Clash of Clans Holland

Clash of Clans tips en strategie

Clash of Clans Holland - Clash of Clans tips en strategie
 

Michael90

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Michael90. Michael90 heeft zijn Stadhuis in het midden van zijn dorp geplaatst en omringd met verdedigingswerken en zijn Clankasteel. Zijn goudkluizen en elixirtanks staan verspreid door het dorp waardoor het lastig is om hier veel van te pakken. Daarnaast heeft hij een stel stevige muren die aanvallers goed tegen houden.

Clash of Clans Nickname: Michael90
Stadhuis level: 7

Layout Michael90 - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

Wil je jouw lay-out ook terugvinden op deze site? Lees dan de pagina Layouts voor de spelregels en het emailadres waar je het naar toe kan sturen. • ecr says:

  Zet je goud en elixer meer in het midden.

 • Judith says:

  Je goudmijnen en elixertanks staan er inderdaad erg verleidelijk bij. Verder vind ik het zonde dat je de tesla’s niet binnen de muren hebt staan. In de eerste linie zijn ze enorm goed bij verdediging. De mortieren zou je iets meer naar buiten kunnen zetten in de tweede linie. Bommen groeperen met minstens twee bij elkaar. Dat geeft een beter effect. Verder mooi hoor, ga zo door!

 • Timo says:

  Je luchtafweer meer naar het midden ik zou nu een oaar boogjes bij de luchtafweer zetten en 9 draken inzetten met woedespreuken (doe ik altijd dus eigelijk je spaart goud en dan moet je goudkluis en tovtoren.en je luchtafweer dat is denk het beste!

 • RubenDolly says:

  goeie base

 • Ruben P. says:

  Ik zal de buitenste luchtafweer ruilen met de boogschutters toren onder de mortier. Maar ziet er strak uit ga je je muren uppen? Dure grap maar ziet er echt vet uit

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*