Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Doootje97

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Doootje97.

Ik heb met lang gepuzzeld met de lay-out van mijn dorp omdat ik merkte dat veel layouts basics waren en niet echt werkte.
Ik merkte dat tegenstanders vrij gemakkelijk mijn dorp volledig konden plunderen en al mijn elixer en goud konden stelen. Maar ik heb verschillende layouts geprobeerd en naar veel verschillende mensen gekeken hoe hun layouts eruit zagen en hoe zij het deden en kwam met lang gepuzzeld te hebben op deze lay-out. Ik merk dat ik sinds deze lay-out 75% van de aanvallen win en dat de tegenstanders minder ver kwamen dan hiervoor. Alsnog heb ik nog steeds tegenstanders die mijn dorp 100% plunderen, maar dat komt door mijn divisie. Ik zit momenteel in divisie Goud III en ik wordt vaak aangevallen door tegenstanders van level 60 -75.

Ik zou graag feedback op het totale plaatje willen hebben en wat ik in eerste instantie kan verbeteren of waar ik aan moet werken.
Wat ik als eerste zou gaan upgraden, elixer pompen, goudmijnen of wel mijn verdediging of mijn muren etc.

Clash of Clans Nickname: Doootje97
Stadhuis level: 7

Layout Doootje97 - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden. • Armario says:

  Ik zie dat je stadshuis al aan het upgraden is je kan overwegen om bij het volgende lv 8 stadshuis dezelde strategie als mij te nemen. Zie de lay outs. Ik adviseer je om eerst je verdedigingswerken te upgraden en je pompen de spreiden dus goud en elixer om en om.

 • ljijijijijij says:

  goeie lay-out ik zou zelf alleen de over gebleven 3 muren at tactischer neerzetten voor muurbreker blokkade en je gebouwen buiten de muren allemaal wat verder van muur zodat de invaders verder moeten lopen

 • Jabe says:

  Ik zou eerst verdediging geupt hebben. Ik heb nu sth lvl7 maar ben wel lvl55. Ik zou nog gewacht hebben en niet te snel gaan met je stadhuis

 • Henk kamp says:

  Heel mooi!!!!!echt supergoed!!!!ik ben nu mn stadhuis lvl 6 naar 7 aan het uppe en ik ga zeer waarschijnlijk deze doen!alleen jammer dat een elixir pomp aan de buitenkant staat

 • Th says:

  Ik vind wel de layout slecht. Want hij heeft nog niet alles ge upt bijvoorbeeld kannonen lvl 7 hij heeft nog boogsutter torens lvl 6.

 • daan says:

  Je upgrade je stadhuis veel te snel.. en het is niet echt een goed lay-out.

 • Dave says:

  Dit is een hele goeie lay-out. Sinds ik hem heb neergezet heb ik nog niks verloren. Echt geweldig

 • Seppe wuyts says:

  Dit is een basis die ik zeker ook ga zetten bedankt voor de tips ik ben hier zeer te vreden mee

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*