Florian

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Florian. Florian heeft zijn basis opgedeeld in een aantal grote vlakken. Een vlak voor zijn Stadhuis en opslagtanks en goudmijnen. Een vlak voor elixirpompen, een vlak voor goudmijnen enz. Een mooie variant op de vele basisopstellingen die we zien.

Clash of Clans Nickname: Florian
Stadhuis level: 7

Layout Florian - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

Wil je jouw lay-out ook terugvinden op deze site? Lees dan de pagina Layouts voor de spelregels en het emailadres waar je het naar toe kan sturen.

21 antwoorden op “Florian”

 1. De opstelling is prima. Ik heb alleen 2 tips.
  1. Haal je opstakels weg. Je krijgt er gems voor en het kost niet zo veel.
  2. Er staat 1 stukje muur heel centraal in je opstelling. Misschien is het handig om die naar lvl 7 up te graden

  Kazi

  1. dit ben ik ik heb deze website gemaakt ik heb nu een ander accound op mijn ipad dit was mijn oude acc ik heb nu een betere dus reageer hiet niet meet op deze foto plzzz

 2. Sorry maar dit is een erg slechte opstelling. Ik mis een mortier, air-defence en boogschuttertorens. Deze opstelling is bij lange na niet compleet en er zijn veel betere opstellingen voor T7. Ik zou alle gebouwen zoals het lab, spreukengebouw en traininghutjes overigens buiten je muren houden. Op deze manier hou je meer muren over en kan je de verdedigingsgebouwen extra separeren.

 3. Beste Florian,

  Dat ziet er al redelijk goed uit!
  Ik mis alleen, zoals Mitchell al zei, een aantal gebouwen en verdedigingswerken.
  Deze zou ik zo snel mogelijk bouwen en upgraden. (Eerst zou ik de Mortier bouwen dan Luchtafweer en dan de 3 Boogschutterstorens en dan de 2 Kanonnen.)
  Mij lijken die Muren die onderin het dorp staan nutteloos, deze zou ik gebruiken om een vak te maken.
  Verder zou ik de Elixirpompen en Goudmijnen buiten de muren zetten.
  Maar je bent al goed op weg!

  Mvg, Yosnoopy

 4. P.s Je kan nog 2 Kazernes erbij bouwen, dat is 2x zo snel trainen als nu. Dus die zou ik snel bouwen van de Elixir die je hebt!

  Mvg, Yosnoopy

 5. Zoals Yosnoopy al zei:

  Florian, je bent heel goed maar toch zal als ik jou was toch maar een beetje uitkijken met de weinige defensieve gebouwen want een mortier is heel handig en boogschuttertoren ook.

 6. Florian, sorry maar e opstelling is niet echt compleet, ik mis een aantal verdedigingwerken, ik snap niet dat je die niet meteen bouwt! Verder kan er vest wel wat buiten je muren, zoals enkele pompen, mijnen en je lab. Deze opstelling word tegen de grond gewerkt met een aantal goblins reuzen en muurbrekers, als je met een draak of een horde reuzen in combi met twee helers word aangevallen. Succes verder

 7. Sorry,
  Mijn eerte bericht klopte niet helemaal want ik had niet goed gekeken. Ik ben het helemaal eens met mitchel. Ik zou als ik jou was alles kopen wat ie nu nog kan kopen. End an zou ik idd een andere opstelling doen.

  Kazi

 8. alles is goed bij jou maar die van mij is beter lol ik zou meer bouwen als ik u was EN check mijn clan en zeker mij lord lennart

 9. als is goed maar ik zou meer bouwen als ik u was EN check mijn clan en zeker mij lord lennart clan dutch ezels

 10. yosnoopy join mijn clan plz we bij ons een nielsjasnoopy misschien ken je hem maar join onze clan
  🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.