Layout Stadhuis level 5

Lay-out dorp - Clash of ClansHieronder vind je layouts die een Stadhuis level 5 hebben. De layouts staan in alfabetische volgorde.

Overzicht layouts level 5 Stadhuis

16 antwoorden op “Layout Stadhuis level 5”

 1. Wat zou ik nog beter kunnen maken aan mijn dorp ik heet beertjex ik zit in de clan clash familie

 2. Hooi,

  Wat is verstandiger om op het begin te doen?

  Ik ben pas begonnen, mijn stadhuis is nu LVL 4.
  Is het verstandiger om meer aan te vallen in het begin, of om je juist op de verdediging te focussen. of is het juist slimmer om je grondstoffen hoog te krijgen.

  Groetjes SmokeDat

 3. Beste SmokeDat, waneer je net bent begonnen moet je ervaring op doen, en dat doe je door aan te vallen én te verdedigen. Met sh4 (zou ik) een beetje in zilver 3/brons1- gaan hangen om in een beetje ‘eerlijke’ divisie te zitten.
  Ik ken ook mensen die CoC pas net spelen. Door de weinig ervaring vallen ze de eerste aan die ze aankunnen, vaak hebben hun dan in de lage divisie’s 500-1000 buit van beide, en dat is te weinig, goed zoeken naar een redelijke buit. Van die buit moet je alles (zo hoog mogelijk maar het liefst helemaal) upgraden, dus alle troepen, alle wapens, muren etc.

  Na een tijdje spelen zul je genoeg ervaring opdoen en kom je er achter of je een zogehete trophy base wilt of farming base, aanvallen etc. Zullen dan ook steeds beter worden

  MvG: DAAN (ergerts united)

 4. Kort samengevat smokedat; ik zou aan het begin aanvallen, toen ik zo goed was was ik pro in aanvallen en het tegenovergestelde van verdediging

 5. ik ben nu in de kampioensdivisie ik heb stadhuis level 10 en ik zou zeggen als je gaat aanvallen en je ebt veel buit opgehaald dan zou ik je verdedeging upgraden

 6. Beste CHICKO,

  Je kan je layout niet meer doorsturen. Heb ik ook een maand lang geprobeert, iedereen zegt dan “je kan geen layouts meer doorsturen” dus ja, helaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.