Mart

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Mart III. Mart III heeft zijn Stadhuis in het midden van zijn dorp geplaatst en omringd met verdedigingswerken. Zijn mortieren beslaan op deze manier bijna de hele basis. En ook zijn basis is goed opgedeeld in vakjes. Mart III is nu bezig met het upgraden van zijn Stadhuis naar level 8 zodat hij een duister elixir boor kan neerzetten. Hierna is hij van plan de rest te upgraden.

Clash of Clans Nickname: Mart III
Stadhuis level: 7

Layout Mart - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

Wil je jouw lay-out ook terugvinden op deze site? Lees dan de pagina Layouts voor de spelregels en het emailadres waar je het naar toe kan sturen.

6 antwoorden op “Mart”

 1. De basis ziet er goed uit en je hebt een bewuste keuze gemaakt om eerst met je Stadhuis naar een hoger level te gaan voordat je de rest upgrade. Zorg wel dat je na het plaatsen van je duister elixir boor snel je andere elixirpompen en goudkluizen upgrade. En natuurlijk ook je verdedigingswerken.

  Gebruik één bouwvakker voor grondstof-elementen en een andere voor verdedigingswerken. Je derde bouwvakker kan je dan flexibel inzetten.
  Doe nooit drie verdedigingswerken tegelijkertijd, dan word je sneller weggevaagd bij een aanval.

 2. ik vind het wel een goeie opstelling. Alleen muren upgrade en dat de kleine opening rechts onder waar je een val met bommen hebt dichten met een stukje muur. verder een prima opstelling, ga zo door.

 3. het is een goede opstelling, maar je hebt de luchtafweren in de buitenste ringen staan en de mortieren ook midden in. iedereen of heel veel mensen denken dat je het luchtafweer niet nodig hebt, maar die zijn juist ook heel belangerijk

 4. Ik zoek een clan waar niet alleen veel gedoneerd woord maar ook goeie troepen en waar je 800 trofeeën voor nodig hebt om erin te komen. ( ik heb 869 trofeeën ) ik heb nu zo weinig trofeeën om dat ik nu ook aan het farmen ben. Ik heb normaal zoon 1 050 trofeeën.

 5. Beste Mika,

  Misschien moet je je reactie de volgende keer op een andere pagina plaatsen.

  Mvg, Yosnoopy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.