Anoniem

Dit is de ingezonden lay-out van de Clash of Clans basis van iemand die graag anoniem wil blijven. Het Stahduis staat in het midden van het dorp en wordt verdedigd door en mortier en een Tovenaarstoren.

Clash of Clans Nickname: –
Stadhuis level: 5

Layout Anoniem - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

11 antwoorden op “Anoniem”

  1. Je bent goed op weg!
    Je kan je Stadhuis wel wat beter verdedigen (als je dat wilt), door iets van een kanon of een boogschutterstoren dichterbij te plaatsen. Want als ze nu het vak waar je stadhuis staat aanvallen, dan heeft je mortier weinig waarde meer omdat ze er direct naast staan.

  2. Hoi ik heb een stadhuis van 6 en bijna 1 miljoen nog 200000 dus voor lv 7 en ik heb nog niet zo een hoge muren maar dat komt omdat ik eerst hoog stadhuis wil en dan pas veel uitgaven doen aan verdediging maar heb wel mortier lv 3

  3. De kant rechtsonder is vrij zwak verdedigd, ik zou een elixir tank omruilen met een boogschutterstoren om de tovenaarstoren beter te ondersteunen. Ik zou ook een beetje spelen met de vakverdeling zodat een aanvaller altijd minimaal door 2 muren moet breken om bij je stadhuis te komen, ik denk dat je dat wel moet redden met wat je hebt, eventueel doe je je kluizen en stadhuis samen in 1 vak. Verder zou ik de mijnen en het lab die nu niet worden gedekt door een wapen langs de muren linksboven en rechtsboven plaatsen. Als je nu wordt aangevallen door een combi van reuzen en boogschutters dan richten die boogschutters zich gelijk op je wapens, terwijl je wapens zich eerst richten op de reuzen. Dan kun je snel worden gesloopt door een groep van 40 boogjes. Als je die mijn daar plaatst, dan pakken de boogjes die eerst. In die tijd kunnen je wapens zich uitleven op de reuzen en doen ze meer schade in totaal. Voor de rest ben je goed bezig met die segmenten, als je dat goed weet te spreiden dan wordt het lastig om je snel te slopen.

  4. Ik zou je bommen per twee samen neerleggen, dan hebben ze meer effect. Verder zou ik alle losse dingen om je dorp wat beter verdelen. De velden, pompen, mijnen en huisjes vertragen een aanval. Ze zorgen er ook voor dat de vijand zijn aanval niet goed kan plannen. Ook zou ik alles gewoon lekker uppen!

    1. je kunt je pompen, legerkampen, mijnen enc. zo om de muren heen zetten dat de vijand daar geen troepen kan plaatsen, je bommen vind ik zo goed liggen.

  5. Het is niet slim want als die goudmijnen vol zitten kunnen ze daar het goud plakken en elixer dus ik zou het verbeteren

  6. hallo je bent goed bezig maar als ik dit dorp zou aanvallen zou ik een tunderspell laten vallen tussen je mortier je stadhuis en je tovenaarstoren verder zou ik je elexirpompen en goudmijnen mengen om het niet gemakkelijk te maken voor goud of elexir jagers verder is het een goede stad blif zo verder doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.