Michael90

Dit is de lay-out van de Clash of Clans basis van Michael90. Michael90 heeft zijn Stadhuis in het midden van zijn dorp geplaatst en omringd met verdedigingswerken en zijn Clankasteel. Zijn goudkluizen en elixirtanks staan verspreid door het dorp waardoor het lastig is om hier veel van te pakken. Daarnaast heeft hij een stel stevige muren die aanvallers goed tegen houden.

Clash of Clans Nickname: Michael90
Stadhuis level: 7

Layout Michael90 - Clash of Clans

En wat vinden jullie van deze lay-out? Geef je opbouwende kritiek in de reacties en help elkaar beter worden.

Wil je jouw lay-out ook terugvinden op deze site? Lees dan de pagina Layouts voor de spelregels en het emailadres waar je het naar toe kan sturen.

5 antwoorden op “Michael90”

  1. Je goudmijnen en elixertanks staan er inderdaad erg verleidelijk bij. Verder vind ik het zonde dat je de tesla’s niet binnen de muren hebt staan. In de eerste linie zijn ze enorm goed bij verdediging. De mortieren zou je iets meer naar buiten kunnen zetten in de tweede linie. Bommen groeperen met minstens twee bij elkaar. Dat geeft een beter effect. Verder mooi hoor, ga zo door!

  2. Je luchtafweer meer naar het midden ik zou nu een oaar boogjes bij de luchtafweer zetten en 9 draken inzetten met woedespreuken (doe ik altijd dus eigelijk je spaart goud en dan moet je goudkluis en tovtoren.en je luchtafweer dat is denk het beste!

  3. Ik zal de buitenste luchtafweer ruilen met de boogschutters toren onder de mortier. Maar ziet er strak uit ga je je muren uppen? Dure grap maar ziet er echt vet uit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.