zo niet, dan moet je helaas opnieuw beginnen.

   Mvg, Yosnoopy

 272. Daar is maar een antwoord op…: ik heb geen idee. alleen als zijn tabled gekoppel zou zijn aan Google+ of Facebook. wieweet zou je em dan kunnen overzetten… Hoe is hij trouwens kapot gegaan? blijf bij die reden uit de buurt!!

 273. Hallo : ik had mijn clash of cpans per ongeluk verwijderd maar als ik hem nu dowlaud via play store komt er tevoorschijn foutcode:-24

 274. ik heb een probleem,

  ik speel clash of clans op mijn iPhone maar heb het vroeger op mijn tablet gespeeld. mijn vader had het verweiderd en ik wou het er weer op zetten dus dat heb ik gedaan. als ik mijn account wilde koppelen kon dat niet omdat je hem maar 1 keer kan koppelen staat er. toen heb ik clash of clans gemaild en kreeg ik als reactie dat ik een aantal vragen moest beantwoorden om te kijken of het wel echt mijn account is nadat ik dat gedaan heb kreeg ik een aantal dagen reactie dat ze me zo snel mogelijk zouden helpen.

  toen ik later op clash of clans probeerde te gaan moest ik een ontgrendel code invullen alleen ik zou niet weten waar ik die kan vinden.

  kan iemand mij helpen??

  1. Beste dion,

   Dit heb ik ook gehad, bij mij kreeg ik de code gestuurd van Supercell via de mail.
   Misschien eens kijken of je echt geen code van Supercell opgestuurd hebt gekregen.
   Succes!

   Mvg, Yosnoopy

 275. Hoi. Als ik via google+ mijn dorp wil bewaren krijg ik de pop-up of ik het dorp van ene Hilki met stadhuislevel 1 wil laden. De voortgang in mijn huidige spel zou dan verloren gaan. Dat wil ik uiteraard liever niet. Iemand al eens meegemaakt? Zo ja. Wat nu en wat kan ik er aan doen? Thanks

  1. Beste Bol,

   Dan heb je met dat Google+ account waarschijnlijk al gekoppeld met een ander dorp.
   Je kunt een nieuw Google+ account aanmaken en dat account koppelen met je huidige dorp.
   Succes!

   Mvg, Yosnoopy

 276. Hoi, op de pc speel ik via bluestacks, op mijn telefoon via googleaccount. Foon kapot, nieuwe accu erin, moet ik natuurlijk alles opnieuw erin zetten. Ik heb echter geen idee met welke google account ik bluestacks gemaakt heb op de pc en met welke account ik dus ook op mijn telefoon speelde. Heeft iemand enig idee waar ik dat terug kan zoeken? Op Clash of Clans ben ik ‘Es’ en speel ik in de Clan ‘Op Zoek’. Op de pc kan ik voorlopig gewoon doorspelen, maar ik zou het ook heel graag weer op mijn telefoon gaan doen. HELP!
  Groetjes, Es

  1. Beste Es,

   Als je hebt gekoppeld met Google+ kun je gewoon weer koppelen en heb je je oude dorp terug.
   Maar als je je wachtwoord bent vergeten kun je hem toch opnieuw aanvragen?
   Succes!

   Mvg, Yosnoopy

   1. Hi Yosnoopy,
    Dank, maar het probleem is nu juist dat ik de gebruikersnaam ook niet meer weet en ik niet weet hoe ik bij bluestacks kan zien welke ik daarvoor heb gebruikt. Help! 😉
    Groetjes, Es

 277. Mensen vraagje!!
  Heb een nieuwe telefoon Iphone 6.
  Start me COC op en moet helemaal opnieuw beginnen.
  Op me iphone 5 gecheckt maar zelfde game center acount gebruikt.
  opnieuw downloaden ook al gedaan.
  COC gemaild maar vorige keer kreeg ik daar pas een maand later reactie op.
  Iemand een tip?

  Groetjes Bram

 278. Hallo,

  Mijn oude telefoon moest voor reparatie opgestuurd worden, voordat ik hem opgestuurd heb heb ik mijn dorp gekoppeld aan mijn google+ account. Nu heb ik tijdelijk een nieuwere telefoon en meld ik me aan met mijn google+ acccount alleen krijg mijn oude dorp niet terug. Ik had stadhuis lvl 8 en veel tijd in gestoken, ik zou er erg van balen als ik mijn dorp kwijt ben. Kan iemand mij helpen???

  Groetjes nick

 279. Ik krijg een melding als ik verder wil gaan met mijn dorp op mijn ipod touch met ios 6. Ik speel nu op een iphone met ios 7 en als ik mijn dorp wil overbrengen naar mijn ipod krijg ik een melding dat ik naar ios 7 moet updaten om verder te spelen met dat dorp. Maar ios 7 lukt niet op mijn ipod, is er nog een manier zodat ik hem naar ios 6 kan overbrengen?

 280. Hoe kan ik coc koppelen aan een nieuw gamecenter account? Ben alle gegevens van de oude kwijt.

 281. Hallo mensen

  Ik ben overgestapt van Samsung naar Huawei vanwege formaat etc.

  Maar ik dacht ik doe op me nieuwe mobiel meteen coc installeren en speelde het en melde me dus aan op me gmail wie ook op de playstore op me oude mobiel zit.

  Maar nu wist ik het wachtwoord niet meer en heb ik een nieuw wachtwoord aangemaakt maar nu weet ik niet meer wat ik moet doen, heb nu 2 google + accounts aangemaakt maar nu?

 282. Ik heb net mijn GSM gereset, en ik wou opnieuw inlogge op Clash Of Clans! Maar als ik opinloggen, rechts boven klike gebeurd er niks! Ik kan niet inloggen??

 283. ik heb mijn account een keer gekoppeld maar nu kan het niet nog een keer maar dat wil ik wel weet iemand hoe dat zou kunnen?

 284. Hallo,

  Ik heb een vraag ik heb een samsung galaxy s3 met clash of clans om level 86.

  Mijn probleem is dat ik nu een galaxy s5 heb en daar moest ik overnieuw beginnen, ik probeerde dus mijn apparaat te koppelen van mijn s3 naar mijn s5 alleen komt er telkens te staan bij mijn s5 als ik heb geklikt op dit is het nieuwe apparaat geef de bevestigings code.

  En bij mijn s3 staat er telkens als ik inlog wilt uw zeker door gaan type bevestigen en dan word uw gekoppeld aan account met stadhuis level 3.

  Dus in plaats van dat mijn level 86 word gekoppeld naar mijn s5 krijg ik het anders om dus op mijn s3 level 3.

  Ik hoor graag of jullie mij kunnen helpen.

  Snap er echt helemaal niks van en elke keer als ik wil inloggen staat er gelijk type bevestigen als ik dat niet doe logt die niet in.

  Ik heb blijkbaar 2 google + Maar bij alle 2 de accounts als ik kijk staat er dat ik lvl 2 ben

 285. Hallo ff vraag..

  Ik speel coc op de tablet van mijn vriendin met haar account nu heb ik een nieuwe telefoon waar ik ook coc op kan spelen en dat moet helaas met mijn eigen account en dan moet ik helemaalovernieuw beginnen. is de mogelijkheid er ook dat ik haar account kan koppelen naar mijn eigen account en dat ik dan niet helemaal overnieuw moet beginnen..

  1. Hoi

   Is het bij jou gelukt ik heb het zelfde probleem met een andere account.

   Als het jou gelukt is hoor ik het graag 🙂

   MVG Richard

 286. Ik had eerst me account overgezet van me iphone maar mijn nieuwe htc m8, maar er waren problemen met de htc en die moest ik dus opsturen op te laten maken. Ik had nog wel me clash account overgezet op me oude ipod voordat ik me telefoon opstuurde. Maar nu heb ik me htc weer terug en wil ik weer me clasj van me ipod op me htc zetten maar dan geeft clash of me ipod aan: “het huidige dorp is al gekoppeld. Je kunt maar een keer koppelen.” hoe kan ik alsnog me clash of me htc m8 krijgen? B.v.d! Gr. Max

  1. IK HEB PRECIES HET ZELFDE PROBLEEEM WAAHHH ZO irritand, heb je t al gefixt, zoja hoe dan?

 287. Ik had een iphone 4s, daar speelde ik clash of clan op. Mijn iphone was gekoppeld aan het apple ID net als de Ipad waar mijn man clash of clan op speelt. Nu is mijn iphone kapot gegaan, en mijn clash of clan is weg. Ik heb nu een Samsung Galaxy S5, en wil graag mijn clash of clan op mijn samsung zetten. Hoe krijg ik dit voor elkaar? Bij het game center account van mijn man kan ik mijn spel nergens vinden op de ipad. Wel heb ik een Imac, kan ik hierop dan misschien mijn clash of clan terug krijgen en dan op mijn samsung zetten?

 288. Hoi

  Een vriend van mij gaat stoppen met zijn spel en ik wil er mee beginnen. Nu geeft hij aan dan neem je mij dorp toch over , ik stop er toch mee. Maar wat wij ook proberen ik krijg zijn dorp niet op mijn telefoon. Als ik de code over neem geeft het spel aan dat de code niet werkt maar dat ik in moeten loggen met zijn google+. Hoe krijg ik zijn dorp nu op mijn telefoon zonder zijn google+ account op mijn telefoon te zetten?

  Bedankt

  1. je moet ingelogd zijn om je telefoon te kunnen koppelen aan die van hem

 289. hallo ik ben mijn account verloren waarmee ik altijd speelde op mijn iphone 5

  nu heb ik een samsung s5 maar ben alles kwijt

  kunnen jullie mij helpen mijn email voor de inlog waren altijd via apple store vandaar

 290. Ik heb een clash of clans account op mijn iPod 4 maar die ondersteunt geen ios7. Nu ik een iPhone 5c heb wil ik het hier graag op overzetten. Is er een manier om dit te doen. Alvast bedankt!

 291. hallo,

  ik heb op mijn ipad coc staan met stadhuis lvl 8. Ik heb een nieuwe telefoon [Android] samsung en daar heb ik ook coc op gedownload. Ik wil mijn dorp van mijn ipad overzetten naar die van mn telefoon alle 2 gekoppeld ene aan Google plus de andere aan game center maar nu komt het probleem. Als ik op de knop koppel aan apparaat tik dan verschijnt er dit is dit het nieuwe of het oude apparaat ik klik op het oude en die van mn samsung op het nieuwe dan verschijnt er op mijn ipad dit: u bent verbonden met een ander game center account login met dat account en koppel overnieuw. Ik weet mijn 2e game center account niet meer weet iemand waar ik dat kan vinden?

  Gr Max

 292. Heey mensen kort geleden was mijn Apple id gehackt en daar had ik coc een stadhuis level 8 en door die hack moest ik een nieuw Apple id aan moeten maken en dus was ik mijn CoC account dus ook kwijt en nu wil ik mijn oude account van mijn oude Apple id weer terug ik heb dat account nog op mijn telefoon maar op mijn andere apparaten heb ik dat nieuwe account. Mijn vraag: kan ik en zona hoe kan ik mijn account van mijn oude Apple id op mijn nieuwe Apple id krijgen?

  Ik zou het geweldig vinden als een van jullie het weet en die oplossing zou willen geven!
  Alvast bedankt!

 293. Hoi clanners ik hoop dat jullie me kunnen helpen ik heb een hoofdaccount op iphone en een minder hoog dorpje op mijn samsung galx hoe kan ik dit mindere dorpje op mijn iphone krijgen hij blijft met koppel apparaat telkens zeggen dat dorp kan niet worden overschreven nou ik wet het niet meer alvalst heel erg bedankt

 294. Hallo clashers, ik heb een belangrijke vraag voor mijzelf en waarschijnlijk ook voor veel andere,Mijn mobiel is een soort van kapot, ik kan mijn clash of clans niet meer opstarten en ik heb mijn account niet met google+ aangesloten maar wel met facebook. De enige oplossing lijkt om mijn hele mobiel complete te resetten, houd ik mijn dorpje dan wel met clash of clans of word die verwijderd?

 295. Hallo ik ben Chris,

  Ik ben laatst mijn mobiel kwijtgeraakt en ik ga nu een nieuwe telefoon halen. Ik heb mijn acc gekoppeld aan goolge+, maar ik weet mijn acc naam van google+ niet meer. Altijd als ik inlogde stond er gewoon hallo Chris van der Woel, dus hij is sws gekoppeld. Kan ik mijn acc nu nog terug halen op mijn nieuwe mobiel?

  gr. Chris

 296. Hallo clashers

  Vraagje ik heb me mob gereset maar toen clash weer opgestart stond me oude mail erin en op dat acc perongeluk nieuw acc op gezet dus staan er nu 2 op kan ik die andere ooit terug vinden? Of moet ik helemaal overnieuw beginne ; (

 297. hallo iedereen
  ik had coc op me iphone 4,die heb ik verkocht aan mijn vriend en paar weken terug.maar ik heb me niet uiteglogd op game center en ik heb mijn dorp laten staan op die iphone.
  ik heb inmiddels me al ingelogd met mijn game center account op mijn ipad,nu kan ik erop met men ipad maar de persoon waar ik mijn iphone aan verkocht heb ook dit vind ikbest vervelend. weten jullie hoe ik dit kan oplossen? hoe ik hem eraf krijg?
  grtjs tibo

  1. Je moet zo snel mogelijk je wachtwoord van je Gamecenter account aanpassen.
   Dan kan je daarna op je iPad met je nieuwe wachtwoord inloggen en wordt je Gamecenter-account op je oude iphone automatisch uitgelogd omdat het wachtwoord niet meer klopt.

 298. Ik heb was mijn tablet ww vergeten en heb toen me hele tablet gerestet maar ik ben mijn google+ acc kwijt en had niet een soort SIM kaartje ofzo ben ik nu mijn hele dorp kwijt of niet???

  1. Je kan toch gewoon weer inloggen met je account ?? Of werkt dat niet zo met dat Google+ account ??

   Succes !!

   Gr.
   Chaka

 299. Als je verbonden was met je google+ account kan je nu weer op je google+ account inloggen en heb je je dorp weer terug. Als je niet verbonden was met je google+account dan ben je je oude dorp kwijt….

 300. hallo ik heb een clash o clans account met een verbonden facebook account mar ik heb een nieuwe facebook account aangemaakt dus wil ik die connecten met met mijn COC account maar ik weet niet hoe kan iemand me helpen

 301. beste clashers,

  als ik clash open krijg ik: foutmelding (2) aanmelden mislukt. iemand dit eerder gehad? en zo ja, valt dit op te lossen? speel al 3 jaar clash zu graaag mn acc weer kunnen bespelen!

 302. Beste allen,

  Ik speel op 2 accounts ( 2 verschillende gamecenter accounts) maar nu ik wou inloggen op mijn betere account komt die niet meer tevoorschijn… eerst moest ik altijd “BEVESTIGEN” intypen en schakelde mijn account over.. nu sinds vandaag doet hij dat niet meer. Iemand die een oplossing hiervoor weet?

  Met vriendelijke groet,

  Dennis

 303. Ik wil mijn apple account koppelen aan mijn google+ account. Ik weet wel hoe het moet maar er komt steeds te staan dat ik bij een fout account ben aangemeld en dat het daardoor niet komt. Ik heb alle e-mail adressen van me geprobeerd maar er is er geen van de goede. Kan ik ergens zien aan welk account het spel is gekoppeld? En wat kan ik hier anders aan doen?

 304. ik heb sinds kort een ipad en zit ook al redelijk ver op de iphone met COC (stadhuis lvl 8). Ik lees hier vanalles over gamecenter accounts etc,…

  Ik blijf met het probleem zitten dat het spel op mijn Iphone wel vraagt of ik stadhuis lvl 2 (van de ipad) wil laden, maar niet omgekeerd! (op de ipad stadhuis lvl 8 laden dus)

  Ik ben bij instellingen op beide apparaten ingelogd in gamecenter en ik heb ook al proberen oud met nieuw apparaat te koppelen, maar hij blijft steeds zeggen: “Zorg dat je ingelogd bent op dit apparaat en dan wordt het automatisch gesynchroniseerd”, wat dus NIET het geval is.

  Enig idee waar het probleem ligt?
  P.S bij Boombeach (ander spel van Supercell) lukte dit wel en heb niet echt iets anders gedaan daarvoor.

  Alvast bedankt!

 305. Me telefoon liep vast helemaal gereset ik alles weer gedownload ook coc ik in loggen met facebook en google plus. Alles weg ik kom niet meer in me dorp help

 306. Ik heb via mijn ipad mijn account gekoppeld aan mijn htc, maar mijn htc is kapot gegaan en ik heb een nieuwe gehaald alleen nu kan ik mijn account niet meer koppelen omdat mijn huidig dorp al is gekoppeld

 307. Hallo iedereen ik en mijn broer hebben een probleem mijnbrooer speelt coc op zijn Android tablet en is zojuist net zijn dorp verdwenen en zat veel werk in heeft iemand een marnier om zij. Dorp terug te krijgen. Alvast heel erg bedankt mvg Wolliboy

 308. Hallo.
  Ik heb een probleem. Ik heb mij clash of clans Perongeluk verwijderd. Maar ik was gekoppeld met facebook. Is het dan mogelijk om mij account weer terug te krijgen? Of niet ?

 309. Mijn zoon en ik spelen beide clash of clans. Het rare is nu, dat als hij zijn dorp opent, hij mijn dorp te zien krijgt. (hij logt in met zijn eigen apple id in gamecenter).

  Als ik vervolgens met zijn apple id op mijn telefoon in gamecenter inlog en clash of clans open, zie ik nog steeds mijn eigen dorp en niet die van hem.
  Wat we ook doen, hij ziet zijn dorp niet meer. Heeft iemand enig idee hoe we dit kunnen oplossen.

 310. Hallo,

  Ik heb een probleem.
  Ik ben ooit begonnen via mijn android telefoon aan Clash of Clans.
  IK heb toen een dorp gekoppeld aan mijn google account.
  Later ben ik opnieuw begonnen op mijn tablet n ben ik inmiddels best ver. Ik wil nu dit dorp naar mijn telefoon halen, maar ik krijg mijn nieuwe dorp niet gekoppeld aan mijn google account.
  Kan iemand mij hierbij helpen of is het niet mogelijk om een nieuw dorp te koppelen als je al een oud dorp hebt gekoppeld?

 311. Hallo ik heb een account van clash of clanes en mijn moeder heeft mijn account per ongeluk verwijderd.
  Nu is mijn vraag of ik mijn account terug kan krijgen?
  Ik was best ver met mijn account en hoop dat er een oplossing is om mijn account terug te krijgen.
  Ik hoop dat jullie me kunnen helpen?
  Mijn naam op clash of clans
  is….badboy

 312. Help!!!

  we hebben mijn telefoon gereset en het spel opnieuw geinstaleerd. maar als ik het spel nu open moet ik helemaal opnieuw beginnen. Terwijl ik hem wel vis google+ heb en bij me vrienden sta ik er ook nog gewoon op. ik hoop dat iemand me helpen kan.
  mvg pure power

 313. Help. Ik had op mijn tablet een account met stadhuis leven 7 deze was nergens aan gekoppeld.nu heb ik een nieuwe telefoon en begon dus opnieuw na de intro wilde ik koppelen en koppelde via mijn telefoon aan mijn Google account. Maar als ik nu via mijn tablet in wil loggen op te koppelen naar mijn telefoon vraagt hij of ik het nieuwe dorp wil laden maar dan ben ik alles kwijt. Hij krijg ik mijn dorp van mijn tablet nu op mijn telefoon?

 314. Halo, ik heb een vraag en een probleem.
  Mijn vraag is als je eenmaal je account overzet, kan je hem dan ook weer terug zetten? En mijn probleem is is dat ik zonder Apple id was ingelogd en het nu wil overzetten, is dit mogelijk?

 315. Ik wil mn account van mn oude ipod touch aan mn nieuwe iphoen 5C koppelen.
  Mn dorp op mn ipod touch is het oude en op mn iphone 5C moet mn nieuwe dorp worden.
  Ik ben op allebei de apparaten op hetzelfde gamecenter account aangemeld, maar dan moet ik op mn iphone 5C opnieuw beginnen.
  Ik heb alles geprobeerd: allebei de spellen een keer verwijdert, geprobeerd mn accounts te koppelen (dit lukt niet, want ik moet een koppelcode invoeren, maar die heb ik nooit gekregen) en ik heb het aan een klasgenoot gevraagd die veel van techniek af weet.
  Is het misschien zo dat mn coc op mn ipod niet met gamecenter, maar met mn ipod zelf verbonden is?
  Ik heb geen idee meer, ik hoop dat iemand me hiermee kan helpen
  Groetjes
  Bouk

 316. hoi allemaal,
  ik ben mijn google account vergeten die ik heb gekoppeld aan coc maar jammer genoeg had mijn broertje bij voor en achternaam een random naam in gevuld waardoor ik mijn google account niet meer kan opvragen weet iemand misschien wat ik kan doen ik hoor het graag

  1. Misschien kan je via de play store kijken wat je account is als je hetzelfde account bij de playstore gebruikt. Anders weet ik het ook niet.

 317. Ik hadt het spel aan facebook gekopelt maar nu werkt het niet meer en he van alles geprobeert maar kan niet bij frienden kijken

  1. Beste micheal,

   Inloggen op Facebook?
   Facebook slaat trouwens je voortgang op Clash of Clans niet op.
   Als je je voorgang/dorp veilig wilt stellen koppel dan je dorp met GameCenter of Google+. (Of allebei 😉 )

   Mvg, Yosnoopy

 318. ik had mijn spel aan facebook gekoppeld maar ik was alles kwijtgeraakt op mijn telefoon is het mogelijk om dat terug te krijgen?
  ik kan alle gegevens sturen zoal dorpsnaam en clannaam enz.
  heb ook screnshots van mijn dorp voor als dat nodig is.

  1. Beste nick,

   Veel spelers maken deze fout, Facebook slaat je account/dorp niet op.
   Als je niet gekoppeld hebt met GameCenter of Google+ ben je helaas je account/dorp kwijt.

   Mvg, Yosnoopy

 319. Hallo ik heb een kapotte iPhone 5 en heb nu een Sony Ericsson z3 maar ik wil heel graag me acc terug op deze telefoon help me alsjeblieft!!!

 320. Goedendag allen,

  Ik wil mijn Coc account aan een ander gamecenter account koppelen. Kan dit? Zo ja.. hoe doe je dit?

  Thnx alvast.

  1. Nee, dat kan niet.
   Je kan je dorp maar aan één gamecenter-account koppelen en daarna mag je niet meer wisselen. Dit oa om verkoop van dorpen tegen te gaan.

   1. Ook niet als ik contact op neem met Supercell?
    Ik heb nu namelijk 2 coc villages op 1 gamecenter account. De 1 is van mezelf en de ander van mn zoon. Maar bij mijn zoon vraagt hij als hij inlog…of je zijn village wil verander voor mijn coc village. Heel irritant dus.

    Mvgr.
    Mike

 321. Is het mogelijk om gamecenter in verbinding met Google+ te zetten zodat ik het dorp vanaf ios ook op Android bezit ?
  Zo ja, iemand die weet hoe, of een website ervan weet ?

 322. Hey, vandaag einde van de middag is de server gecrasht. Dit gebeurde toen ik net miin aanval in de war had geopend. Kan dit nog terug gezet worden. Dat zou fijn zijn.

 323. Ik heb een nieuwe iPhone en ik heb alles over gezet naar mijn nieuwe gsm via iCloud en al mijn apps zijn zoals ervoor behalven clash of clans? Dus hoe kan ik opnieuw aanmelden op mijn account van clash of clans?

 324. Hoi,

  Als ik connect met Facebook komt er een dorp van iemand anders?! Opnieuw downloaden, Facebook opnieuw instellen etc… niks helpt.
  Mijn oude dorp bestaat nog en kan nog bezocht worden. Hoe kan ik mijn oude account weer beheersen?

 325. Hallo,

  Ik kan mijn spel laden, maar heb alles zwart. Behalve de goblins, boogschutters enz. en het gras kan ik wel zien.
  Kan iemand zeggen waar ik het materiaal kan downloaden?
  PS: ik heb het al een stuk of vijf keer herdownload.

 326. Hallo,

  Ik speel clash of clans al heel lang op me vader zijn telefoon en ineens op een dag deed de nieuwe update het niet en ik verwijderde clash of clans en down lade het opnieuw en toen moest ik over nieuw beginnen (ik had stadhuis level 6) en elke keer als ik cocktail opstarten kwam er bovenaan in het scherm een rondje met me vaders naam en ik dacht dat dat een soort van game center plaatje was maar dat is dus NIET zo Ik krijg me account niet terug HELP!!!!!

 327. Hallo, ik zit met het volgende probleem. Op gamecenter staat van mij een account opgeslagen met een th lvl 2, maar het dorp wat ik heb heeft th lvl 9. Hoe krijg ik het dorp wat ik heb op mijn gamecenter opgeslagen?

 328. Voor veel vragen over het koppelen van een Apple idee heb ik wel een andwoord ga naar instellingen en daar naar game center daar kun jeje uit loggen wil en je nieuw dorp dan zul je die daar ook aan kunnen maken dus je neemt een nieuwe Apple idee wil jeje oude dorp ook houden Let dan wel goed op dat je die inlog gegevens bewaard als je een nieuw Apple id hebt aangemaakt verwijder je coc en zet je hem er opnieuw op Let hier bij op dat je hem daar naar op start van uit je game center wil je weer naar je oude dorp terug is dit heel makkelijk instellingen uitloggen inloggen op je oude en weer via game center starten dan zal coc je vragen of je dag dorp wilt starten
  Maar nu mijn probleem ik heb me dorp altijd aan een en de zelfde tel gekoppeld gehad me game center geeft aan dat die daar op staat maar me coc dorp zegt dat ik hem gekoppeld heb aan een ander game center en zou het dorp nu graag op een ander apparaat willen gebruiken

 329. Ik heb eigenlijk een vraag ik heb perongeluck clash of clans verwijderd maar krijg nu me account niet meer terug Hoe moet ik dat doe plzz help me heb ook niet ingelogt met Google account

 330. Ik heb een nieuwe ipad en wou mijn coc acc van mijn oude linken aan mijn nieuwe. Ben op beide ingelogd op game center. Toen ik op de nieuwe coc opstarte moest ik een nieuw dorp aanmaken maar vroeg niet om oud acc te laden. Toen wou mijn oude linken aan mijn nieuwe zij hij dat ik op beide game center ingelogd moet zijn. Idere x als ik coc op mijn nieuwe verwijder en op GC uitlog,en dan weer opnieuw inlog krijg ik steeds dat nieuwe dorp. Wat moet ik doen?
  Grtz

 331. Hallo, ik speelde clash of clans een heletijd geleden al. Nu ging mijn apparaat stuk ( niet aangemeld met google ) en nu wilde ik weten of ik mijn oude dorp weer kan terug krijgen.

  Grtz

 332. Hallo,

  Omdat mijn nieuwe tablet per ongeluk is gereset, ben ik mijn dorp kwijt. Ik heb een nieuw dorp aan een ander account gekoppeld die ik ooit is heb aangemaakt, omdat ik mijn wachtwoord niet meer wist van mijn (geresette) account.

  Ik ben dus opnieuw begonnen, maar zou graag mijn oude dorp terug willen. Hoe krijg ik dit voor elkaar?

  Graag hulp!

 333. Ik heb dus iemand anders zijn acc over genomen en dat ging prima tot vandaag ik moest ineens inloggen via gamecenter heel vaag maar nu als ik steeds clash opstart krijg ik de vraag of ik me oude base wil laten laden maar dat wil ik dus niet hoe kom ik hier vanaf? Help!!!

 334. Goedemiddag,

  Ik ben mijn dorp kwijt ik heb nu een nieuwe telefoon een iPhone 6. Hiervoor had ik ren iPhone 5.
  Het probleem is dat ik alle inhoud en gegevens gewist heb op mijn iPhone 5 op het moment dat ik mijn oude simkaart in mijn iPhone 6 deed en uiteindelijk zo ver was om clash of clans te downloaden lijkt het alsof mijn gamecenter niet meer bestaat. Ik kon ook niet inloggen met een andere gamecenter account.
  Als ik bij clash of clans naar instellingen ga en me account wil koppelen aan gamecenter zegt die wel dat ik moet inloggen op gamecenter maar dat gaat niet kan nergens inloggen met mijn gamecenter nickname.

  Mijn dorp is
  Gebruikersnaam : Jarick
  Clan: Flinke Namen
  Xp-lvl : lvl 105

 335. hoi Met Amir estate Keer toen Ik edelstenen ging kopen was Ik heel blij dat Ik edelstenen had Maar daarna Wou Ik Ook Wat van me spaar Geld Wat edelstenen kopen Maar het lukte niet van men 20 Euro. Maar Vraagje krijg Ik me edelstenen wel of men Geld terug want Wil het wel heel graag. Clash of clans

 336. hallo
  mijn telefoon is vandaag kapot gegaan en zou niet weten hoe ik op mijn account kan komen met een andere telefoon , ik weet mijn naam van mijn spel wel (remon89) maar weet nu ook welke gmail account hij onder staat maar volgens mij heb ik mijn account nog op guest laten staan maar hoe moet ik nu verder want ben er al paar maand mee bezig , iemand suggesties

 337. HELP!
  Ik ben SH lvl. 5 en ik wilde mijn iPhone met mijn Samsung Tablet koppelen.
  Ik was niet aangemeld bij GameCenter.
  Dus ik melde me aan bij mijn oude GameCenter account.
  Ik deed het, maar elke dag stond er wil je je dorp van SH lvl. 3 terug halen en ik zij nee.
  En vandaag stond het er niet maar toen ik mijn troepen zat te verwijderen stond het er onverwacht en ik drukte er perongelijk op en toen kwam mijn SH lvl.3 base terug!
  Wat kan ik doen!!!
  Help me ik wil mijn SH lvl. 5 base weer terug en geen SH lvl. 3 base!!!

 338. HELP!
  Ik ben SH lvl. 5 en ik wilde mijn iPhone met mijn Samsung Tablet koppelen.
  Ik was niet aangemeld bij GameCenter.
  Dus ik melde me aan bij mijn oude GameCenter account.
  Ik deed het, maar elke dag stond er wil je je dorp van SH lvl. 3 terug halen en ik zij nee.
  En vandaag stond het er niet maar toen ik mijn troepen zat te verwijderen stond het er onverwacht en ik drukte er perongelijk op en toen kwam mijn SH lvl.3 base terug!
  Wat kan ik doen!!!
  Help me ik wil mijn SH lvl. 5 base weer terug en geen SH lvl. 3 base!!!
  + IK HAD GEMS GEKOCHT EN HET WAREN ER 1200 VOOR 10 EURO!

 339. HELP A.U.B IK HUIL ELKE DAG GEEF ANTWOORD PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ DIE GEMS

  1. Ik heb hier kleine ervaring mee gehad, ik heb mijn main account overget op ander device, waar een andere account op stond.
   Nadat ik main account heb overgezet, was ik dat account kwijt (bedoeling)
   Ik heb verder niet terug gezocht, maar waarschijnlijk is hij er niet meer.
   Misschien kan je bij instellingen (hulp/ondersteuning) nog mailen naar Supercell over de gems, over het account kan ook, maar waarschijnlijk kunnen ze daar minder aan doen dan de gems.

 340. Hoe kan ik mijn coc account aan een ander Google plus account koppelen?

 341. hey jongens,

  mijn broer is zijn dorp kwijt nadat hij zijn mob. heeft geback-upt hij was th6 en je snapt dat hij die graag terug wil. hij heeft hem verbonden met google plus maar hij weet zijn wachtwoord niet meer, en als hij klikt op ww vergeten dan staat er een raar tel.nr. bij die hij en ik niet kennen. wat nu?

  ik: Generaal Jan, th 7, lv. 58. mijn broer(die zijn account kwijt is):Destroyer 99, lv. 48. Allebij in de clan: THE HARD COPS.

  Help A.U.B.!!!!

  Groet,

  Generaal Jan

 342. ik ben een jongen en woon in Nederland. ik heb al heel lang een clash of clans account en een Game Center account die daaraan gekoppeld is. maar ik kan nu op andere accounts niet meer inloggen op die game center en daarom ook niet meer op andere apparaten clash of clans spelen met mijn zelfde dorp. weet iemand hoe ik dit kan oplossen door mijn account weer goed en inlogbaar te krijgen?

 343. Sir Carel,

  Het is verstandig om in vervolg maar een account op een gamecenter te zetten want dat ka problemen opleveren met inloggen wat jij nu hebt… Ik zou niet weten wat je nu moet doen, je kunt wel een bericht sturen naar supercell en alles uitleggen en die verhelpen dat zo snel mogelijk…

  Groet,
  Generaal Jan

 344. Ik heb op mijn ipad met een ander apple id een account kan ik dit account op mijn iphone zetten met het apple id dat ik nu heb?

  1. Beste Martijn,

   Je kunt je account/dorp niet loskoppelen als deze eenmaal is gekoppeld.
   Wel kun je je account/dorp ook op je iPhone krijgen door in te loggen op GameCenter.

   Mvg, Yosnoopy

 345. Ik heb vanaf een Ipad een koppeling gemaakt naar een Android tablad. Het account was dus niet gekoppeld aan een Google+ account.

  Nu heb ik heden morgen een ander account geladen en krijg mijn oude account niet terug. Ik kan dit account nog wel op mijn iphone laden.

  Als ik de koppeling wil maken zegt clash dat het account al gekoppeld is en maar 1x gekoppeld kan zijn.

  Wat kan ik doen of ben ik lost?

 346. Op mijn clash of clans acc heb ik niet ingelogd met google en ik heb perongelijk bevestigd op een ander acc nu kan ik niet meer op mijn acc waar ik niet heb ingelogd wat moet ik doen help

 347. Ik heb mijn telefoon gereset, nu krijg ik mijn dorp niet meer tevoorschijn.
  Hoe moet ik dat doen.

  Groeten Malaxis

 348. Hallo,
  Ik ben van plan om binnenkort een nieuwe iphone te kopen en wil daar graag mijn coc dorp naar overzetten.
  hierbij ga ik ook een nieuwe apple-id aanmaken en nu wil ik graag weten of ik mijn dorp direct over kan zetten naar mijn nieuwe appel id zonder
  er eerst voor op mijn oude account in te loggen
  (bijvoorbeeld door het met Facebook te synchroniseren).

  Met vriendelijke groet,
  Stijn

 349. Hallo,
  ik heb een ipad en daarop speel ik clans of clans ik heb mijn clans of clans gekoppeld aan mijn oude Samsung mobiel maar laat heb ik een andere mobiel gekocht ook van Samsung en die wouw ik weer koppelen maar toen ik dat deed stond er op mijn ipad dat ik niet meer kon koppelen maar dat account staar dus nog op mijn Google account waar ik mee daar voor had gekoppeld maar ik weet de inloggen code en de naam niet meer kan er iemand helpen als je het weet en je kan het niet naar mij toesturen dan kan je altijd een email sturen stuur dat dan naar kalleijsveld@live.nl

 350. Hallo mensen.

  Ik speel Clash of clan nu al een lange tijd op mijn ipod. Ik weet niet meer mijn wachtwoord en email adres. Kan ik op een of andere manier het los koppelen en weer aan nieuwe verbinden? Of zijn er hier andere manieren voor? Zou het spel ook graag op anderen appareten spelen. Dit gaat nu niet. Als iemand iets weer zou echt super zijn.

  Gr Loek

 351. Beste,

  Ik heb een oude telefoon (apple 3gs met iOS tot versie 6.1.6) waarop ik clash of clans speel, nu zou ik dit account graag over willen zetten naar mijn ipad 1 (ondersteund tot versie 5.1.1).

  Waneer ik dit via ‘koppel een apparaat’ doe dan krijg ik te zien na het koppelen dat hij de koppeling niet ondersteund lager dan iOS 7.0.1

  Zou er nog een manier zijn om het account over te kunnen zetten?

  Alvast bedankt,

  Met vriendelijke groet,

  Ruben

 352. Hallo, ik heb clash of clans op mijn android telefoon en heb hem 2 jaar geleden ofzo gekoppeld aan een IOS telefoon, als ik nu een iphone neem hoe kan ik dan weer door gaan? het koppelen werkt niet meer hij zegt dat ie al gekoppeld is aan een accound op IOS. ik weet nog hoe ik heet, mijn level, welke email op android en welke th level ik hem

  Alvast bedankt,

  met vriendelijke groet,

  Justin

 353. Ik heb al paar jaar iPod touch en nu heb ik nieuwe Android telefoon maar hoe kan ik van game center naar google+ gaan ik heb ook op Android versie sth4+ maar daardoor kan ik het niet overzetten dus hoe kan je je coc accounts van google+ verwijderen(volledig)

  1. Beste HELP,

   Ik weet niet zeker of je je Clash of Clans voortgang op Google+ kunt verwijderen.
   Probeer eens Clash of Clans te verwijderen, Android telefoon te herstarten en Clash of Clans weer te installeren. (Niet verbinden met Google+ anders heb je je account/dorp weer terug.)
   Koppel dit dorp met een ander Google+ account.
   Als het goed is kun je nu je oude account/dorp (op je iPod touch) overzetten naar je Android telefoon.

   Mvg, Yosnoopy

 354. hallo

  ik heb een nieuwe mobile en wil dus me acc op me nieuwe hebben maar ik krijg het niet.
  kan iemand me helpen ???

  1. Beste jeffrey,

   Als je je account/dorp hebt gekoppeld met GameCenter of Google+ hoef je alleen maar even te verbinden met GameCenter of Goole+ en je account/dorp is weer terug.
   Als je je account/dorp niet hebt gekoppeld met GameCenter of Google+ en je je oude toestel (waar je account/dorp op staat/stond) kwijt bent, ben je helaas ook je account/dorp kwijt.

   Mvg, Yosnoopy

 355. Hallo,

  Ik heb een vraag. Ik wil graag een 2e acc aanmaken op men tablet. Nu is het zo dat ik mijn huidige acc heb gesynchroniseerd naar men tablet, kan ik dit on gedaan maken zodat ik men 2e acc hierop kan aanmaken?

  Groet olaf.

  1. Beste olaf,

   Als je je huidige account veilig hebt gekoppeld met Google+ kun je gewoon Clash of Clans verwijderen, je tablet herstarten en Clash of Clans weer installeren. (Niet verbinden met Google+, want dan heb je je huidige dorp weer terug.)
   Deze kun je als het goed is vervolgens ook veilig koppelen met een ander Gmail-account.

   Als je op een iPad speelt, weet ik niet zeker of het mogelijk is 2 accounts op een iPad te hebben.

   Mvg, Yosnoopy

  1. Beste Job,

   Wat bedoel je precies met ‘je account wijzigen’?
   Je kunt je naam wel éénmalig veranderen vanaf Stadhuis level 5.

   Mvg, Yosnoopy

 356. Ik woon in belgië en ben op reis in frankrijk hoe kan ik hier op coc spelen het lukt niet is er een oplosing voor

  1. Beste Jonas,

   Dat is vreemd.
   Krijg je een foutmelding? Zo ja, welke foutmelding?

   Mvg, Yosnoopy

 357. hallo,

  ik heb een nieuwe mobiel gekocht waardoor ik mijn dorp niet meer terug kan vinden ik heb het ook niet gekoppeld aan google account of face book en het oude mobiel heb ik weggegooid

  mijn dorp naam was : kayi ertugrul
  en mijn clan naam was : Turkish pride
  ik was level 52 en had 1286 Trofeën

  kunt u misschien mijn dorp terug vinden al vast bedankt

  V.Erciyas

  1. Beste vahit,

   Als je je dorp niet hebt gekoppeld met Google+ of GameCenter ben ik bang dat je je dorp kwijt bent.
   Je kunt e.v.t contact opnemen met Supercell. (De makers van Clash of Clans.)
   Misschien kunnen zij jouw dorp terug vinden en kun je alsnog koppelen.

   Mvg, Yosnoopy

 358. Beste coc,
  mijn acount is TESSA
  Ik ging ontbijten en toen ik terug kwam was mijn acount weg ik was de leider van een clan en baal daarom enorm ik hoop dat jullie mij m’n acount terug kunnen geven groetjes tessa

 359. Hallo,
  Ik heb een probleem, ik speelde dagelijks clash of clans op me iPod maar op een dag ging die kapot en kreeg ik een iPhone, ik was super teleurgesteld want ik was me dorp kwijt en kreeg hem niet meer terug hopelijk weten jullie hoe ik hem kan terug krijgen zo ja hartelijk bedankt.

 360. Een kleine verbetering ik had op me iPod een andere ganecenter acc en opmerking oude clash of clans heten ik aanvallen en nu DaanSDVB maar ik wil weer aanvallen heten hopelijk weten jullie het zo ja bedankt

 361. Hallo!

  Sinds vanochtend is mijn telefoon gecrashed. Het lukt mij niet om te koppelen met game center of aan te melden.. Ik speel veel, lang en fanatiek.
  Ik speel onder de naam maarten1910, mijn game center zegt maarten19-10 door een keer geen goede kopie gemaakt te hebben. Ik ben clanleider van Groupa incident.
  Zouden jullie mij kunnen helpen door ervoor te zorgen dat ik weer inline kan?

  Groetjes Maarten

 362. Mijn zoon heeft een android en speelt daar zijn COC op, prompt is de tablet kapot, nu wil hij het koppelen met een ander unit, echter krijgt hij de melding: wilt u het dorp van Webbie met stadhuis lv10 laden…maar das mijn dorp, en hij gebruikt wel zijn google play acount, ik snap er niets van, mogelijk heb ik ooit gebruik gemaakt van zijn account en over gezet naar mijn iphone, maar google play zou toch moeten zien dat hij een geheel andere naam heeft, en een stadhuis lv7 heeft?? hoe krijg ik dit voor elkaar, hij krijgt immers geen optie om een ander dorp in te laden, hij kan alleen op laden drukken of anuleren, maar dan kan je verder niets, iemand een idee??

 363. Hallo ik ben robert
  Ik heb coc gedownload op een ipad en gekopelt aan mijn telefoon . Die telefoon is vervolgens gestolen en het was geen iphone ofz . Dus nu weet ik niet hoe ik hem moet kopelen op mijn nieuwe andriod telefoon .
  Alvast bedankt

 364. Ik heb een probleem ik was best ver met clash of clans maar aangezien ik met telfoon heb gerset en die app weer downloude moest ik overnieuw beginnen ik probeerde me fb acount te koppelen en tog blijft die dorp staan ben ik nu alles kwijt wat nu ? Ik was op mn huidige dorp ingelogd met facebook

 365. ik ben mijn account kwijt toen ik mijn tablet op fabrieksinstellingen deed. op mijn oude account was ik ingelogd met facebook toen ik weer wouw connecten met facebook ben ik mijn account kwijt geraakt. en was niet ingelogt met game centrum of gmail. kan ik mijn account nog terugkrijgen.

 366. Ik wil mijn ipad clash of clans koppelen aan mijn dorp op mijn samsung s5 clash of clans maar het stadhuis is al boven de lvl 4 kan ik het echt niet koppelen??!!??

 367. Hoe kan ik m’n oude dorp naar m’n nieuwe overzetten als ik op m’n oude iPod de oude Appstore heb en op m’n nieuwe de nieuwe? AUB geef antwoord

 368. Hoe kan ik mijn oude dorp naar mijn nieuwe iPod overzetten als ik op mijn oude iPod een oude gamecenter heb en op mijn nieuwe iPod een nieuwere versie van de gamecenter heb?

  1. Loekyloek,

   Misschien inloggen met je inlognaam en wachtwoord ??

   Ik zou het anders ook niet weten 🙂

   Succes !!

   Gr.
   Chaka

 369. Beste Loekyloek,

  Je kunt gewoon inloggen, want je account werkt automatisch bij naar de nieuwste versie en je gegevens die blijven bewaard.

  Groet,

  Chief

 370. Beste allemaal,

  Voordat je begint raad ik je aan om je dorp op te slaan op Google+ of op Game Center, Facebook slaat namelijk geen dorpen op maar zorgt ervoor dat je met je vrienden verbonden bent (mocht je dat willen).

  Mvg,

  Chief Nan-L1

 371. hallo allemaal ik heb sinds kort een acc op clash of clans gekocht het doet het allemaal behalve als ik moet bevestigen dat ik dit acc wil laden dan typ ik bevestigen en dan kan ik niet op oke klikken kan iemand mij helpen

 372. Beste mensen. Ik probeer mijn account aan een nieuw email adres te koppelen. Dit werk echter niet? hij logt als het waren wel in. Je ziet welkom…. maar het koppel symbool wordt niet groen. als ik mijn account met het oude mail adres koppel dan werkt het wel?

  Groetjes,
  Tim

 373. hoi

  ik kan mijn clash of clan niet meer open en op mijn ipod

  groetjes richard

 374. hallo,
  ik heb vermeld aan clash of clans dat er iemand op mijn account was clash of clans heeft mij vragen gesteld ik heb erop geantwoord maar daarna kwam ik terug online en stond erop dat ik verbannen ben wat moet ik doen?

 375. Wanneer je account gehackt is, wordt je verbannen door supercell zodat je je account goed terug krijgt. Maak je maar geen zorgen 🙂

  DAAN
  ergerts united

 376. Hallo,
  Ik heb coc altijd op iphone gespeeld. Nu heb ik een Samsung en dan probeer ik te koppelen. Maar dan staat er dat ik al met een Samsung account ben gekoppeld. Hoe kan dit want ik heb nog nooit op een ander apparaat gespeeld? Hoe zorg ik dat ik op mijn nieuwe telefoon kan gaan spelen?

 377. Ik heb net mijn tablet terug die is gerepareerd maar als ik nu coc open kan ik niet mijn eigen dorp laden. Ik heb al via het spel een bericht gestuurd maar daar schiet ik niks mee op. Ik heb mijn account volgens mij nooit gekoppeld aan Google Plus of iets dergelijks kan ik mijn dorp nog terug krijgen??

 378. Ik neem een account van een vriend over. Nou wil hij wel verder zijn googleplus account. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het account op mijn google account komt te staan?

 379. Ik heb problemen met mn clash of clans ik tik op het spelletje en er staat steeds aanmelden mislukt

 380. Hoi ik heb met problemen met mijn iPad mijn game centre account verloren met het dorp ik zou die heel graag terug willen heeft iemand een oplossing

 381. ik heb ook een probleem, ik had eerst een account op mijn iphone 3, nu is die al een tijdje van mijn zusje en ik wil mijn account naar mijn samsung tablet overzetten maar als ik de code invoer staat er fout (102) weet er iemand wat ik moet doen??
  gr luc

 382. Hallo

  Ik heb vroeger een account aangemaakt en hierop mijn dorp gekoppeld. door de aankoop van een nieuwe gsm (omdat de andere kapot was en niet meer opstarte) ben ik mijn google account kwijt geraakt. Is er een mogelijkheid dat ik dit dorp aan een nieuw google account of ander e-mailadres kan koppelen ?

  1. Je kan je google account gewoon opvragen bij Google en hebt dan alles weer terug vermoed ik? Anders heb je een koppelcode nodig. Als je die niet hebt, en eerst genoemde ook niet, wordt het heel moeilijk.

 383. Beste,

  Een vraagje. Ik heb tijden COC gespeeld en helas geen tijd er meer voor. Een vriend wil graag het account overnemen, gratis. Het probleem waar ik mee zit is dat ik dan mijn mail en ww moet geven en hij dus ook mijn apple id direct heeft.

  Is er een mogelijkheid dat hij mijn account kan gebruiken, zonder dat hij mijn apple id nodig heeft en dan dus zijn eigen apple ID kan gebruiken mocht hij gems willen kopen voor COC?

  Ik hoor het graag. Bedankt alvast.

  Groet

 384. Hoi ik heb mijn Tab3 naar fabrieksinstellingen moeten terugzetten. Alle aps zijn verwijderd. Ik wil COC gewoon op deze tablet blijven spelen en moet het spel dus opnieuw downloaden. Wat moet ik doen? Ik neem aan eerst mijn e-mail adres weer activeren nadat de tab is gereset en dan pas COC downloaden. Wie heeft voor mij een kort stappenplan wat ik moet doen, Thx!!

 385. Ik heb een nieuwe telefoon en wil COC overzetten naar de nieuwe telefoon.
  Als ik dit doe zegt de oude telefoon dat ik het dorp met een stadhuis level 2 kan laden. In werkelijkheid is het stadhuis al op level 7.

  Wat kan ik doen?

  1. Als hij vraagt om het dorp met stadhuislevel 2 te laden, geef je het spel simpelweg de opdracht om dat niet te doen. Als alles dan goed gaat zou je dorp met stadhuislevel 7 moeten laden.

 386. Hallo,
  Ik had 2/1 jaar geleden een clash of clans account op mijn iphone en nu heb ik het overgezet op mijn android account maar ik heb nu een slechter dorp want nu heb ik bijna niks en eerst had ik bijna alles. Weten jullie waar dit aan ligt?
  Ik zou graag mijn oude (goede) dorp terug willen….
  Ik hoop op een goede oplissen
  Met vriendelijke groet

 387. hoi ik heb een probleem
  Een een jaartje geleden ofzo heb ik mijn acc (wat ik op een Samsung gsm speel ) gekoppeld met een vriend zijn iPad omdat ik gems wou kopen . Nu heb ik een iPad gekocht en ben ik daar aan gewoon geworden en speel ik bij,a nooit meer op mijn gsm maar hoe kan ik nu op mijn oude acc spele op m’n iPad ? Alvast bedankt

 388. Hallo,

  Ik heb het spel altijd op mijn ipad 2 gespeeld maar heb nu een nieuwe ipad mini. Als ik wil koppelen vraagt de ipad mini voor koppelcode maar de oude ipad geeft die niet. Wat moet ik doen?

 389. Hallo,
  Ik heb op de ipad van mijn moeder een clash of clans account gestart. Nu, een jaar later heb ik mij een iphone aafgeschaft en ik zou graag dat account op mijn iphone krijgen. Dit is gelukt door met mijn moeder haar gamecenter account in te loggen op mijn iphone. Nu heb ik mij weer uitgelogd op mijn moeder haar account en heb mij weer ingelogd met mijn eigen gamecenter account. Maar als ik nu clash of clans open zie ik mijn oude dorp, maar ik zie iedere keer bij het laden van mijn dorp te vragen op een dorp te laden (sh2). Hoe krijg ik deze melding weg?
  Alvast bedankt

 390. Ik heb een probleem want ik wil opnieuw beginnen met coc alleen ook al log ik uit en in ik blijf hetzelfde dorp krijgen…
  Weet iemand een oplossing?

 391. Ik heb sinds kort een Samsung J5. Nu laad clash zeer slecht. Ik heb de app al verwijdert en opnieuw geladen, maar dit helpt niet. Weet iemand hier een oplossing voor.

 392. Hallo,
  Ik had 2/1 jaar geleden een clash of clans account op mijn iphone en nu heb ik het overgezet op mijn android account maar ik heb nu een slechter dorp want nu heb ik bijna niks en eerst had ik bijna alles. Weten jullie waar dit aan ligt?
  Ik zou graag mijn oude (goede) dorp terug willen….
  Ik hoop op een goede oplissen
  Met vriendelijke groet

 393. Hallo,.
  Ik had 2/1 jaar geleden een clash of clans account op mijn iphone en nu heb ik het overgezet op mijn android account maar ik heb nu een slechter dorp want nu heb ik bijna niks en eerst had ik bijna alles. Weten jullie waar dit aan ligt?
  Ik zou graag mijn oude (goede) dorp terug willen….
  Ik hoop op een goede oplissen
  Met vriendelijke groet

 394. Hallo, Ik heb ooit mijn dorp gekoppeld aan mijn samsung via de ipad.
  Een tijd geleden heb ik het spel verwijderd op mijn telefoon en nu er weer opgezet maar krijg mijn dorp niet geladen op mijn samsung. ik heb een google+ account en hier staat mijn dorp op. nu loop dat via google play sign in…. hoe krijg ik mijn dorp weer op mijn telefoon?

  Met vriendelijke groet

 395. Ik heb een nieuwe telefoon dus ik zou graag mijn oude account over willen zetten naar mijn nieuwe telefoon maar helaas heb ik hem alleen aan facebook gekoppelt en kom er dus niet meer bij. Wat moet ik hieraan doen?

 396. Hallo, heb een vraag over koppeling breken met Android account.
  Heb een dorp en is gekoppeld met een IOS en Android account. Super handig, alleen wil ik het Android account verwijderen / loskoppelen zodat ik hem kan koppelen met een ander Android account….kan dit , en hoe ??
  En kan dit ook eventueel andersom….dus loskoppelen / verwijderen van IOS account en koppelen met ander IOS account.
  Ik wil dan wel hebben dat op het account waar hij eerste op gekoppeld was , deze niet meer actief is…. Niet dat als mijn zoon switched naar een losgekoppeld account en stiekem mijn dorp gaat verbouwen….hahahaha

  Ik hoop dat het mogelijk is.

  Groetjes

 397. Ik heb me acc al een keer gekoppeld mu wil ik hem op me nieuwe tel zetten maar je kan maar 1x koppelen hij moet via iphone naar android toestel kan je via omweg iets doen via fb luk het niet al geprobeerd

 398. ik heb een nieuwe update gehad die er op gezet en nu kom ik niet meer in mijn spel … als ik hem open krijg ik de melding nieuwe update beschikbaar ga ik daar opklinken krijg ik het download scherm met daar in verwijderen of openen klik ik op openen krijg ik deze zelfde melding weer

 399. Hallo
  Ik ben Ignace Lefevre
  Ik heb soms veel problemen met het laden van mijn clash of clans account heben jullie eenig idee hoe dat zou komen?
  Laat dan lifst zo snel mogelijk iets weten.

  Ignace Lefevre

 400. hallo COC first great game.
  since last update my acc has strange defaults my acc PEKKA can’t donate any more in CW, when i push button donate i’m kicked out all the way.
  Is there a way to fix this problem?
  kind regardes
  Philip[bridge]
  seccond acc PEKKA
  CLAN: grownup only

 401. Na de laatste grote update van Clash ben ik een max TH9 account kwijt wat ik alleen via Bluestacks speelde, dit acc is dus niet verbonden met Google of Apple !

  Via Bluestacks heb ik dus geen toegang meer tot dit acc.

  Iemand die de oplossing weet voor dit drama ?

 402. Dag uk heb een nieuwe tablet Samsung E en als ik clans of clans wil installeren komt er te staan:je apparaat is niet compatibel met deze versie. Wat kan ik hier aan doen??

 403. Ik heb een clash of clans account op mijn ipad.
  Maar dat acount heb ik al gekoppeld op mijn oude android telefoon dus ik kan hem niet op mijn nieuwe anddroid telefoon koppelen.
  Want er staat je kan dit account maar één keer koppelen.

  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

 404. Er staat bij accountproblemen als je je account niet op hebt geslagen klik dan hier voor hoe je hem terug kan krijgen. Alleen de link werkt niet en ik zou wel mijn account terug willen.
  Graag zou ik een oplossing krijgen voor dit probleem.

  Mvg Hidde.

 405. Hallo,

  Ik zit met een probleempje, want ik heb twee dorpen waarvan ik speel met het tweede dorp. Is het dan mogelijk om het eerste dorp te verwijderen zodat het tweede dorp met Google Play verbonden kan worden?
  Ik heb ergens wel gezien dat je dan contact met Supercell op moet nemen, maar waar zijn die contactgegevens dan te vinden? Ik kom steeds bij een FAQ uit waar je geen bericht kan versturen.

  Groeten

 406. Hallo ik heb ook een vraag maar hij is nogal ingewikkeld

  Ik had eerst een iPhone 4s en ben overgegaan op een zes ik heb een Back-up van mijn spullen gemaakt maar ik had niks aan game center gekoppeld dus nu kan ik op mijn nieuwe telefoon weer helemaal opnieuw beginnen

 407. Hallo ik had een half jaar geleden clash of clans verwijderd 2 maanden tereug wilde ik het weer spelen maar was ik mijn acc kwijt ikhad gekoppeld met gamecenter en google play tog was ik hem kwijt ( mijn naam was yassin lvl rond de €50 sh level 8 )

 408. hallo,

  ik heb sinds gisteren een nieuwe telefoon dus ben me oude account kwijt ik weet niet welke gmail ik hiervoor heb gebruik en de oude toestel heb ik niet om het via daar te spelen wat kan ik het beste doen

  mvg

 409. ik heb laatst mijn google account herstelt van verwijderen maar het laad mijn dorp niet meer. als ik me aanmeld via mijn mail, dan laad het even en doet het vervolgens niks.

 410. Ik heb een dorp op mijn iphone wat beter is dan op mijn ipod touch kan ik nu ook dat dorp naar mn iphone zetten?

Reacties zijn gesloten.