Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Clashtuur

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Clashtuur. Clashtuur heeft zijn basis opgedeeld in vijf grote vakken en dit maakt het zeer moeilijk om veel grondstoffen bij hem weg te halen. Het Stadhuis van Clashtuur staat in het midden en is omgeven met mortieren, X-bogen en Infernotorens.

Clash of Clans Nickname: Clashtuur
Stadhuis level: 10

Layout Clashtuur - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden. • lord lennart says:

  cool ik zou wel u bommen reparenen en de rest is amezing ik heb nog maar stadhuis 7 en dit is coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool l 🙂 l

 • lord jk says:

  nice base! een minpuntje in mijn ogen is dat je barbarenkoning en queen te makkelijk uit je base te gelokken zijn.

 • battelefield123 says:

  wel cool maar de helden zijn te makkelijk te killen IK WIL DIT

 • Th says:

  oooooooooooooooooooooooiooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolkokoooooooo

 • Das Bratwurst says:

  Alleen had je je Stadhuis in Level 9 nog wat verder kunnen uitbreiden, en zoals de mannen hierboven al zeiden, je helden iets meer naar binnen, voor de rest, top base! ^^

 • flor says:

  nice join de clan de rode duivels en ik heb 2 profielen quinteneerdmans dat is het profiel van mijn neef en flor maar die heb ik verwijderd en ik speel nu op quinteneerdmans dus wie wil weten wie flor is dat ben ik!!! Ik gebruik de email van mijn neef die komt elke dag bij mij langs dus like de clan de rode duivels!!!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*