Rubenmax10

En hier is de ingezonden lay-out van de Clash of Clans basis van Rubenmax10, een zeer gewaardeerde bezoeker van deze website.

Clash of Clans Nickname: Rubenmax10
Stadhuis level: 6

Lay-out Rubenmax10 - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

23 antwoorden op “Rubenmax10”

  1. Hallo,
   Ik heb een probleempje, ik speelde op mijn ipad clash of clans en mijn broer ook. We hadden allebei hetzelfde apple ID en Gamecenter account en hij speelde clash of clans al. En ik wilde het ook gaan spelen dus ik downloaden clash of clans en toen kwam ik in zijn dorp terwijl, ik een andere apple id en game center aangemaakt. En nu kom ik nog steeds in zijn dorp? Kan iemand mij alsjeblieft helpen? Groetjes Jeffrey

 1. Hoi,
  Ik heb een probleempje: ik speelde op mijn ipad clash of clans, mijn broer ook. We hadden allebei hetzelfde apple ID en Gamecenter account maar wel een ander clash of clans account. Telkens als we clash of clans gingen spelen kwam er iets in beeld te staan bij het laden. Ik weet niet meer precies wat masr iets van: wil je op dit account verder spelen of op je andere account (die van mijn broer)? Ik heb toen per ongeluk misgeklikt en geklikt op dat ik op die van mijn broer wil spelen. Hij is nu in level 100 ongeveer en ik kan nog steeds geen clash of clans spelen. Ook al gebruik ik een ander apple ID en een ander Gsmecenter account. Telkens kom ik weer op die van hem! Kan iemand me alsjeblieft helpen??? Ik wil weer clash of clans spelen!

  En inderdaad dit gaat niet over dit onderwerp maar ik wil graag dat iemand reageer! Ik wil zo graag clash of clans weer spelen!

 2. Ik ben bang dat je je account kwijt bent…
  De melding had waarschijnlijk te maken met het feit of je de basis aan het gamecenter-account wilde koppelen. Zodra je dit doet, dan wordt het gekoppeld en wordt alle voortgang hierop weggeschreven. Hierdoor kan je met dit gamecenter account geen andere basis meer beheren/openen.

  1. Vreemd, hier heb ik nog nooit van gehoord. Hoe ziet die error eruit of wat is de tekst van de error?

 3. Hey clash of clans holland ik vind de foto goed maar jullie zijn de valstrikken vergeten

  Groeten tygo b

 4. Screendump is nog uit de tijd dat je je bommen en valstrikken opnieuw moest plaatsen.

 5. Ik heb clash of clans op mijn telefoon gedownload maar ook op mijn ipad… Via hetzelfde gamecenter en apple id maar ik wil als ik clash of clans weer download op de ipad dat het spel opnieuw begint want m’n broertje verpest mn dorp. Zodat hij kan spelen op de ipad en ik op mn telefoon! Wie weet er wat op?? Please!

 6. join bij mijn clan ik zit bij mijn vrienden hij heet

  donate mist

  niet een hele goeie clan maar wel een beetje er zitten heksen pekka,s draken level 3 ik weet niet overal het level van maar join bij mijn clan

 7. Waar kan je je idee voor een update achter laten?
  Als het hier kan wil ik het zeggen:

  Dat je elixer en goud kan doneren

  Groetjes,
  Aaron

 8. Wel een goeie base maar ik zou alleen het clan kasteel niet binnen de muren doen. Verder zou ik niet steeds 3 goudmijnen naast elkaar plaatsen want als iemand veel goblins plaatst dan kunnen die goblins van het ene gebouw naar het andere. Ik zou er andere gebouwen tussen doen zoals Spell Center Kazerne en clan kasteel. Dan moeten ze namenlijk lopen dan kunnen de kannons hun ding doen maar alleen mortieren niet echt.

 9. Slecht het zou zo moeten zijn dat de goudmijnen aan iedere kant wel iets heeft dit zorgt ervoor dat ze beter gedekt staan verder moet er meer symmetrie in zodat de vijand geen zwakke plekken kan opsporen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.